FotoğrafçıLık BöLümünde Görev Almak İstiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

muratcolez

New member
Reaction score
0

DeğerLi HackheLL AiLesi, Fotoğraf ve FotoğrafçıLığa Olan İlgim Hepinizin MaLumudur. Kendimde Hobi Olarak Fotoğraf ve Resim SanatıyLa İlgiLenmekteyim. BöLüme Maksimum Seviyede Katkı Yapmak AmacıyLa , Fotografçılık BöLümüne Yetki TaLebinde BuLunuyorum .

Yapmış Olduğum Başvuruya OLumLu (+) ve Olumsuz (-) KatkıLarınızı BekLiyorum.. hackheLL İçin HayırLısı Ne İse O Olsun. ALLah Utandırmasın.TeşekkürLer…

Foruma kattıklarınla, efendiliğinle, dürüstlüğünle, paylaşımlarınla; en önemlisi ‘duruşunla’ bu görevi sonuna kadar hak ediyorsun ve layığıyla yapacağına şüphem yok.

Benden sana sonsuz (+)

benden +1453 kardeş , paylaşımların güzel ve kaliteli.. bu bölümde aşina olduk. hayırlısı olsun hakkında..

bölüme gösterdigin ilgi ve alaka görülmeyecek gibi degil tabiiki olumlu :goz:

+

forumda aktif bir üyemizsin kişilik olarakta kaliteli bir insansın

+1905 hayırlı olsun

Hakkında hayırlısı olsun DrMcNamara.
Hackhell Yönetimine yakışacağını düşünüyorum.
İnşaallah olumlu sonuçlanır
+571

|+| ℓσя∂ , hakedıyosun modluqu hakkını verıceqine adım gibi eminim hakkında hayırlı olsun ...

Bölümde yaptığım paylaşımlar ve bölüme ilgin ortada. Hayırlı olsun
+ de_dust2

Paylaşımların, bölüme olan ilgin ortada. Bu görev için sana olmaz demek haksızlık olur. Bence bölüme kalite getireceksin. Sizi görev için uygun görüyürum.Kolay gelsin.....

Paylaşımların ve mesajlarınla kendini zaten belli ettin. Gayet dürüst ve başarılısın. Şİmdiden sonrada başarılar dilerim.Üstlendiğin görevlerin hakkını vereceğine inanıyorum. +1453

Tabiki Mod OLacaksın.

YaptıkLarın , YapacakLarının Garantisidir !

+

O BöLümün Mod ihtiyacı war!!

Sende hakediyorsun!!

HayırLısı OLsun Kardeşim!!

+1907

Haırlısı oLsun şimdiden Olumlu (+)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri