Forumu Kontrol Edemİyorum :)))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Fatih Hoca

Banned
Reaction score
0
Arkadaşlar, dün nerden baksanız 10-12 defa foruma girdim ve yavaşlıktan dolayı geri çıktım, az evvel yine girdim, sizin de dikkatinizi çekmiştir sanırım, forum o kadar hızlanmış ki ne olduğunu anlayamadım gerçekten, gece saat 12den önce böyle bişey yoktu, yavaştı ve sürekli kopuyordum, 12den sonra artık sihirli bi değnek mi dokundurdular bizimkiler bilmem, forum acayip olmuş, şimdi açıyorum şak diye geliyo, en fazla 1 saniye sürüyo, allah forum yöneticilerinden ve webmasterlardan razı olsun ne diyim, umarım nazar değmez, kendimi kontrol edemiyorum, forumu hiç edemem mazallah, biri beni durdursun:durdurun

iyi hoş da.
sonuç? ne peki şimdi bunları neden yazdın db' ye külfet olsun diye mi açtın konuyu.

Sen neden cevap yazdın ? Artistlik olsun diye mi ?

Ben memnuniyetimi dile getirdim, gerisi seni hiç enterese etmez ok ? Hadi bakalım.

yapılan extereme bı degısıklık olmadı irfan gun ıcınde sunucularda genel bı problem vardı o problem yuzunden bugun aksamustunden ıtıbaren forumda sorun vardı. Sorun suan duzeltıldı ancak onlıne kullanıcılardanda anlasılacagı uzere suan yük maximum değil. Hız ondan kaynaklı yük maximum a cıktıgında bu hız dusucektir ne yazıkkı.

irfanfatih' Alıntı:
Sen neden cevap yazdın ? Artistlik olsun diye mi ?

Ben memnuniyetimi dile getirdim, gerisi seni hiç enterese etmez ok ? Hadi bakalım.

afra tafra yapma sayın arkadaşım(!) fazla birşey demiyeceğimkişiliğini ele veriyorsun zaten.görüyorum ki değişen hiçbir şey yok dün b.. olanlar bugün kokmaya başlamışlar kaba tabirle.Şunuda belirteyim amacım senle polemik yapmak değildi sadece görüşümü bildirdim o kadar.

Sana cevap yazıp ikili diyaloğa girmek, yani güzide forumu kirletmek istemiyorum. Kanımca sen bu forumdan daha önce defalarca şutlanmış 'ESKİ BANLI ÜYE' lerden birisin. Neden kovulduğun çirkin üslubundan açıkca farkediliyor. Daha önce açık açık yazdığın 'KÜFÜRLER' seni ürkütmüş olacak ki artık bazı küfürleri vs. argo sözcükleri 'SANSÜR' leme gereği duymuşsun şekil A'da (yukarıda 3 nokta )görüldüğü üzere. Yazık!

sana acımakla yetiniyorum başka bir söz söylemek istemezdim ama söylemek zorundayım
neden açıkca yazmadığım hakkında bilgi vereyim o nohut büyüklüğünde olan beynin alır mı bilmem ama forumda aleni bir şekilde küfür argo vs kelime kullanmak yasaktır.bende o yüzden noktalama gereği duydum.hadi sana kolay gelsin.

nekadar sudan bır sebebten tartıstıgınızın farkındamısınız. ilginc cidden neyse konu uzamasın daha fazla iyi forumlar herkese...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri