Mayhoş
mayhoş
Konu başlığı:Erkekler küpe takarmı
Alıntı
Arkadaşlar Takan takar Takmayan Takmaz Takana Takma Takmayana da Tak Diyemiyeceğimiz için Bırakın Herkes bildiği Gibi Yapsın
Bakın Size Bi Örnek Daha İneklerde Küpe Takıyor ama Küpe Bize Yakışıyor mu Diye Hiç Tartışmıyorlar
Alıntı
ben küçükken değilde daha 5 sene öncesine kadar erikli sularını harbiden erikli zannediyordum... içiyom içiyom Allah Allah bu nasıl erikli diyodum... salaklık işte...
bunun üstüne çıkabilecek olan varsa tebrik edicem
Alıntı
foruma şimdi üye oldum we üye olur olmaz açtım bi topic we açar açmaz kilitlendi al işte en kötü durum
Dandik bir msn adresim vardı. Fransızca isimli, Bugün aylar sonra bakayım dedim, biri beni listesine eklemiş. neyse kabul ettim. bir baktım ingilizce mesaj attı ben çat pat ingilizcemle cevap verdim. neyse saadete geleyim beni görmek istedi kameradan, açtım bende, tabi bende kamera yok kendisi de açtı kamerasını. dedim acaba bu işin sonu nereye gidecek. arkadaş tunus'luymuş neyse bir kaç kelimeden sonra ben can alıcı soruyu sordum "are you homo" Demezmi yes, Şok oldum, birde bana sormazmı "you" diye. Aynen cevabım şu oldu. "i am turkish man" çocuk dediki anlaşamayız biz bye.
Şimdi Benim suçum neydi ya Gökten Hülya Avşar Yağsa Bize Kazım Kartal Denk Geliyor....
şimdi canım kardeşim..gizli içerik denilen olay ,bazı kendini bilmez üyelerin mesela öyle rast gele bir kullanıcı adıyla açmış oldukları acc ler ile (mesela yani alınma sakın) foruma girip bulunan konulardan içine derin derin çekerek çektikleri nefesi dışarı bırakmalarını bir nebze engellemek vede açılan konunun en azında gündemde kalmasını sağlamak için tasarlanan möhteşem bir olay olmakla beraber..senin bu kişilerden olmadığından eminiz bis....neyse konuyu sapıttık iice....
arkadaşllarımdan biri gözüme kartopo attı bende çok kızdım kar topunun içine
bi tane taş koydum ve ona fırlattım bide öğretmenime deymesin kırdım kafasını varya mor oldum korkudan
elbette olur.. eğer çok özel konular içermiyorsa buyrun sorun.. bu konuda bilgisi olanlarda cevaplayacaktır konuyu gördüklerinde..
açtığınız konuyu silmek zorunda kaldım
bence siz sormayın
kızlar klubüne üye olun.. bu tarz sorunlar olacağını düşünmemiştim...
benimde 20 gb diskim vardı fdisk atıp ikiye bölecektim bölme işlemini sorunsuz yaptım fdiskten sonra format attım windows kurdum baktımki 20gb lik disk 5 gb görünüyo. iki gün uğraştım aynı işlemi tekrarlayıp durdum ama olmadı en sonda vazgevtim fdisk bittikten sonra elektrik gitti. elektrik gelince format attım baktım oldu meğerse fdiskten sonra bilgisayarı resetlemek lazımmış
Aslında ben bilgisayarı bu şekilde düşe kalka öğrendim
Konu Başlığı: Rihanna'dan Transparan Şov
Alıntı:
bu mu transparan eğer bu transpansa benim üzerimde olan tshirt aslında üzerimde değil
Konu Başlığı: Karar Sizin
Konu İçeriği: Bunlardan da çoğu toksiktir yani zehirlidir ve bugün için 43 tanesinin kansere yol açtığı bilinmektedir. (...)
Alıntı:
birde iyi yönden bakın sigara olmasaymış dünya nüfusu şuan 2 katıymış
Konu Başlığı: Bıyıklı Kadınlar
Alıntı:
benimkiler Allah tan sarı görünmüyo
konu basligi;Meraklısına uzayaracı tuvaleti....
yorumlar;
Alıntı:
lan sonsuz boşluk ne gerek var bu kadar uğraşmaya
gerçi Allah muhafaza yerçekimi yok çıkardıığn iğrenç şeyler 0 yerçekimiyle seni bombalarsa o kötü işte
Alıntı:
s.çmak uzaya çıkmakta daha zor be bununla
Alıntı:
nereye ne yapılıyor anlamadım...
Alıntı:
ilk resimde 1 aparat var o bayanlar için sanırım diğer resimle rgenelde erkekler için dizayn edilmiş sankim
hep borular var veya aşağıya doru aletler
Konu Başlığı: İnsanların Birbirlerini Anlayamama Nedenleri Ne Olabilir?
Alıntı:
Farklı frekanstan yayın yapmak diyelim
Konu Başlığı: 3 Harfliler. Mutlaka oku sen veya yakınlarının başına gelebilir!..
Alıntı:
evet evet doğru bizzat benim başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum
sabah ezanına doğru ben ve arkadaşım bi inşaata gittik(manyak mıyız neyiz),her neyse 3.katına çıktık inşaatın sonra ben aşağı bakayım bi dur dedim.gittim bakmak için sonra bişey beni tuttu iki eliyle aşağı doğru itti tam düşerken geri çekti
-tutttmasaydım düşüyodun dedi dfsdfsdfsf btti.
Venüs Gamzesi [bel gamzesi] Olan Kızlar Daha mı Seksi oluyorlar ?
Alıntı:
venus gamzesi ne ki :s bu resimdeki kızın hangi tarafı oluyo venüs gamzzesi?
Alıntı:
Yani belde ki gamzeler oluyor..
Alıntı:
anaaa bana niye hiç böylesi denk gelmedi lan...valla içime dert oldu şimdi
Alıntı:
Gülünce mi çıkıyomuş bu
Alıntı:
''benim belimde gamzem var. senin var mı?'' diye sorarak karşında ki insanı çatlatma durumu bile yaşanır.
Alıntı:
Bilmem Dikkat Etmek Lazım.Öyle Değilmi Beyler...
Alıntı:
bnce sen kendıne dıkkat et canım bu ara........
Alıntı:
Aşkım Sen Burdamıydın : ) Ya Ben Şaka Yaptım.Arkadaşlar Söleyin Ben Öyle Şey Yaparmıyım Aaa