Forumlardan Güülümseten Yorumlar

Mayhoş

mayhoş
Reaction score
0

Konu başlığı:Erkekler küpe takarmı
Alıntı
Arkadaşlar Takan takar Takmayan Takmaz Takana Takma Takmayana da Tak Diyemiyeceğimiz için Bırakın Herkes bildiği Gibi Yapsın

Bakın Size Bi Örnek Daha İneklerde Küpe Takıyor ama Küpe Bize Yakışıyor mu Diye Hiç Tartışmıyorlar

Alıntı
ben küçükken değilde daha 5 sene öncesine kadar erikli sularını harbiden erikli zannediyordum... içiyom içiyom Allah Allah bu nasıl erikli diyodum... salaklık işte...
bunun üstüne çıkabilecek olan varsa tebrik edicem

Alıntı
foruma şimdi üye oldum we üye olur olmaz açtım bi topic we açar açmaz kilitlendi al işte en kötü durum

Dandik bir msn adresim vardı. Fransızca isimli, Bugün aylar sonra bakayım dedim, biri beni listesine eklemiş. neyse kabul ettim. bir baktım ingilizce mesaj attı ben çat pat ingilizcemle cevap verdim. neyse saadete geleyim beni görmek istedi kameradan, açtım bende, tabi bende kamera yok kendisi de açtı kamerasını. dedim acaba bu işin sonu nereye gidecek. arkadaş tunus'luymuş neyse bir kaç kelimeden sonra ben can alıcı soruyu sordum "are you homo" Demezmi yes, Şok oldum, birde bana sormazmı "you" diye. Aynen cevabım şu oldu. "i am turkish man" çocuk dediki anlaşamayız biz bye.

Şimdi Benim suçum neydi ya Gökten Hülya Avşar Yağsa Bize Kazım Kartal Denk Geliyor....

şimdi canım kardeşim..gizli içerik denilen olay ,bazı kendini bilmez üyelerin mesela öyle rast gele bir kullanıcı adıyla açmış oldukları acc ler ile (mesela yani alınma sakın) foruma girip bulunan konulardan içine derin derin çekerek çektikleri nefesi dışarı bırakmalarını bir nebze engellemek vede açılan konunun en azında gündemde kalmasını sağlamak için tasarlanan möhteşem bir olay olmakla beraber..senin bu kişilerden olmadığından eminiz bis....neyse konuyu sapıttık iice....

arkadaşllarımdan biri gözüme kartopo attı bende çok kızdım kar topunun içine
bi tane taş koydum ve ona fırlattım bide öğretmenime deymesin kırdım kafasını varya mor oldum korkudan

elbette olur.. eğer çok özel konular içermiyorsa buyrun sorun.. bu konuda bilgisi olanlarda cevaplayacaktır konuyu gördüklerinde..

açtığınız konuyu silmek zorunda kaldım
bence siz sormayın
kızlar klubüne üye olun.. bu tarz sorunlar olacağını düşünmemiştim...

benimde 20 gb diskim vardı fdisk atıp ikiye bölecektim bölme işlemini sorunsuz yaptım fdiskten sonra format attım windows kurdum baktımki 20gb lik disk 5 gb görünüyo. iki gün uğraştım aynı işlemi tekrarlayıp durdum ama olmadı en sonda vazgevtim fdisk bittikten sonra elektrik gitti. elektrik gelince format attım baktım oldu meğerse fdiskten sonra bilgisayarı resetlemek lazımmış
Aslında ben bilgisayarı bu şekilde düşe kalka öğrendim

Konu Başlığı: Rihanna'dan Transparan Şov

Alıntı:
bu mu transparan eğer bu transpansa benim üzerimde olan tshirt aslında üzerimde değil

Konu Başlığı: Karar Sizin

Konu İçeriği: Bunlardan da çoğu toksiktir yani zehirlidir ve bugün için 43 tanesinin kansere yol açtığı bilinmektedir. (...)

Alıntı:
birde iyi yönden bakın sigara olmasaymış dünya nüfusu şuan 2 katıymış

Konu Başlığı: Bıyıklı Kadınlar
Alıntı:
benimkiler Allah tan sarı görünmüyo

konu basligi;Meraklısına uzayaracı tuvaleti....

yorumlar;

Alıntı:
lan sonsuz boşluk ne gerek var bu kadar uğraşmaya
gerçi Allah muhafaza yerçekimi yok çıkardıığn iğrenç şeyler 0 yerçekimiyle seni bombalarsa o kötü işte

Alıntı:
s.çmak uzaya çıkmakta daha zor be bununla

Alıntı:
nereye ne yapılıyor anlamadım...

Alıntı:
ilk resimde 1 aparat var o bayanlar için sanırım diğer resimle rgenelde erkekler için dizayn edilmiş sankim
hep borular var veya aşağıya doru aletler

Konu Başlığı: İnsanların Birbirlerini Anlayamama Nedenleri Ne Olabilir?
Alıntı:
Farklı frekanstan yayın yapmak diyelim

Konu Başlığı: 3 Harfliler. Mutlaka oku sen veya yakınlarının başına gelebilir!..

Alıntı:
evet evet doğru bizzat benim başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum
sabah ezanına doğru ben ve arkadaşım bi inşaata gittik(manyak mıyız neyiz),her neyse 3.katına çıktık inşaatın sonra ben aşağı bakayım bi dur dedim.gittim bakmak için sonra bişey beni tuttu iki eliyle aşağı doğru itti tam düşerken geri çekti
-tutttmasaydım düşüyodun dedi dfsdfsdfsf btti.

Venüs Gamzesi [bel gamzesi] Olan Kızlar Daha mı Seksi oluyorlar ?

Alıntı:
venus gamzesi ne ki :s bu resimdeki kızın hangi tarafı oluyo venüs gamzzesi?

Alıntı:
Yani belde ki gamzeler oluyor..

Alıntı:
anaaa bana niye hiç böylesi denk gelmedi lan...valla içime dert oldu şimdi

Alıntı:
Gülünce mi çıkıyomuş bu

Alıntı:
''benim belimde gamzem var. senin var mı?'' diye sorarak karşında ki insanı çatlatma durumu bile yaşanır.

Alıntı:
Bilmem Dikkat Etmek Lazım.Öyle Değilmi Beyler...

Alıntı:
bnce sen kendıne dıkkat et canım bu ara........

Alıntı:
Aşkım Sen Burdamıydın : ) Ya Ben Şaka Yaptım.Arkadaşlar Söleyin Ben Öyle Şey Yaparmıyım Aaa

bu mu transparan eğer bu transpansa benim üzerimde olan tshirt aslında üzerimde değil

Konu Başlığı: Bıyıklı Kadınlar
Alıntı:
benimkiler Allah tan sarı görünmüyo

Venüs Gamzesi [bel gamzesi] Olan Kızlar Daha mı Seksi oluyorlar ?
Alıntı:
Gülünce mi çıkıyomuş bu

güzeller :) tsk ettim.

26989_375813333263_200632608263_3742593_2635168_n.jpg

bittiğim andır !

E:Daha önceden de düşündüm de bulamayınca bıraktım, yine geldi aklıma
Alkış
yani nasıl denmiş biz bunu beğendik
elimizi çırpalım
herkes alkışlıyo,
ciddi ortam da bile cool insanlar, kravatlı filan, ellerini çırpıyo
komik gibi
başka birşey de bulunabilirdi yerine alkış komik

K: dimi
şaplatmak
şaklatmak
alkış ne bee
yada şakşakşak
bendede takılır

E: evet şap şap elle ses çıkıyo,
K:hep bunu yapıyosun sen

E:daha kötüsü olabilrdi gerçi buna da şükür ama başka ne şekilde gösterilebilir bu tepki
ilk alkış yapan adam nasıl tepki gördü acaba
direk literatüre geçti mi?
tekerleğin bulunması gibi alkış için de kafa yoruldu mu ya da
Hazıra konmak istemiyorum o yüzden. biliyim nedenini

K:eek:ff ya off bilen varsa açıklasın

güzel yazmışsın... takip edip okuduğum kişilerdensin... bu post'un farklı güzel =) haklı olabilme ihtimalin var... her bildiğini benimser isen üzülürsün... sana ithafen değil... genel olarak yazim de .. =) öğüt veriyo gibi olmayayım =)

bence bilgiyi sindirmek gerek... her türlü bilgiyi... üzülmek olayını kaldırmak için duygu sorununu kaldırmak gerekir.... ama kişiden kişiye göre değişir tabi...

bkz. derbeder oldum bak. =====> o_O dışım orhan içim müslüm

nerdesin paduk :)

34 yasinda 2 cocuk babasi memur muhabbeti inciden kalma, onun disindakiler guzeldi ama en cok toksik e guldum o toksin degilmiydi ya :smile:

"ben küçükken değilde daha 5 sene öncesine kadar erikli sularını harbiden erikli zannediyordum... içiyom içiyom Allah Allah bu nasıl erikli diyodum... salaklık işte...
bunun üstüne çıkabilecek olan varsa tebrik edicem "

hahah hepsi çok bomba ya :)

Konu Başlığı: tarafından bn Bir Perş. Ara. 23, 2010 5:11 pm

bn
Benimle iyi olun, yeni üyeyim

Puanlar: 35

Canlarm bnm anca bu seklde durumuma cözm bulablrm die düsündmmm yardımınıza ihtycm wr meleklermmm )
Şimdi cnlarm bn konuya qireyim en iisii
*simdi bi cocuk wr bnden 2 yas büyük kuzenimn kankası kuzenim onn icin canını werir o da kuzenm icin canını weirir
*biz bunla facede tanıstık.. baya konustuk sakalastık falan
*demistim yaa bnden 2 yas büyük die , onn qittiqi okulu kazanmıstm o da biliyrdu aynı oklda okuyacqımızı
* sonra okula qittim yürüyüs falan yapıyorz hep arkamızdan qelyrlar falan işte..
* okuldan sonra ewe qeldim direk faceye qirim bna slm falan yazdı ama oklda hc knsmyrz
*ertesi qün okulda bi saka olmustu bn we onla ilqili..o qünde yazdı bna nabr falan die hep bu yazıyordu..
* son bu bana bnm yanmda bi kız wrdı arkadasım onu ona ayrlamamı fln istedi…
* sonra qeri o kızı qıcık olmaya baslamıs falan kızla arası acaip kötü kzdan harbdn nefret edyr..
* biz işte onla ikmz bnm kuzenme kız falan bakmaya basladık..qüya kuzene kız bulcaz bn ayarlıyz fln.. 
*o sıralar onla aramız baya iiii… bu bna qecmisini fln anlattı böle dertlestk falan. Snra bnm qecmisimi fln sordu tabii bnde hc kmseyle cıkmadm kmseyle cıkmayan kız die biliniyrm falan iste
* sonra bn buna sn bna nie slm wermyn fln die küsdmm ( qerizekalı bn nie küsüosammm :S ) sonra iste knstmadk falan..
* bn buna msj attm küsen bnm tawır yapan sensin die bu da imalarda bulunmaya basladı ..işte kuznmn adı Mehmet tmm mı sey dedi bna mhmet bacısı bnmde bacım blmm ne falan… snra bnde buna snde bnm kardesmsn fln dedm ne sacmalıyn fln dedm işte…
*sonra işte barıstk fln ama oklda hc birbirimizin yüzüne bakmıyor konusmuyorz…
*bnn bi arkdsı bn durumuma yrm yaptı dersle ilqili buda yrm yaptı en son noktayıda bu koydu ( kouda dikktinizi cekerm dersle ilqili)..snra noktayı koyanda buydu ddm ya bu tkrr yorumn üstüe yrm yaptı konu o we kızlardı..bi kız qörmste cok qüzelmiste blmm ne arkadasyla bnm durumumda yormlasyrlar işte kouda kızlar..!
*bnm arkadaslarmda dediki sni kıskandırmaya calısmıs falan dediler..
* su anda ise onla oklda knsmyrz..nedensiz yere bni facde sildi bnde ou enqlledm..
* oklda fln hep bakıyr bn bakınca bakmıyrmus qibi fln yapıyr iste..
*duyumlrma qöre o we on arkadasları onu sewdiqimi düsünüyr (saten öle sewym ) )
* ama cok mrk edyrm acba o bnden hoslnyrmu diee ???
Not: o cok inat, qururlu,sinirli biri…we knlkle kankasnn kuzenine yan qözle bakmaz cok sewse bile kankasıın kuzeni olduqu icin tklf falan etmez.. ckü kankasına ihanet edcqini düsünür..!
Kızlar ne yapmalıyımmmmmmmmmmmmmm…. Cok kötymmm (((((((

Cevaplar:Senden uzak duruyorsa,sende fazla yaklaşma derim.Sinirliler iyi olmuyo:(

aLaca.keLebek demiş ki:
Senden uzak duruyorsa,sende fazla yaklaşma derim.Sinirliler iyi olmuyo:(

yaa kuzum sinirli fln ama cok ttlı kafa cockk.. ayrıca bna msafeli dwrnyr eskisi qibi deiliz hatta hic tnsmyrmus qibiyiz..qaliba kankasınn kuzni olduqum icin..arkdslrm öle diorlarr ??? (

tarafından Burcu Bir Salı Ara. 28, 2010 6:15 pm
Oyle guzel yazmissin ki okuyamadim

bn bunu fenasını gördüm aynısıydı ama küfürlüydü maymun diyodu salaklar diyodu.
Kızın en sevdiği çiçek:Bu genellikle kırmızı güldür.Fakat bazı ***ıkta sınır tanımayan kızlar orkide sevdiklerini idda ederler.Bunlar emin olun ki hayatlarında hiç orkide görmemiş tiplerdir ve sırf artistlik olsun diye orkide derler.Neyse bunu öğrenmenin en kolay yolu kıza"Kızlar en çok hangi çiçeği sever?" sorusunu sormaktır.Böyle g*r*z*k*l* bir soru sormak kesinlikle sizin karizmanızı sarsmazsarsçak olsa yazmam zatenve aynı zamanda size kızın en çok sevdiği çiçeği öğrenme fırsatını verecektir.Olaki orkide derse şehirdeki bütün çiçekçileri gezip orkide arama ***ığına düşmeyin.Çünkü Ankara'da gezmediğim çiçekçi bırakmadım.Kırmızı gül alırsınız."Ne lan bu?Ben orkide severim" diycek hali yok ya. ))))
sırf bunun için ank.ı gezmek

ayrıca her kız aynı çiçeği sevmez. ben kaktüs nası bi deliysem. zambak da olur

*-*SiNéKkıZı*-* Bir Salı Eyl. 28, 2010 6:34 pm

bmdeeeeeee.
bm kırmızı gülden korkuyorum

Konu Başlığı Süpersonik Fikir

konuları dolaşırken aklıma geldi:
süpersonik hatta muhteşensonik
bi fikrim var.

diyorum ki ayrı ayrı dolaşıcaımıza şu erkekler kısmıyla evcil hayvanları birleştirsek nası olur?!
boşuna yer kaplamasın.
hatta erkekleri evcil hayvanların bi alt konusu olarak falan koyalım bnce.

siz ne dersiniz?!

purple demiş ki:
evcil ? erkekler mi

Erkekler (Bovinae), memeli hayvanların çift toynaklılar (Artiodactyla) takımının, boynuzlugiller (Bovidae) familyasına giren bir alt familyadır.

:Brunette_Fairy: demiş ki:
Boyu yüzünden okula gidemiyor foto galerisi 1 - 31 Ağustos 2010 Salı ben gördm çok şaşırdım ya kız 14 yaşında boyu görseniz ..!!

ben milliyette okudum çok güzel bir kız ama bence manken olsun

Aynen güzel yani Ben olsam okulu napcam bi kaç mankenlik duruş kursu fln dedimi ohoyyyy manken olurum vala

cidden çok güzel kıskandım valla

Abartma lan ben daha güzelim xD.

üye olduğum güzel forumumun güzel yorumları:p

arada benımkilerde var:D

Bir keresinde daha çocukken mahallede oyun oynuyorduk.Tabi sevdiğim çocuk da orda =) rüzgar estiği anda eteğimin önü açıldı. Ben ön tarafı kapatmaya çalışırken arka taraf çocuğa kabak gibi açıldı. Tam bir ay boyunca evden çıkmadım.Annemlere hasta numarası yaptm ah ah çockluk :p:p

Cevap:rüzgar 2 yönlü esiodu heralde

Bigün misafir gelmiş bize. Ben o zamanlar 3 bilemediniz 4 yaşımdaymışım. Gelenlerin 2.5 - 3 yaşında kızı varmış bi tane. O zaman oturduğumuz evin salonu L şeklinde bi hole açılırdı. Bu kızla ben oyun oynamaya çıkmışız hole. Normalde top oynamamız biziklete binmemiz eelemecilik oynamamız falan gerekir. Annem kapıyı açmış çay may getirmek için mutfağa gidecek. mutfağa gitmek için bizim oynadığımız yerden geçmesi gerekiyor. Çıkmış bir de ne görsün Ben kızı yere yatırmışım öpmeye çalışıyormuşum Hemen çekmiş beni kurtarmış kızı Bunu bana 1 2 yıl önce anlattı kendimden utandım. İyi ki kızın ailesi falan görmemiş yoksa halim duman olurduu

Küçükken öyLeysen Şimdi nasılsındır Allah Bilir Yeni Bİr Behlül Vakası

ece_1387´isimli üyeden Alıntı
yok duman falan olmazdı..
cocukken herkes yapıyor sanıyorum bende yıgenımı yakalamıstım bır keresınde
bu televızyonun kotu orneklerınden bırı ıste

Doğru o zamanlar Türk filmlerini oynatırlardı sürekli. Zaten bi TRT bide star vardı. TRT de türk filmleri starda ibrahin tatlıses. Nasıl etkilendiysem artık

Konu Başlığı:Ben NEymişim
Çalışma alanıma yönelirken bir bayan önümden geçti. Bayanda bayan ama süslü kokana Uzunca topuklu ayakkabısı havada güneş olmamasına rağmen takmış olduğu güneş gözlüğüyle dikkat çeken aptal sarışın uçağına doğru yöneliceği an bana doğru bakıp güldü bende sağıma bakıp aptal bu ya dedim İnşallah topuklu ayakkabının o böyük topuğu kırılırda rezil olursun dedim içimden 15 adım sonra bayanın topuğu kırıldı. Başka bişi isteseymişim keşke diyip durdum kendimce

Bir yandan bayana gülüyorum bir yandanda bayanın Uff Kırıldı Topuğum diyişine kahkalarla eşlik ediyorum.

İşe daha el atmadan güzel bi güne başlamış oldum ve bu beni birazda olsun rahatlattı Pazartesi sendromunu bu anımla atlatır oldum

bence başka forumlar yerine kendi forumumuzun yorumlarından alıntı yapsaydınız daha iyi bir çalışma olurdu:)

maragoza39 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ayekte movi movi

paduk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sevgili günlük,
dün once uyandım.vişne reçeli yedim.
alışverişe çıktım.kadın baktım.
eve geldim.çiş yaptım.
zorla uyuttular.zorla uyuttukları için dünün yazısını bugün yazıyorum sana ozür dilerim.

ali06can Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
alttaki

ekmek arası cips yemeye varmısın

dr.mud Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
küfür de ederim döverim de. karşılık verdiğimi görünce daha bi sinirleniyorum. çok büyük kavga ediyom kendimle :D

burali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
aga messengera plusı nasıl yuklucez
Alıntı:
dr.mud Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
googledan arat bulursun

harika denilecek kadar güzel değil ama .. şiir olmuş kadar güzel... basit cümleler var..

basit ama anlamları büyük cümlelerden yanayımdır bende...

paylaşımın iyi olmuş... ViRTuE =)

bkz. ne güzel bi nick yahu.

oldumu :D

oldu teş ederiz..

konunun devamını bekliyoruz:)

günlük olayı süperdi zaten:D

Geri