Forumdaki Yabancılar Hakkında

ProwL

Gitarist
Reaction score
0
Hackhell bildiğimiz gibi yabancı ülkelerdende insanların ilgisini çekiyor.. Genellikle ingilizce kullanıyorlar.. Forumun türkçe olduğundanda eminim farkındalar. Tavsiyem turkçe konuş vs.. demek yerine biz ingilizce soyleneni eğer çok lazımsa kaynak vs bularak anlamaya çalışalım :) veya turkçeyide oğretebiliriz :cool:

Örneğin; snaz diye bir arkadaş vb hakkında bir soru sormuş..

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=58813

ozelden yardım ettim ve sorunu cozdu :) Şimdi bana "Ben buradan faydalandım ve forumunuz çok guzel, şimdi bazı dosyaları yukleyip paylaşmak istiyorum ama türkçe dilini bilmiyorum, forumda ingilizce konuşmak serbest mi ?" tabi ingilizce olarak dedi. Bende sorun yok neden olmasın dedim. Yakında antartika yada açılırız :p

İyi Forumlar

vay be yardım edebıldımız surece konusması faydalı olur bıseler kaparız belki...

saa katılıyorum ingilizce bilen mod aranıyor.....

Ben bu şekılde bir cevap verdiği için SchakaL 'ı kınadım .KIN KIN KIN!!! :)
Aynı şey bizim başımıza da gelebilir yabancı bir forumda....
Herkesin diline saygılı olmalıyız.Zaten hackhell üyeleride bu konuda
hassas olacaktır .
Çok oluyoruz.Biri bizi Durdursun.......

foruumda bence her dılı bılen en az ıkı mod olması lazım derım
almanca 2
ıng 2
fransızca 1 de olur öle yani

beni kın kın kın yapın :D
ama benım basıma geldı ıngılızce bılmedım ıcın konusamadım ve yanlıs anlasılıp atıldım bı forumdan oysakı fark burdakı bız yardımcı olmaktayız yabancılara ve inanınkı burda olmaktan mutlu oldum gıbı reklamınızıda yapıyorum oda ayrı bıse

modlugu bilmem ama benim ing. iyidir yardımlarımı esirgemem.........

DESENİZE ULUSLAR ARASI OLACAK ARTIK SİTEMİZ:D:D:D

ya benim lafimi kullanmayin kIn kIn kIn patenti bana ait mahkeme mahkeme surundururum sizi :D

bu arada bendede az biraz almanca var yardim etmeye calisirim (desemde inanmayin):p

hakkaten donanımlı mod aranıyor :p ...şaka bir yana gerçekten lazım bu dil yaw...ben kendimi anlatacak kadar biliyorum çat pat...ProwL sitemizi en iyi şekilde temsil etmişşsin :)....şükranlarımı sunuyorum :D....hakkaten yardımcı olduğun için sevindim arkadaşa...

prowl tşk .ben rastlamadım ama varsa öyle misafirlerimiz konuyu forumda paylaşmak daha güzel olurdu bence.en azından kısmende olsa ingilizcesi olanların teknik açıdan kendilerini geliştirme şansı olur.
mod olmak gibi bir hedefim yok ama ingilizce konusunda denk gelirse yadımcı olurum.mcse'de zorlansakta yardımcı oluruz.
hatta arada topic'leri ingilizcemi açsak ne:)

evet konu baya yurumus bende almanca destegımı esırgemem sizlerden:D

:d B İ R İ B İ Z İ D U R D U R S U N :d

hackhelli daha nasıl durdursunlarki özellige baksanıza adamın yabancı olduğunu gözünden tanımış:p :p
snnn7bz.jpg

ehehehe guzel dı bak bu heehhe
bi ara bendede vardı:D

Geri