forumda sayfalar çok geç açılıyor

arif35

New member
Reaction score
0
arkadaşlar foruma giriyorum sayfalar çok geç açılıyor mormalde diğer internet sayfaları hızlı fakat forum sayfaları çok geç acaba benim bilgisayarımdan mı kaynaklanıyor? :ter:

Eee o kadar reklam alınınca... Nys eski tat kalmadı zaten...

PYRoMaNiaC' Alıntı:
Eee o kadar reklam alınınca... Nys eski tat kalmadı zaten...

sankı senı zorla burda tutan bırı varmıs gıbı konustun PYRoMaNiaC...

Dark_Angel' Alıntı:

Haha vallaha yaa
arkadass senı buraya amman ılle gel dıyen yok.Begenmıyorsan nashh... :D

Hackhell reklamlarla ayakta duruyor laf etmeyin(ben artık etmemye calısıorum)
+
Hackhelli begenmeyen arkadaslar baska forumlara bakmasııın:D Türkiyenin sayılı forumlarından birindesiniz.Bu kalitenin tadını cıkarmaya calısın.

Sayfadaki yavaslık senin pc den kaynaklanıyor olabılır.Spy taraması falan yap ne bılım baska pc de dene:.. :cool:

gerçekten sayfalar çok geç açılıyor problem nedir bilmiyorum ama benim pc den olduğunu zannetmiyorum.diğer siteler hemen açılıyor.ama böyle idare ediyoruz.

Öneriler ve şikayetler bölümü olduğu için bende hem şikayetimi dile getirdim hemde arkadaşın konusuna sebebin ne olduğunu söyledim...

Dark_Angel' Alıntı:

İlk gözağrısı işte bırakılmıyo...

ie de yavaş başka bir program kullan mesela bmripper127
şak diye açılıyor
{bu msn ye göz kırpması indiren program}
i148665_claugh.gif
i148665_claugh.gif

evet arkadaslar benim bilgisayar da da cok yavas aciliyor :( :(

PYRoMaNiaC' Alıntı:
Öneriler ve şikayetler bölümü olduğu için bende hem şikayetimi dile getirdim hemde arkadaşın konusuna sebebin ne olduğunu söyledim...

İlk gözağrısı işte bırakılmıyo...

tabi sizde bizim
32285numaralı göz ağrımızsınız ;)

Dark_Angel' Alıntı:

arkadaş şuan benim yapdığım gibi sadece düşünceleerini analtmaya açlışmış ama "sankı senı zorla burda tutan bırı varmıs gıbı konustun PYRoMaNiaC.." ifadesi biraz sert olmış unutmayalimki öneri bölümüne yazıaln herşey bu siteninn gelişmesi içindirufak tefek hatalar varsa onların giderilmesi içindir . oYüzden sözüm sana değil sadece dostum hackhell yönetiminin sitedeki üyelerer daha iyi ve kibar davranmasını talep ediyoruz . Unutmayalımki bu siteler üyeler içindir üyeler olmasa bu sitelerinde anlamıoz kalmaz ağır konuşduysam af ola ama ben burda sadece saygı çerçevesi içinde düşünceleri söledim.

Saygılarımla VoseuX

Geri