forumda kızlar da war!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aSLihaN' Alıntı:
''biz erkek arkadaşlar da;forumda daha nazik,çabuk kırılan,bayan arkadaşlarımızın olduunu aklımızdan çıkarmayarak ''
ne alaka be!
merak etme biz görmek istemediğimz şeyleri görmüoz zten.ilgi çekmeye çalışmaktan bşka 1şi deil snin bu yaptığın.

katılıorum sana TatLım :clap:

kızlarımız kırılganmı sence aslihan'ın avatara baksana :D:D

mantıklı arkadaşım biraz dikkat tmm dır zaten........

abi saçmaladın yanlış anlama ama pek katılmıyom tamam dikkatli olabiliriz ama hiç bişi konuşmada olmuyo yani kızlar var diye konuşmuyalımmı?

insanlara ne yapsan yaranılmaz 2+2=4

adam adam gibi belki yeni olduğu için daha önce böle bi konunun gündeme geldiğini düşünemeyerekden yazmış

ama gelde anlat işte kendinize nekadar güveniyosunuz çocuğun art niyetli olduğunuza eminsiniz

varsa doğa üstü güçleriniz paylaşın

kim olursada olsun bi insanın üzerine bu kadar gidilmez..; )

kim ?
hangi kıza ?
hangi başLıkta?
kötü 1 söz kuLLanmış ki :)
geniş oL sen ... kimse kimseye sataşmıyor forumda =)
kifayetsiz 1 başLık oLmuş .. gereken cevbıda kızıLakrep vermiş +1
1 şey daha ekLiyim ,içimde kaLmasın ...
(1 yaşına daha girdim forumda kızLarda varmış :D )

zaten böyle bişey söz konusu deildi şimdiye kadar olcağınıda zannetmem.
bide yorumlara baktım ne kadar sacma şeyler yazılmış bazıları tarafından
sanal alemdede rahat edemicezmi die vb
o zaman git ortamı bozuk olan biyere orda naparsan yap.

Borghese' Alıntı:
insanlara ne yapsan yaranılmaz 2+2=4

adam adam gibi belki yeni olduğu için daha önce böle bi konunun gündeme geldiğini düşünemeyerekden yazmış

ama gelde anlat işte kendinize nekadar güveniyosunuz çocuğun art niyetli olduğunuza eminsiniz

varsa doğa üstü güçleriniz paylaşın

kim olursada olsun bi insanın üzerine bu kadar gidilmez..; )
bu kadar tepkınin sebei bu başlıkdan 2 dk once
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=57408 bunu acması ..

Yaw bir sürü çöpçatan siteleri var irc.ler var bilmemneler var..! Resimli mesimli..!
Git orda konuştur hünerlerini..!

Bide tepki verenlere birisi yeni üye olup küfür ediyo..! Acaba kim yeni üye olup geldi burda tepki verenlere küfür etti..?

Gerçi ben senden önce farketmiştim burda kızların varlığını kaynadık arada :p

tmm abi yetmezmi bu kadar kapatılma zamanı gelmedimi sadece reklma yapıo arkadaş jackal abimizde gerekeni göstermiş zaten link açık ve net ben reklam diorum ve konun kapatılmasını istiorum

bir saygısızlık yok olduğu zaman direk müdahale edilir zaten biz burda neciyiz allah aşkına?

J@CK@L' Alıntı:
bu kadar tepkınin sebei bu başlıkdan 2 dk once
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=57408 bunu acması ..

tmm forumdaki tüm kızLar bu adamı tanımış oLdu =)
forumun pLayboy u :)
arkadaşLık kurmak isteyen kızLar pm den şahısa uLaşsınLar :D
ha=)
(arkadaşın msn adresini yazmasını bekLeyip konuyu kapatmak en iisi ne oLur N oLmaz banLanma ihtimaLi de oLabiLir ) bari msn i kaLıcı oLsun forumda dimi J@CK =)

cok uzadi bu konu arkadasin niyeti belli kiz tavlamaya calisiyo ufacik beyniyle kapatin artik ya

ben konuyu acan arkadasın da hatasını anladıgını düşünüyorum. konuda hem uzadı hemde genel istek üzerine kapatıyorum. eger konunun kapatılmasından rahatsız olan varsa bana pm atsın. sonucda forumdakı kızlarla erkekler aynı haklara sahıp ve kızlar kadar erkeklerede :cool: nazık ve kibar olunuz.

iyi forumlar:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri