forumda kızlar da war!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

+u+énsté!n

FoRum ineği
Reaction score
0
||||deeP|||||||||uAnkara]]]]]]]| |H|||||||||||||||
arkadaşlar benim tespitime göre hackhell da kız arkadaşlarımızın sayısı gün geçtikçe artıo:) .bi de kizilakrep,pasaklı_kiz,aslihan_ gibi kızlar yaf bi çoğumuzdan daha çok katkıda bulunuolar foruma.(bne çok bi şey yapıom demiom) bu da onların üretkenliklerini,yaratıcılıklarını,en önemlisi internet hakkında edindikleri bilgiyi arttırıo. inanın bunlar her forumda olmayan şeyler.hackhell saolsun,...biz erkek arkadaşlar da;forumda daha nazik,çabuk kırılan,bayan arkadaşlarımızın olduunu aklımızdan çıkarmayarak mesaj yazmalı,konu açmalıyız.ben bu hususta tüm hackhell ailesini kötü söz kullanmamaya dawet ediorum...

:mad: şimdiden tşk edrim....<0miN£c:cool:

bunu içimden geldii için açtım.hiç bir kasıt yoktur.:clap: :clap:

cıks olmadı yine kızlar sana özel msj atmaz:lol:​

herkesin bilmesi gerekenler hatırlattığın iyi oldu....

zaten bunu biraz önce sen yapmadın mı benimle arkadaş olmak isteyen kızlar bana pm atsın diye ???

haklısın kızıl zamanlamam yanlış oldu 2 dakka arayla werince ii olmuo:D:D:Dama harbi bunu kızlar msj atsın die yapmadım.jackal snde hmn tepki gösterme yaf sakin olalım..b

şöle bişi söliyim o zman kızıl:
bu msjı okuduktan sonra hiçbi kimse bana pm den msj atmasın cvp werilmeyecektir...

yeterince açık olmuştur sanırım.

tabi haklı arkadaş aslında adultların başlıklarını biraz daha düzgün yazsak iyi olur :)

iyi de şimdiye kadar öyle bi olağanüstü durum olmamıştı :):):):)

kız erkek ayrimi yapmayalim kısaca kendimizi kasmayalimm ....

Arkadasım meraq etme zaten herkes bunun farkında:D Uyarın ıcın tesekkurler ogrenmıs olduq..

bencede burda her şey sanal değilmi benim yazdığımı okumuş okumamış ne olurki

abi sokakta yürürken dikkatli olalım etrafta bayanlar var,evde otururken rahat davranamayız anamız,bacımızı,eşimiz var ayıp olmasın.bi rahat edebileceğimiz sanal alem var sınırları zorlamadan rahat rahat diyeceğimizi demeliyiz diye düşünüyorumm

yav tabiki sanal ama edepli konuşmanın sanalı-reali mi olur_?edepli konuşan her yerde edepli konuşmalı.konuşmazsan zaten uyarılırsın dewam edersen yöneticiler biişiler düşünür artık

Konun neden açıldıgı belli...

Saygılarımla...:cool:

öle bisey yapaNlar zaten forumda dayanamıolar fazla ömürleri kısa oluyo ;) ki bu konu senin dikkatini cekmis cok saol :D

bu arada benımLe konusmak ısteyen kızlar pm atabılırsınız ;) yada salla pm i nası olsa msnde de konusuoz ;)

abi yapmayın ya bu ne pfff

gereksiz olmuş bence çünkü zaten bayan arkadaşlara saygımız sonsuz ve forum içinde onları incitecek bi olay olmuor pm geldimi onu soruum bari. . .

''biz erkek arkadaşlar da;forumda daha nazik,çabuk kırılan,bayan arkadaşlarımızın olduunu aklımızdan çıkarmayarak ''
ne alaka be!
merak etme biz görmek istemediğimz şeyleri görmüoz zten.ilgi çekmeye çalışmaktan bşka 1şi deil snin bu yaptığın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri