forumda ingilizce sözcük olmasın

Arkadaşlar ben bile artık Türkçe den çok İngilizce konuştuğumuzu düşünüyorum.Bu yeni dilin adı:

TÜRKİLİZCE

ilk önce oneride bulunan arkadası canı gonulden tebrık edıyorum ele verır öğüdü kendi kırar söğüdü hesabı olmus azıcık madem turkçemiz elden gidiyor kardeşim takma ismin neden ingilizce? yoksa konu acmak içinmi konu açtın. insanlar yazdıklarıyla hal ve hareketlerı uyusmalı bence bu konu sende cok eğretı durmuş. onun ıcın turkceye sahıp çıkacak bırısı bu konuyu acarsa desteklerım tabı hal ve hareketlerıylede ornek olmalı...

eywallah codec iyi açıklamışsın

doğru diyosun aslında ben konuyu açtım benim ismim türkçe olmali ki bişey dediğinizde tutunacak dalım olsun.

gelelim benim awatar konusuna HH da hiç banlanmadım :ban: zaten THE_OZY denen arkadaşın awatarını görmemiştim özr dilerim....

bu avatar bence daha iyi oldu..

herkese iyi forumlar

Once sen nickini Turkce yap :D

gerekirse olabilr.:)

Silverday' Alıntı:
arkadaşlar forumumuzda ingilizce söcük olmasından rahatsızlık duyuyorum...

türkçeyi katlediyor...

örneğin : REMOVE YOUR THANKS bu yazı teşekkürünüzü geri alın diye değiştirilebilir

işte hacking security = güvenlik diye değiştirilebilir:goz:

wallpaper = duvar kağıdı olabilir:goz:

türkçeyi kullanmak çok mu zor...........:(

slmlar SILVERDAY

Bu başlığı ingilizce sözcükler için değilde gercekten Türkceyi katledenler icin acsaydın desteklerdim :) Cünkü forumda Türkce yazmayı öğrenememiş bir sürü user hatta modlar bile var..

Geri