forumda ingilizce sözcük olmasın

Silverday

Altın Üye
Reaction score
0
arkadaşlar forumumuzda ingilizce söcük olmasından rahatsızlık duyuyorum...

türkçeyi katlediyor...

örneğin : REMOVE YOUR THANKS bu yazı teşekkürünüzü geri alın diye değiştirilebilir

işte hacking security = güvenlik diye değiştirilebilir:goz:

wallpaper = duvar kağıdı olabilir:goz:

türkçeyi kullanmak çok mu zor...........:(

slmlar SILVERDAY

GerekLiyse oLabiLir:p :)

waLLa Bu Konu Hakkında Yorum Yapamıycam Ama. Awatarın iLqi cekici Ozy qörmesin :!D

bilmiyorum veritabanı ne diolar şu vbye o sonuçta ingilizce kurulmuş...yani tamamen trye çevirmek zor gibi gelio :S..ama dark_angel in marifetine kalmış :p

işiniz yoqmu olm ya durmadan iş çıkarıonuz adama ha bide avatarı deiş korkuom ya.. :D

forum yüzde 99 türkçe zaten.. geri kalanı da değiştirilebilse değişirdi.

avatar konusunda dün sana PM attım, ne avatarı değiştirdin ne de cevap yazdın..

böyle iyi niyetle uyarıyorum anlamıyorsunuz. sonra da ben suçlu oluyorum değilmi..!!

Hocus Bis Cok Uyardık Bizi DinLemedi Sende Bi Uyarmıssın..
Demekki Bu Hiç HH'den Uzak kaLmamış :)

Kınıyorum Seni siLverday :'D

windows a da pencereler diyelim ozaman
ya sunu kabul etmek lazımkı ingilizce artık hayatımızda cok sıkla karsılastıgımız bir dil.

uzak kalmasına gerek yok avatarı siliyorum

Hocus Eii Etmişsin Bu Awatarı qördüqüm HerYerde Korkuodum ''Acaba TheOzy Beni BanLamayama qeLdi'' Die :)

heralde değiştirile bilse
dar abi halelderdi

bu avatarın daha güzel olmuş.

Türkçe kullanımı konusundaki hassasiyetini canı gönülden destekliyorum Silverday. :D :D

bende aylar önce pm-am saat ayarı yerine günümüzde kullanılan saat ayarını önermşitim ama olmamıştı
umarım bu defa (OLABİLİYORSA) olur..

ingilizce o kadar içimize girdi ben de dahil konuyu acan arkadasında nicki ingilizce..bence bu istekten önce dark'a pm atıp ben nickimi turkce olarak istiyorum sonra da degiştirilebilirse forumdaki bazı kelimelerin de turkce olmasını istiyorum diye bi dilekte bulunmalıydı

yabancı sözcükler hayatımıza o kadar girdi ki artık karşılıklı konusmalarda cümle içlerinde bile kullanmaya başladık hatta inceleyelim hh de kayıtlı nicklerin çoğu yabancı madem böle bi konu açtın nicklerimizi de Türkçeleştirelim değil mi silverday

evet niye ingilizce var birazda fransızca almanca osmanlıca olsa hiç fena olmaz :D

Geri