Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Allah razı olsun imzaları kaldırandan üye olduğumdan beri siteye ilk defa adam gibi girebiliyorum.
Ne gerek var imzaya forum hızı daha önemli bence hep böle kalsın
bencede cok iyi olmuş.bu uygulamadan dolayı teşekkür ederim.gittikçe bir gövde gösterisine dönüşüyordu.tek cümlelik yazı ve altında tam sayfa resim.doğal olarak sitede yavaşlıyordu.elinize sağlık.teşekkür ederim.
Eğer yapılan şeyler bencillik gütmüyosa sonu nereye giderse gitsin...Bence Yaptığınız bizi düşünerek yapılmış olup bencilliğin tamamen uzağında bir çalışmadır...Teşekkürler...
İmzamla gurur duyoyordum gittiğine baya üzüldüm ama sitedeki büyük hızlanmayla kıyaslayınca sanırım olmasada olur Hackhell için en iyi hangisiyse o olsun..
bence imzada resim yasaklanırsa bu sorun cözülür ama yazılar yasaklanırsa bence cokta iyi olmaz:lol: bukunuyu yönetimdeki arkadaşlar bir kezdaha tartışmaları gerekliolduğunu düşünenlerdenim