Forumda İmzalar Kaldırılmıstır

Valla hız olsunda ben sadece yazı görmeye razıyım :)

ben daha yeni üye oldum ama farkındaydım site çok yavaştı gerçektende bi çözüm bulduğunuz için teşekkür ederizz

Allah razı olsun imzaları kaldırandan üye olduğumdan beri siteye ilk defa adam gibi girebiliyorum.
Ne gerek var imzaya forum hızı daha önemli bence hep böle kalsın

Sitenin imazalr nedeniyle yavaşladıgına eminsmsnz..?..Ben önceden de aynı girirordum..şimdide aynı giriorum.. ama karara saygı duyarım....

ben bişi farketmedim ya bende bi deişiklik yok hala yavaş açılıo gitti güselim imzam :(

bencede cok iyi olmuş.bu uygulamadan dolayı teşekkür ederim.gittikçe bir gövde gösterisine dönüşüyordu.tek cümlelik yazı ve altında tam sayfa resim.doğal olarak sitede yavaşlıyordu.elinize sağlık.teşekkür ederim.

yol cukurlu hız yapamıos...

En azından yöneticilerin imzasının olmasının gerektiğini düşünüyorum...

ewet imzaların kalktığı çok iyi olmuş forum oldukça hızlanmış bence hiç gerek yok imzaya falan aynen devam

Eğer yapılan şeyler bencillik gütmüyosa sonu nereye giderse gitsin...Bence Yaptığınız bizi düşünerek yapılmış olup bencilliğin tamamen uzağında bir çalışmadır...Teşekkürler...

mantıklı benim aklıma yattı :D ne diyeyim kolay gelsin :D

imzaların sınırlı boyutta (resimler için)

Yazılarda karakter sınırlaması olursa iyi olur
tamamen kaldırılması hız kazandırmış ama
imzasızda forum olmuyo:D

İmzamla gurur duyoyordum gittiğine baya üzüldüm ama sitedeki büyük hızlanmayla kıyaslayınca sanırım olmasada olur :) Hackhell için en iyi hangisiyse o olsun.. :)

bence imzada resim yasaklanırsa bu sorun cözülür ama yazılar yasaklanırsa bence cokta iyi olmaz:lol: bukunuyu yönetimdeki arkadaşlar bir kezdaha tartışmaları gerekliolduğunu düşünenlerdenim

****************İMZA********************

imzaların kaldırılması iyi olmuş daha fazla hızlanması için başka şeylerde kalkarsa fena olmaz tabi avatar haric :)

Sen Ne Dİyorsan O Boynumuz Kildan İnce

Geri