Foruma öneri önemli

nwdwnfds

Banned
Reaction score
0
Itinayla beygir bile terbiye edilir...ayı aslan it
forumda açılan konularda konuyu açan üyeye teşekkürün yanında konuyla ilgili yüzdelik beğenimizi sunabilelim mesela benim bu konumu beğenenler konuya beğenndiyse beğendim düğmesini tıklasın 0t0matik %5 lik bir değer alsın siz şimdi konu değerlendirmesi yıldız var diyceksiniz ama bana göre yetersiz kalıyo
eğer benim önerim hayata geçerse forum ana sayfada em beğenilen konular ,bu günün en iyi konuları,gibi listeler olsun foruma bir renk gelir ve konu kalitesi artar

walla çok karışık bir görüntü oluşacağını düşünüyorum eğer öyle birşey olursa
bence gerek yok
-1905

benim önerimle forumun gerçek emektarları belirlenecek en kaliteli konu açan üyeler belirlenecek ve herkes rekabete girecek bu şekilde ve konu kalitesi artacak ben sizin var dediğiniz şeyi zaten yazmıştım ,bence gerekli bu

örnek youtube de var + veya - gibi

Soru
Foruma öneri önemli
forumda açılan konularda konuyu açan üyeye teşekkürün yanında konuyla ilgili yüzdelik beğenimizi sunabilelim mesela benim bu konumu beğenenler konuya beğenndiyse beğendim düğmesini tıklasın 0t0matik %5 lik bir değer alsın siz şimdi konu değerlendirmesi yıldız var diyceksiniz ama bana göre yetersiz kalıyo
eğer benim önerim hayata geçerse forum ana sayfada em beğenilen konular ,bu günün en iyi konuları,gibi listeler olsun foruma bir renk gelir ve konu kalitesi artar

cevap
Konun Üzerinde Değerlendirme Yönelgesi war.

Gerek yok

-7

yoruma gerek yok

HackHeLL çok büyük bir site incik boncuk şeylerle kasmaya gerek yok dikkat ettiysen hackhell de diğer sitelerde olan bir çok gereksiz eklenti yok hackhell in farkıda burdan kaynaklanıyor sanırım sadelik ve kalite =)

HackHeLL çok büyük bir site incik boncuk şeylerle kasmaya gerek yok dikkat ettiysen hackhell de diğer sitelerde olan bir çok gereksiz eklenti yok hackhell in farkıda burdan kaynaklanıyor sanırım sadelik ve kalite =)

yürü beee :) :clap

Valla dostum oneri guselde

Bence onerileri degerledırmek lazım 1 cok gusel oneri oluyor...ama hepsi ilgisizlikten arkada kalıyor....

ben bu öneriyi youtubeden esinlenerek yaptım yazdımda okumadın heralde ayrıca incik boncuk dediği özellik youtubede var

arqadashım :) qarshılashdrdıın 2 site sence benser qlasmandamı.. usatmayalm pls.. 2li qonushma yaratmaq ichn demedim.. ilginch geldy :) güsel öneri ama yaqlashıq 3milyon qonusu bulunan bi 4um sitesi ichn.. gerexis bi ish gücü yaratıcaını we peqde qayda deyer bi yararı olmayacaını anlatmaq istemishdiq..

ii 4umlar :)

arqadashım :) qarshılashdrdıın 2 site sence benser qlasmandamı.. usatmayalm pls.. 2li qonushma yaratmaq ichn demedim.. ilginch geldy :) güsel öneri ama yaqlashıq 3milyon qonusu bulunan bi 4um sitesi ichn.. gerexis bi ish gücü yaratıcaını we peqde qayda deyer bi yararı olmayacaını anlatmaq istemishdiq..

ii 4umlar :)

bi senin yazını okucam die 10 dk geçti daa yeni bitirdim okumayı :D

önerimi biraz daha açıyorum

eğer konulara bir değer biçecek olursak

hackhell best most top 10 list

mayıs ayı en hit top 10

ve bugünün sırayla en beğenilen konuları veya bu haftanın veya günün konusu zor birşety değil tabi iş vebmastere düşüyo ne yazıkki kolay gelsin

fikir değiştirilebilir de amaç kaliteyi ve rekabeti arttırmak bunlar ana sayfada olucak tabi:goz: olumlu olumsun fikirler için teşekkürler

yok iyi olmaz.başka forum sitelerinde gördüm hiç te hoş bi görüntü olmuyo

ingilizce bir forumdan örnekleri var

User Activity(In the last 30 days) en aktif üyeler

Most Hits(Posted in the last 30 days) son 1 ayın en iyi konuları

Most Hits(Overall) tüm zamanların en iyi konuları 10 adet tabi

Best Rating(Weekly) bu haftanın en çok tıklanan açılan konuları

Most Votes(Weekly) bu haftanın en iyi konuları

Best Rating(Overall) tüm zamanların en çok tıklanan konuları

Most Votes(Overall) tüm zamanların en çok oy alan konuları

tabi istenirse sadeleneblr bu liste bir excell şemasında olduğunu düşünün sitede mükemmel iş görür

bunlar konunun değerine göre otomatik hesaplanıyor türkiyede hiçbir forumda görmedim

Öneri bence gayet güzel, değerlendirilebilir... özellikle son mesajdaki şekliyle.

GüzeL bir öneri ancak konunun üzerindeki yıLdız değerLendirmesi yeterLi değiL midir ? 5 üzerinden oy veriyoruz oradan da =)
Ancak senin önerinde mantıkLı geLdi
+

Geri