Forum Oyunlarındaki Mesajlar

Forum Oyunlarındaki Mesajlar Anasayfada Görünsün mü ?

• Evet

Kullanılan: 41 28.7%
  • Hayır

Kullanılan: 70 49.0%
  • Gereksiz

Kullanılan: 32 22.4%

• Kullanılan toplam oy
    143
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
post kasma işi degil bence, eglenceli ve de diger konu baslıklarındaki gelişmeleri beklerken oole bi bakınıp katılmak da guzel oluyo...ama olmasın tabi.insan direkt oraya kanalize olabiliyo:)

güzel fikiiiir . . .

başlıkta yanlış anlaşılmalar olmuş, olumsuz yönde oy verenlerin oylarını (+) yönde düzeltmelerini talep ediyorum :p

hayır, görünmesin:eek:ut:

hiç sevmiyorumm gözükmelerini:eek:ut:

başlıkta yanlış anlaşılmalar olmuş, olumsuz yönde oy verenlerin oylarını (+) yönde düzeltmelerini talep ediyorum :p

neyi talep ediyosun... bir öneri açmışsın ve herkes kendi düşüncesini belirleyip + yada - oy kullanmış.. kime ne kadar karışabilirsin...

bence gereksiz bi öneri.. bölüm modlarıda konuşsun...

benim için görünüp görünmemesi önemli değil.. forum oyunlarınıda ayrıca pot kasmak olarka gören arkadaşlara aynen şunu demek istiyorumki bu bi forumsa herkes zevk aldığı yere takılacaktır... forumun diğer yerlerine konu açtığınızda konularınızın hep üstte olmasını istiyosunuz.. eline sağlık teşekkürler güzel olmuş denmeside bi takım post kasma olmuyomu.... eee ozman kimseye post kasıyo diyemessiniz.. herkes zevk aldığı yerde takılır....

tekrarlıcak olursam benim için fark etmez.. öneriyi gereksiz buldum..

saygılar...

Forum Oyunlarındaki Mesajlar Anasayfada Görünsün mü ?
Hayir

Yanİ Üyeler Oyunlari Sevİyor Ve Devamli Mesaj Gelİyor Dİye ÖnÜ MÜ Kesİlsİn...
Parkta Mi Oynayacaz Şİmdİ...

Evet çok yer kaplıyor bencede göeünmese iyi olur.. Çoğu zaman ana sayfada yarıdan çok forum

oyunu gözküyor gereksiz bi durum...

Bİz Profİlİmİzden De Takİp Edİp Oynariz Oyunumuzu Ama O Zaman Da DİĞer Konulara GÖzatip Yorum Yapamayiz.

neyi talep ediyosun... bir öneri açmışsın ve herkes kendi düşüncesini belirleyip + yada - oy kullanmış.. kime ne kadar karışabilirsin...

bence gereksiz bi öneri.. bölüm modlarıda konuşsun...

benim için görünüp görünmemesi önemli değil.. forum oyunlarınıda ayrıca pot kasmak olarka gören arkadaşlara aynen şunu demek istiyorumki bu bi forumsa herkes zevk aldığı yere takılacaktır... forumun diğer yerlerine konu açtığınızda konularınızın hep üstte olmasını istiyosunuz.. eline sağlık teşekkürler güzel olmuş denmeside bi takım post kasma olmuyomu.... eee ozman kimseye post kasıyo diyemessiniz.. herkes zevk aldığı yerde takılır....

tekrarlıcak olursam benim için fark etmez.. öneriyi gereksiz buldum..

saygılar...

ben ne diyorum sen ne diyorsun, yazdıklarımı kafana göre yorumlama. orda bi yanlış anlaşılma olmuş ve üyelerin bir kısmı yanlış oy vermiş ben de buna takıldım ve smiley koydum sonuna.

öküz altında buzağı aramanın lüzumu yok.

CouNTrY çürük salataya limon sıksanda taze olmaz..

Senin yaptığında buna benziyo adam ne diyor sen ne diyorsun??

Ben Evet demişim niye demişim bilmiyorum ama gereksiz gibi görmeye başladım..

Ben Doğru AnLayarak Evet, Görünsün Diyorum. Eğer GereksizSe BöLüm KapatıLsın oLsun Bitsin. Ya Da Gereksiz oLduğu DüşünüLen Mesaj SahipLeri UyarıLsın, Devamında Yaptırım UyguLansın.

dostum neyi uyarican... mesaj atıyor diye kimseyi banlayamazsın ki!! adam bi kaptırıyor ki bazıları öyle kaptırıyor ki 32 konuya post atıyor... 32 konu ya! 1,5 sayfa demek!!! gözümle şahit oldum, saydım 32... bu ne hiddet, ne celal... adam öyle bi kaptırmış ki... millet forum oyunlarında transa geçiyor...

misal kim gelsin istersin oyunu, komediye bak... (isimler atimasyon ürünüdür)

ali (saat 20:00): hasan gelsin
bilal (saat 20:00): hayır ben geldim... mehmet gelsin
ali (saat 20:01): hayır ben geldim... adem gelsin
bilal (saat 20:01): yok gene ben geldim... ferit gelsin
ali (saat 20:01): bilemedin... sezgin gelsin bu seferde...
bilal (saat 20:04): kimse gelmedi ben geliym dedim... mehmet gelsin...

nick mi avatar mı imza mı konusunda da böyle...

la bi izin verinde millette gelsin... kimse gelmedi diye deli danalar gibi alt alta mesaj mı yazmanız lazım... adamlar araya kimseyi sokmuyor... hayır profilden mesaj sayısına bakınca 3000-5000 mesajını görenler "vooovoovvvv! adamın 3000 mesajı var. hemde 3 ayda yapmış. çok güzell, çok paylaşımı var herhalde" diyor... yalana gel... adam elma-armut kel mahmut yapa yapa kasıyor o mesajları... böyle mesaj kasma sebebi ile oraya girenleri hiç sevmiyorum.

Mesaj atmak isteyene yıldız avcıları başlıklı konu açıldı orada kassınlar :)

ßencede Gözükmesin Usta.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri