Forum Oyunları'ndaki Şikayetlere Son Vermek İçin Ankete Lütfen Katılın..!

Forum Oyunlarındaki Gereksiz Mesajlar Silinsin mi..?

• Evet Haklısın 960 Mesaj Olduğun da Silinsin..!

Kullanılan: 0 0.0%
  • Hayır Silinmesin İstemiyorum..!

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    23

fatu

Banned
Reaction score
0
Boynumuz yiğit boynudur; sevdadan başkasına eğilme
Arkadaşlar geçen gün kapanan bir konu gördüm Forum Oyunları'nda..! Sebep fazla mesaj kasıldığından dolayı..! smod arkadaşımız kapatmış haklıdır..! Çünkü yeni kurallar konuldu ve uyulmadığından dolayı güzel bir oyun kapanmış oldu..!

Mademki bu kadar rahatsız olan var, forum oyunlarında mesaj kasılıyor rütbe yükseltiliyor vs. tarzinda şikayet konuları açılıyor..! O zaman mesaj sayısı belli bir seviyeye geldiği zaman o forum oyununun mesajlarını silip sıfırlayalım..!

Mesela üsttekinin avatarına puan ver oyunu;

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=41005

Şu anda 3850 mesaj var..! (3-4 ay önceki atılmış mesajların bir önemi, bir değeri varmı..?)

Bunları tamamen silip sıfırlayalım..! Bu bir şikayet değil öneridir..!

Burdaki ve postu yüksek olan mesajları silersek eğer "mesaj kasanlar var" şikeyetlerinden kurtulmuş olmazmıyız..? Forum oyunlarına takılmamızın amacı eğer sadece eğlenmek ve hoş vakit geçirmek ise; bu öneriye kimsenin karşı geleceğini sanmıyorum..! Amacımız sadece eğlenmek ise mesaj sayımızın, rütbemizin yada yıldızımızın ne önemi var..?

Eğerki istatistiklerle ilgili bir sorun olmayacaksa, forumumuzun totaldeki post sayısı istatistikler için önemli değil ise bu mesajları şu şekillerde silebiriz..! (Zaten önemli ise yöneticiler bu konuyu direk kapatabilirler bizde post kasmaya devam edelim..! :p) Sonuçta mesajlar silindiğinde görüntülenme sayısı azalmayacak..!

Mesela;
herhangi bir oyundaki mesaj 160 olduğunda sıfırlansın,
herhangi bir oyundaki mesaj 240 olduğunda sıfırlansın,
herhangi bir oyundaki mesaj 480 olduğunda sıfırlansın,
herhangi bir oyundaki mesaj 720 olduğunda sıfırlansın,
herhangi bir oyundaki mesaj 960 olduğunda sıfırlansın,
herhangi bir oyundaki mesaj 1000 olduğunda sıfırlansın,

Yukarıda anket açtım bu seçeneklerden oluşan ve hayır silinmesin seçeneği ekledim..! Lütfen ankete katılalım..!

Saygılar..!

bencede madem eğlenmek için giriliyo forum oyunlarına belli süreden sonra silinirse hem millet eğlenmiş olur hemde mesaj ile rütbe tartışması sona ermiş olur..
güzel bi öneri fatu;)

olabilir aslında..

sımdı ben oraya 1 konuya 100 msj atsam o konu silinSe ... benım msj sayımdan 100 msj eksilcekmi silinince... eger ki silinirse neden olmasın super olur .. hatta forum oyunlarına atılan msj lar msj hanesine işlenmesin o zaman cok daha ii olur.. kim oyun ıcın gırıo kım post ıcın gırıo belli olur o zaman :D

güsel öneri fatu...
+13....

OLabilir Baya GüzeL Bi Fikir...

bana Kalirsa Komple Bile Silinebilir..

forum oyunlarındaki postlar sayılmasa daha güzel olur :D

bu kadar ugrasicaniza o bölümü tamamen kaldirmaya ne dersiniz :eek:

fatuyada +1 pasaklıyada

2side guzel öneri ama bence su sekıldede yapılabilir

Madem cok konusmayı sevıyoruz,ozaman acılsın bı chat bölümü veya server konusmak ısteyen orda konussun,tepinsin,zıplasın,hoplasın

Boylece forum kirliliginden ve yavaslamasından bır nebze olsun kurtulabiliriz,Buda benım önerim :S

iSpiYonCu' Alıntı:
hatta forum oyunlarına atılan msj lar msj hanesine işlenmesin o zaman cok daha ii olur.. kim oyun ıcın gırıo kım post ıcın gırıo belli olur o zaman :D
Tamamen katılıyorum dostum ve de destekliyorum. bence oyunlara atılan mesajlar mesaj hanesine işlenmesin. bana kalırsa oyun oynamaktan çoq post sayısı yükseltmek için takılıyor millet. ve son 1 haftadır açılan oyunun haddi hesabı yoq, çok fazla oyun dahi sayılamayacaq kadar başlıq var:eek: :eek:
bana kalsa oyunlar kaldırılsa daha iyi olurr:sigara:

benim anlamdığım konu ne diye mesaj sayım artsın ve rütbem artsın diye kasılır ??? İlk önce bu düşüncenin değiştirilmesi gerek bence , kendim forum oyunlarındaki konulara atsam atsam anca 1 mesaj atıyorum biledin 2 , ne diye mesaj sayım artsın diye herşeye atlayım ki !!!
Şimdi burda ki sorun çok mesaj atılınca forumun yawaşlaması ise , her bilmem kaç mesajda kapatın çöpe atın ,yeni bi tane daha açın ozman millet kasmaya devam eder , her hafta yeniden konu açlılır. Gereksiz ve lüzümsuz yere göstere göstere yok mesaj sayım artsın yok rütbe mi ne o , artsın diye mesaj atanlar ,özelden bi uyarı alabilir kanatimce ...
Sevgiler saygılar

Rütbeninde msj saysininda cani cehenneme burda sunu yazanlarin içinde 1 kişi bile orda msj sayisini artiran insan herkes kendini kandiriyo veya kandirmiyo her neyse ama fatunun önerisi cok güzel degerlendirilmesi gerektigini düşünüyorum yeter artik 15 20 paçoz mesaj sayisini artircak diye hem forum kırlenıyo hemde devamli forum postlarini goruyoruz ...

bende ilk başlarda tamamen kalkmasından yanaydım o bölümün ama
ciddi olarak ilgilenen,nein ne olduğunu bilen
sırf msj yazmak için msj yazmayan arkadaşlarda olduğu için bu düşüncem deişti.

ben oraya yazılan msjların kullanıcıların msj sayısına etkilememisine katılıorum şimdilik.
yaşın yanında kuruda yancak bu durumda ama sorun ortadan kalkcaktır büük bi ihtimalle.
bu olmazsa fatunun önerisine +1 oda olabilir

iSpiYonCu' Alıntı:
sımdı ben oraya 1 konuya 100 msj atsam o konu silinSe ... benım msj sayımdan 100 msj eksilcekmi silinince... eger ki silinirse neden olmasın super olur .. hatta forum oyunlarına atılan msj lar msj hanesine işlenmesin o zaman cok daha ii olur.. kim oyun ıcın gırıo kım post ıcın gırıo belli olur o zaman :D

bence bu daha mantıklı

Arkadaşlar forum oyunları çok güzel vakit geçirmek için eğlenmek için harika bi bölüm..! Ben kesinlikle karşıyım oranın kaldırılmasına..! Böyle düşünmemelisiniz..! Böyle düşünürseniz konu sapar..! Konuyu saptırmadan yukarıdaki anketten işaretleyelim tercihimizi yönetimde oyları yeterli ve uygun görürse zaten değerlendirecektir..!

Ben forum oyunları sayesinde birçok insanla dostluk kurdum, birçok insanı tanımama vesile oldu..! Benimde orda birsürü mesajım var..! Mademki rahatsız oluyoruz ordaki mesajlarla rütbemiz artıyor diye bende böyle bişi düşündüm..!

Forum oyunlarının kaldırılmasının söz konusu olacağını hiç sanmıyorum ve karşıyım..! Konuyu böyle yönlendirmeyelim..! Post sayısı çok yüksek oyunlar var bu oyunların postlarını silersek yukarıdaki periotlar halinde herkesin istediği olacaktır diye düşünüyorum..! Hemde çok güzel oyunlar kapanmamış olur..! Bazı insanlar daha çok sohpet etmeyi de tercih ediyorlar orda oyunun yanısıra..! Böylece insanların özgürlüklerini de fazla kısıtlamamış oluruz..!

Yönetim gereğini yapacaktır..! Saygılar..!

Geri