fatu
Banned
- Reaction score
- 0
Arkadaşlar geçen gün kapanan bir konu gördüm Forum Oyunları'nda..! Sebep fazla mesaj kasıldığından dolayı..! smod arkadaşımız kapatmış haklıdır..! Çünkü yeni kurallar konuldu ve uyulmadığından dolayı güzel bir oyun kapanmış oldu..!
Mademki bu kadar rahatsız olan var, forum oyunlarında mesaj kasılıyor rütbe yükseltiliyor vs. tarzinda şikayet konuları açılıyor..! O zaman mesaj sayısı belli bir seviyeye geldiği zaman o forum oyununun mesajlarını silip sıfırlayalım..!
Mesela üsttekinin avatarına puan ver oyunu;
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=41005
Şu anda 3850 mesaj var..! (3-4 ay önceki atılmış mesajların bir önemi, bir değeri varmı..?)
Bunları tamamen silip sıfırlayalım..! Bu bir şikayet değil öneridir..!
Burdaki ve postu yüksek olan mesajları silersek eğer "mesaj kasanlar var" şikeyetlerinden kurtulmuş olmazmıyız..? Forum oyunlarına takılmamızın amacı eğer sadece eğlenmek ve hoş vakit geçirmek ise; bu öneriye kimsenin karşı geleceğini sanmıyorum..! Amacımız sadece eğlenmek ise mesaj sayımızın, rütbemizin yada yıldızımızın ne önemi var..?
Eğerki istatistiklerle ilgili bir sorun olmayacaksa, forumumuzun totaldeki post sayısı istatistikler için önemli değil ise bu mesajları şu şekillerde silebiriz..! (Zaten önemli ise yöneticiler bu konuyu direk kapatabilirler bizde post kasmaya devam edelim..!
) Sonuçta mesajlar silindiğinde görüntülenme sayısı azalmayacak..!
Mesela;
herhangi bir oyundaki mesaj 160 olduğunda sıfırlansın,
herhangi bir oyundaki mesaj 240 olduğunda sıfırlansın,
herhangi bir oyundaki mesaj 480 olduğunda sıfırlansın,
herhangi bir oyundaki mesaj 720 olduğunda sıfırlansın,
herhangi bir oyundaki mesaj 960 olduğunda sıfırlansın,
herhangi bir oyundaki mesaj 1000 olduğunda sıfırlansın,
Yukarıda anket açtım bu seçeneklerden oluşan ve hayır silinmesin seçeneği ekledim..! Lütfen ankete katılalım..!
Saygılar..!
Mademki bu kadar rahatsız olan var, forum oyunlarında mesaj kasılıyor rütbe yükseltiliyor vs. tarzinda şikayet konuları açılıyor..! O zaman mesaj sayısı belli bir seviyeye geldiği zaman o forum oyununun mesajlarını silip sıfırlayalım..!
Mesela üsttekinin avatarına puan ver oyunu;
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=41005
Şu anda 3850 mesaj var..! (3-4 ay önceki atılmış mesajların bir önemi, bir değeri varmı..?)
Bunları tamamen silip sıfırlayalım..! Bu bir şikayet değil öneridir..!
Burdaki ve postu yüksek olan mesajları silersek eğer "mesaj kasanlar var" şikeyetlerinden kurtulmuş olmazmıyız..? Forum oyunlarına takılmamızın amacı eğer sadece eğlenmek ve hoş vakit geçirmek ise; bu öneriye kimsenin karşı geleceğini sanmıyorum..! Amacımız sadece eğlenmek ise mesaj sayımızın, rütbemizin yada yıldızımızın ne önemi var..?
Eğerki istatistiklerle ilgili bir sorun olmayacaksa, forumumuzun totaldeki post sayısı istatistikler için önemli değil ise bu mesajları şu şekillerde silebiriz..! (Zaten önemli ise yöneticiler bu konuyu direk kapatabilirler bizde post kasmaya devam edelim..!
Mesela;
herhangi bir oyundaki mesaj 160 olduğunda sıfırlansın,
herhangi bir oyundaki mesaj 240 olduğunda sıfırlansın,
herhangi bir oyundaki mesaj 480 olduğunda sıfırlansın,
herhangi bir oyundaki mesaj 720 olduğunda sıfırlansın,
herhangi bir oyundaki mesaj 960 olduğunda sıfırlansın,
herhangi bir oyundaki mesaj 1000 olduğunda sıfırlansın,
Yukarıda anket açtım bu seçeneklerden oluşan ve hayır silinmesin seçeneği ekledim..! Lütfen ankete katılalım..!
Saygılar..!