forum oyunlarına tekrar a.mod adayıyım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben sunu anlamıyorum burda verıcenız (+) yada (-) tuslarına basmak (gereksız yorumlar yok xss den bu oldu yok bundan bu oldu ısterse 5 kısı gorev almak ıstesın bu degısmemelı gereksız yorumlara ve gereksız dusuncelerınızı konular kapandıktan sonra yapsak daha guzel ! )(Bu zamana kadar konusmadım sustum) bundan sonra konusucam

buqüne qadar hhdeqi oLan bir şey bu..birisi qonu açar mod oLMaq icin

oy vermeq isteyenlerde + - verir ve yorumLarını yapar..bunlara engel oLunmas

vede oLmamaLı..saptırmayın qonuyu.. bu her mod konusu acan arqadaşta oLuyo.

mantıqlı oLun vede acıqlama yapmaq isteyen yapar yapmaq isteyen yapmas

buna ne sen nede başqa qimse engel oLamas..

Ya şöyle bir mesajları okuyum dedim gerçekten öyle entresan mesajlar varki neden bu kadar çomak sokulur bir konunun içine anlamış değilim burada tamam herkes görüşünü bildirmekte özgür ama bu görüşler mahalle karılarının çatışması gibi değil daha düzgün bir şekilde olmalıdır..
neymiş daha önce başka bir arkadaş konu açmış felan ya isterse tüm forum açar bundan kimene oylayacak olanlar zaten oyunu veriyor yönetim zaten her önüne geleni mod yapmaz yapacağı kişiyide takip altına alır o şekilde yapar yani burda boş boş tartışmayı kesin ve oyunuzu kullanın en azından yaşınıza göre hareket edin..........

Şirine Bacıma sonsuz kere ++++++++++

bizden de yapılacak yorum belli şirinenin forum oyunlarına katkılarıda Lionking e katılıyorum fikir ayrılıkları elbet olcaktır ama bunu kırıcı olmadan bildirmek erdemdir yönetim yapacağını bilir gaflete kimse düşmemeli
maximusun şirinesi
forumun şirinesine ++++++

Seni FazLa TanımıOrum ama ßence oraya Senin qißi 1rinin ihtiyacı war ;]

+19o7

ben görevini layıkıyla yapacağını düşünüyorum,
forumdaki davranışlarınla
asmodluğu hakediyorsun kardeşim
saygılarımla

şirine' Alıntı:
bu konu hakkında yorum yapmak ıstemıyodum konumun kırlenmemesı acısından ama goruyorumkı herkes bu konuda yorum yapıyo. bunu soyle acıklayabılırım.

bildiğiniz gibi oncekı adaylıgım durdurmustum. baska bır aday cıkıncıda bende konuyu tekrar acma geregı duydum .

Suskun abımlede aramda hıcbır problem yok. onu herzaman severım ve sayarım. onunda benım ıcın aynı seylerı dusundugunden adım gıbı emınım. bu konuyu acmadanda msn de gorustuk ve oyle actım. onunla tatlı bır rekabet ıcınde bu ısı goturebılecegımızı konustuk ve anlastık. suskundan rıcam buraya bır post atıp bu konu hakkında yorum yaparsa sevınırım. son soz tabıkı yonetımın.

SAYGI VE SEVGİLERİMLE]

ѕυѕкυη' Alıntı:
evet arkadaşlar şirine arkadaşımıza katılıyorum tatlı ve seviyeli bi rekabet içerisindeyiz kimse kimseyi kırmadan bu konunun açıklığa kavuşmasını bekliyorum
benimde şirine bacımla bi sorunum yok daha doğrusu hh ailesinden kimseyle bi sorunum yok onun için dikkatli olmaya çalışıyorum

bende son sözü yönetime bırakıyorum

sevgiler

su iki insan hak etmıormu abı modlugu? olgun çağdas we gayet samımı ıkı acıklama bende dıom kı zaten tek modun oldugu ziyaretcısi fazla olan bi bolum ikisinide a.mod yapalım eğer karsı olan warsa
yorum beklıorum!

Yengeme +1.. 2 sevgiLi 2 anLa$an insan.. + forumu seven 2 ki$i.. maximus'un yanında mod ihtiyacını gidericek en iyi kişi.. hayırLısı oLsun..

tabikide + sonsuz uzun zamandır forumda olan ve bu görevi gerçekten çok isteyen birisin

burdan bir kişi asistan olacaksa mod u çok iyi tanıyan ve yakın olan biri olmalı.buda maximus un şirinesinden başkası olamaz.lütfen konuyu saptıran yorumlar yapmasın bazıları saygılı olun.çekemeyen varsa adaylığını koysunda sonucu görelim.benden şirineye +++++

maxi abimle zaten mükemmel bir çiftsiniz bunu forum oyunlarında da görmek isteriz tabiki ++++++99999999999 :) unutmadan yenge düğünüme bekliyorum :) ayın 18 de...

bu duzen değişmicek sanırım :) yönetici adaylığıdan cok açık oturuma dönüşmüş.
yönetici olmak için basta hoş görüde gerekir ve yeterli donanıma da sahip olmak gerekir.
kısaca -

+++++++++ çünkü zaten çok ii ikilisiniz gördüüm kadarıyla en dorusu da bu olur;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri