forum oyunlarına tekrar a.mod adayıyım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sirine

New member
Reaction score
0
arkadaslar daha oncekı adaylıgımda.henuz erken denılmıstı. bende adaylıgımı sızlerden gelen oylar ve yorumlar dogrultusunda gerı cekmıstım.

aradan gecen zaman zarfında daha ıı oldugumu dusunuyorum. ve tekrardan adaylıgımı koyuyorum.

goruslerını bıldırırsenız sevınırım.

+ sonsuz sırınem. benımde yardıma ıhtıycaım var ve bunu en guzel sekılde yapacagını dusunuyorum.

+1907.

+1905 cunku
manı bazı modlar bazı bolumlere
cuk die oturur bence sen
bura için biçilmis kaftansın şirine
zaten maxsi le uyumnuz tartısmasız
senden ıyısınımı bulacaz
++++++++++++++1905
ama buraya 2. a.mod alalalım çok ağır bı bolum
suskunuda destekliorum
:ter:

tabiii qi de ++++

İhtiyaç Varsa Neden Olmasın +1

şahsen bu konudaki mesajların hiçbirisini okumadım
çünkü
KAFADAN +++++++++++++++++:goz: :goz:

224785001162390812.gif

susqunun forum oyunLarI İCİn actıqı qonunun acıldğı andan

buyana bu başvurununda oLacaqını coq iyi biLiyordum =))

misiLLeme qibim oLMuş yahu :)

yoq - +

forum oyunları bölümüne mod ihtiyacı olduğunu düşünmuyorum . o yüzden olumsuz -

FLeTCh®' Alıntı:
XSS olaylarından sonra malesef
destek veremiycem -1
hackhellde mod olan ve mod olmak isteyen bir kişinin önce e-mail adresine sahip çıkabilmesi gerekir

yukarıdaki sebepden hariç fletch'in söylediği sebep
sana olumsuz vermek için ilk sebebimdir.
bunu unutmuşum o yüzden kesınlıkle destek vermıyorum

Önceden de sölemiştim yine söylüyorum...forum oyunlarını maximus güzel yönetiyor.yardıma da ihtiyacı varsa orayı ondan başka sen de güzel yöneteceğine biliyorum ve inanıyorum...onun için kesinlikle +++ ;)

Bana SöLendiğini SöLüyecem....

Diğer Arkadaşın Konusunun CevapLanmasını BeKLemek Daha Doğru... O Yüzden - Veriorum...

Yöneticilik olgunluk gerektirir,olgunluk da yaş ta degil davranış ve düşüncelerdedir hatırlatmak isterim. Bu nedenle desteklemiyorum

XSS olaylarından sonra malesef
destek veremiycem -1
hackhellde mod olan ve mod olmak isteyen bir kişinin önce e-mail adresine sahip çıkabilmesi gerekir

εگмεя' Alıntı:
susqunun forum oyunLarI İCİn actıqı qonunun acıldğı andan

buyana bu başvurununda oLacaqını coq iyi biLiyordum =))

misiLLeme qibim oLMuş yahu :)

yoq - +

bence öncelikle suskunun konusu sonuca bağlanmalı ki bu başvuruyu gereksiz buldum çünkü ortada zaten başvuru var. susqundan önce başvursaydın + sonsuzdu ama şuan için yorum yok. çünkü ortada bir başvuru var ve hala sonuçlanmadı. kusura bakma

Eyer maximus yardıma ihtiyacaım var diosa ki dedi..
senden uygunu yok oraya baya bi konun da var yani [+++]

revolation' Alıntı:
bence öncelikle suskunun konusu sonuca bağlanmalı ki bu başvuruyu gereksiz buldum çünkü ortada zaten başvuru var. susqundan önce başvursaydın + sonsuzdu ama şuan için yorum yok. çünkü ortada bir başvuru var ve hala sonuçlanmadı. kusura bakma

bu konu hakkında yorum yapmak ıstemıyodum konumun kırlenmemesı acısından ama goruyorumkı herkes bu konuda yorum yapıyo. bunu soyle acıklayabılırım.

bildiğiniz gibi oncekı adaylıgım durdurmustum. baska bır aday cıkıncıda bende konuyu tekrar acma geregı duydum .

Suskun abımlede aramda hıcbır problem yok. onu herzaman severım ve sayarım. onunda benım ıcın aynı seylerı dusundugunden adım gıbı emınım. bu konuyu acmadanda msn de gorustuk ve oyle actım. onunla tatlı bır rekabet ıcınde bu ısı goturebılecegımızı konustuk ve anlastık. suskundan rıcam buraya bır post atıp bu konu hakkında yorum yaparsa sevınırım. son soz tabıkı yonetımın.

SAYGI VE SEVGİLERİMLE

şirine' Alıntı:
bu konu hakkında yorum yapmak ıstemıyodum konumun kırlenmemesı acısından ama goruyorumkı herkes bu konuda yorum yapıyo. bunu soyle acıklayabılırım.

bildiğiniz gibi oncekı adaylıgım durdurmustum. baska bır aday cıkıncıda bende konuyu tekrar acma geregı duydum .

Suskun abımlede aramda hıcbır problem yok. onu herzaman severım ve sayarım. onunda benım ıcın aynı seylerı dusundugunden adım gıbı emınım. bu konuyu acmadanda msn de gorustuk ve oyle actım. onunla tatlı bır rekabet ıcınde bu ısı goturebılecegımızı konustuk ve anlastık. suskundan rıcam buraya bır post atıp bu konu hakkında yorum yaparsa sevınırım. son soz tabıkı yonetımın.

SAYGI VE SEVGİLERİMLE

evet arkadaşlar şirine arkadaşımıza katılıyorum tatlı ve seviyeli bi rekabet içerisindeyiz kimse kimseyi kırmadan bu konunun açıklığa kavuşmasını bekliyorum
benimde şirine bacımla bi sorunum yok daha doğrusu hh ailesinden kimseyle bi sorunum yok onun için dikkatli olmaya çalışıyorum

bende son sözü yönetime bırakıyorum

sevgiler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri