::: forum oyunlarına talibim:::

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
o bölümde aktif olacagına inanıyorum oyum her zaman + yönde olacaktır.....

- ..... - .... - ....​

+1 derim vede artık forum oyunları a.mod konusu açılmasın diyorum..

Karar yönetimin hayırlısı olsun...

Bence olmaman için hiç bir sorun ve neden yok cnm ben görevi en iyi şekilde yapacağına inanıyorum +1700

birinin artık mod olması lazım ama başka birinin olmasını isterim şu an olamasada ilerde olacağını düşünüyorum o yüzden üzgünüm ama -1

+1 olsun diyorum, istemek işe başlamanın yarısıdır, ki yapacaktır elbet ;)

bir arkadaşımız mod olması lazım ve mod olması gereken biri de varsa o da MERVEM arkadaşımızdır...

istediyse yapacağına inanmaktadır +1(+9......)

Bence Neden Olmasın +1

-1 derim..........

Düzen isteyen bir bölüm ve bu düzeni sağlayabilecek kararlılığa sahip bir kişi değilsin bence.

vaLLa yorum yapmak istemiordum ama ben modluk başvurusu yaptığımda banada yetersizsin kabileyetin yoq denmişti

ama sanırım teşekür sayım vede actğım konular herkese fazlasıyla kapak olmuştur ;)

bırakın milletin önünü açaLım kapatmaYalım ,,,:goz:

Birilerinin sitede bir şeyler yapmasını istiyorsak faydalı olmasını bekliyorsak bence şans verilmeli... Ön yargılı hareketler hiç birimize bir şey kazandırmaz...

Cash_13' Alıntı:
ben öncedende - vermiştim. 2 hafta içinde de bir insanın yeteri sewiyeye gelceğine inanmıom bunun için -1 diyom ;)

seviyesiz bir insan olduğumu sanmıyorum yorum yapacaksanız kelimelerin nereye gideceğine dikkat etmenizi rica ediyorum bir kere oy vermen yeterli üstüne basarak tekrar belirtmene gerek yok- tu

Cash_13' Alıntı:
ben öncedende - vermiştim. 2 hafta içinde de bir insanın yeteri sewiyeye gelceğine inanmıom bunun için -1 diyom ;)

--------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------
Teşekkür Sayısı: 1.587
394 Mesajına 1.013 Kere Teşekkür Edildi

sewiyesiz bir insandada bunlar olmaz onuda sölemek isterim

yeterli seviyeye gelmemek'den seviyesiz anlamını nasıl cıkardınız.=)

Belirli bir kapasiteye gelememekten bahsetmiş.Seviyesizlıkle ilgisi yok bunun.

neyse kapasite ölçer bi program aramaya baslayam ben::D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri