forum oyunlarına mod adayıyım?????????????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

maximus

GeNeRaL
Reaction score
0
Arkadaşlar forum oyunları mod luguna adaylıgımı koyuyorum ve desteklerınızı beklıyorum. buradakı mod acıgını dolduracagıma ınanıyorum. yorumlarınızı beklıyorum tesekkurler... :cool:

not mesaj sayılarım ve tesekkur sayılarımın az olmasının sebeplerınden bırı. Yönetime Nickimin degiştirlmesi konusunda yaptıgım basvuru ıcındır. bu başvuru sonrasında Maximus25 olan nickim Maximus olark Değiştirilmiştir. Bu yüzden Mesaj sayılarım ve tesekkür Sayılarım Silinmiştir.

Orda modluk yapmak için çok konun olmasına ve arkadaşlarına ha bire link gönderip kendi oyununu canlandırmana gerek yok..!

Senin bu görevi kaldırabileceğini düşünüyorum hem yaş olarak hemde karakter olarak..!

+1 Her Türlü..!

Her Zaman Olduğu Gibi Bu Konuda Da Arkandayim Sen Her şeyi En Güzel şekilde Yaparsin Sana Güvenim Sonsuz

Sanada O Yakişir Zaten

+1 neden olmasın destek var ;)

+1 abi bizimde söz hakkımız varsa

Maxımus kardesıme kac verıcem

+1903 yararlı olcagına ınanıyorum

--------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------

Teşekkür Sayısı: 262
168 Mesajına 238 Kere Teşekkür Edildi
bence zamanı var derim -1

-1 yetersizsin.

benden sonuna kadar destek maximus abime +321635321
hayırlısı olsun inşallah

arkadaslar + veya - oy kullanan herkese tesekkur edıyorum.

yalnız 1 kişi hariç. o kendisini çok ii biliyo.

evet benden daha ılerı var ama onlarında onlerı kesılıyo bırılerı tarafından.
tıpkı benımkın de oldugu gıbı !!!!!!!?????. bu oylamanın adılce olmasını dılıyorum. tesekkurler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri