Forum Oyunlarına Asistan Mod adayıyım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
valla tesekkurmus mesaj sayısıymıs anlamam kardesim sen oradasın hep hakediyorsun
benden sana +1903

biraz yapıcı olmanı tavsiye ederim -1905

OdyyseuS' Alıntı:
Tavsiyen için teşekkür ederim arkadaşım,daha dikkatli olmaya çalışırım...

OdyyseuS' Alıntı:
Sanırım bir yanlış anlaşılma olmuş,ben orada çok fazla zaman geçirdiğim için değil,sadece o bölümün yapısını iyi bildiğim ve elimi taşın altına sokmak için aday oldum.Kaldıki elbette bir bölüme zaman ayırmak,oranın müdavimlerini tanımak,iyiniyetli yaklaşmakta bir marifettir.
Sizlerde taktir edersinizki Forum Oyunları,HH forumun en fazla post alan bölümlerinden birisi.O yüzden ben bu görevi yapabileceğime inandığım için aday oldum.

OdyyseuS' Alıntı:
sanırım ben biliyorum ama bosver :)

konuyu hatırlayamacağım ama bi üye her msja yorum yaptığı için - oy almıştı..hatırlatıyım ;)

valla çok kayda değer bir kural olmadıı için o bölümde kuralları uygulamak için ikinci bi mod a ihtiyaç olduunu düsünmüorum msj sınırlaması kuralıda kalkmıs o yüzden
cenırıl maximus yeterli die düsünüorum o bölümde açtıın konuda yok yani sadece o bölümde msj atmak yeterli değil die düsünüorum o yüzden

eksi 1

aslında bende isterdim oraya asistan mod olmayı ama sen daha çok yakışırsın..
eyer alınacaksa senin olmanı isterim!!bi çok kişide destek veriyor zaten özellik le de maximusun onay vermesi çok önemli..inşallah hayırlısı ne ise o olur..+

istediğin bölümde 1 tane bile konun yok gerek istediğin bölüme gerek diğer bölümlere katkılarını görmemiz gerekiyor
son olarak
şuan daha çok erken ve işin başındasın
-1

crazyboy_9999 Katılıyorum Ama Oyum +1903

Bugüne kadar foruma yeterli katkıyı yaptıgımı düşünüyorum,özellikle reel hayatımda çok yoğun tempoyla çalışmama rağmen günde 12 saatimi forumda geçirmek bile bence yeterliydi...Ancak yönetici arkadaşlarımızın hakkımda ortaya atılmış bazı ithamları tek taraflı olarak dinlemiş olmaları,konuları kişiselleştirmeleri ve adalet anlayışından uzaklaşmaları neticesinde sağlıklı düşünemediklerini farketmiş bulunmaktayım.

Bir ülkenin en büyük forumu iddasıyla yola çıkılmış ve 100.000 in üzerinde üyeyi biraraya getirmiş bir oluşumda profesyonel düşünmekten uzak olan arkadaşlarımızın da olduğunu söylemeyide bir borç bilirim.

Bu konudan yola çıkarak,üst düzey yöneticilerimizin bu tarihe kadar güvenlerini kazanamamış olmak ve user arkadaşlarımızın talebime olumlu yönde katkı vermelerini gözardı ettiklerini görmek şahsımı çok üzmüştür.

bu sebeplerden dolayı başvurumun geri çekilmesini talep eder,saygılarımı sunarım.

başwurunu geri çekmek olmaz.mutlaka bi sonuc bağlanacaktır.
hem dedik ya hep destek tam deste diye :)

oddyseus soledıklerıne katılmamak mumkun deıl. smod arkadaslardan bu konunun kapatılmasını rıca edıyorum. tesekkurler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri