Forum Oyunlarına Asistan Mod adayıyım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

σ∂ууѕєυѕ

нєяσ
Reaction score
0
Arkadaşlar uzun zamandır forumdayım ve günümün 12-14 saati forumda geçiyor.Özellikle hemen her arkadaşımızın bildiği üzere forum oyunları bölümümüzde hemen herkesten çok zaman geçiriyorum ve katkıda sağladığıma inanıyorum.Bu bölümün Moderatörü olan değerli arkadaşımız Maximus'un da onayı ile Forum Oyunları bölümümüze A.Mod. adaylığımı koyuyorum.olumlu yada olumsuz tüm yorum yapan arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ederim..

ilk yorum benden... abime yakışır:)

+1

lem olm zate forum oyunlarından çıkmıon
bari mod olda bi işe yara :D:D

kardeşime tam destek hakediyorsun

+1903...

tşk sayın az msj sayın yeterli ama ne bilim biraz daha paylaşımcı olmanı öneririm
hayırlısı olsun

hep destek tam destek
+ 1907 :)

+1903 hayırlısı olsun

tmm hep ordasın ama msj sınırlaması kaldırıldı bildiğim kadarıyla yani takip edilmesi gerekn konu lockedlemek kalıo ;)..onuda maximus un hallediceğini düşünüyorum...zamanın orda geçiyo diemi kabul etti maximus :eek:...neyse kara yönetimin + veya - vermiyorum bu yorum üstüne ;)

OdyyseuS Vaktinin Büyük Bir Bölümünü Orada Geçiriyorsun Bence Yaparsın Bu İşi +1 Benden Hayırlı Olsun ;)

Maximus'un o bölüme yeterli oldugunu düşünüyorum,
Herşekil -1903

Sadece vakit geçirme değil odyyseus arkadaşımızın konulardaki yaklaşımı, sıcaklığı, insanlığı hakettiğinin ispatıdır. Haddime mi bilmiyorum ama bende destekliyorum +1

Sanırım bir yanlış anlaşılma olmuş,ben orada çok fazla zaman geçirdiğim için değil,sadece o bölümün yapısını iyi bildiğim ve elimi taşın altına sokmak için aday oldum.Kaldıki elbette bir bölüme zaman ayırmak,oranın müdavimlerini tanımak,iyiniyetli yaklaşmakta bir marifettir.
Sizlerde taktir edersinizki Forum Oyunları,HH forumun en fazla post alan bölümlerinden birisi.O yüzden ben bu görevi yapabileceğime inandığım için aday oldum.

neDense bugüne kadar verdiğim oYLarda en cok bunda içim raHat

-1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri