foRUm oyunlarına a modluk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pLayßoy

Altın Üye
Reaction score
0
İlk Önce Herkeze Merhaba;

Forum Oyunlarında Tek Mod Var [DeRbedeRin] Abimiz Var Bende Oraya Modluk
İstiyorum...

İİİ foRumlaR...!

+/- oyLaRınızı bekliRoum

bu konuyu derpe abinin yüklerine yardım etmek için actım​

Derbederin de belirttiği gibi Virtue'nin bu yönde yapmış olduğu başvuru sonuçlanmadan her hangi bir
yorum yapmak uygun olmaz diye düşünüyorum iyi forumlar.

Ne istersin Kardes + istiyon senin - de istiyon senin Hİç bu kadar acık olmamıstım hepsini veresim gelio HayırLısı

ben tabiki + isterim themetor

o bölümde yaklaşık 200 mesajın var. mesaj sayısı bana göre yeterli, fakat önemli olan forum kurallarını bilip bilmediğin,
forum kurallarına uyup uymadığın, neyi söyleyip neyi söylemeyeceğini bilmendir.
aslında + vermek istiyorum ama bana biraz tecrübesiz gözüktün bu nedenle oyumu nötr olarak kullanıyorum.
hayırlısı

tesekkürler silverday...

o bölümde yaklaşık 200 mesajın var. mesaj sayısı bana göre yeterli, fakat önemli olan forum kurallarını bilip bilmediğin,
forum kurallarına uyup uymadığın, neyi söyleyip neyi söylemeyeceğini bilmendir.
aslında + vermek istiyorum ama bana biraz tecrübesiz gözüktün bu nedenle oyumu nötr olarak kullanıyorum.
hayırlısı

silverday haklı + dioRum

Bencede eksi Nedenini zamana bırakman en iyisi bence..

Pek bir erken.

azcık daha kendini tanıt siteye olur zamanla inş kardeş.

Doğru Yoldasın Aynı Kararlılıkla Devam Et, Şimdilik -1, Ama İleride Neden Olmasın...

Sanırım senin nickin eskiden by_eRRor du senin bu zamana kadar 422424 tane talebin war hepside olumsuz sonuçlandı ve sen hala vageçmedin çünki yıldız peşinde olduğunu düşünüyorum mod olmak isteyen adam her açtığı başvuru konusunda değişik bölümlere başvurmaz hedefi ne ise onun peşinde koşar. Hatta bi ara cs ye adminlik için bile konu açmıştın. Sende yönetici olacak olgunluğun ve kapasitenin olduğu düşünmüyorum. -

evet Falcon_Tiger Ben By_eRoR

birincisi cok sacma bi yorum yapmıssın... ikincisi senden iyi yöneticilik yaparım.

sen kendin ole dusun ama görüceksin el mi yaman bey mi yaman !!!!!!!!!!!

Her olumsuz oy verene laf yetiştirmen daha çok çok çok zaman ihtiyacın olduğunu gösteriyor...
Kaç kez başvuru yaptığının sayısını dahi unuttum, mümkünse uzun bir süre başvuru yapma by_eror...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri