Forum Oyunlarına A.Mod adayıyım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

..єЯDєM..

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
Arkadaşlar Forum Oyunları bolumune derbederin arkadasa yardımcı olmak yukunu hafıfletmek ıcın a.mod adayıyım...

Yorumlarınızı ve + / - oylarınızı yazarsanız sevınırım

Sunu belırteyım son 1-2 aydır sık sık goruyorsunuz cunku 2,5 ay once Teskere aldım :)

A.mod adaylıgımı Forum oyunları Mod u derbederin'in isteği uzerıne actım.

bölüm oldukça yoğun bir bölüm
bölümün yükünü kaldırabilecek olgunlukta dolayısıyla yöneticilik vasfı taşıyan olgun birini yanımda görmek isterim
bu neden sen olmayasın
+1 hayırlısı olsun

edit:''+'' vermiştim ama bu kadar cok ksıının eksı vermesı de benı dusunduruo acıkcası

mod olucak bırının bu kadar ''--'' almamasını dusunmem gerekcesıyle oyumu -- ye cevırıorum

bence daha erken kardes

henüz yenisin buralarda foruma daha çok emk veren biri olsa da iyi olurdu şimdilik - merviş veriyorum ama derbederin güveniyosa olabilir :goz:

Şimdi ßelki Çoqu Kişi..

[ - ]

Veriyom Diye Fesatlaşacak Ama Olsun..

Mesaj adeti: 1.749 (2,01 günlük ortalama Mesaj)

+

Pek Fazla Online Diilsin..

[ - 38 ]

derbederin eğer olumlu werdiyse bizede fazla söz düşmez bence

[+]1903 hayırlı olsun

- - - - - - - - - - - -- -

BöLüm modu'nun düşüncesi beni ikna etmedi açıkçası.
ßence modLuk için çok erken bir düşünce.
Senden daha fazLa PaylaŞımı oLan KiLLinq'e - werdim.senin tek fazLan 2006 üyesi oLman ancak ben seni şu 1 aydır görüyorum ondan once pek görünmüyordun.
1 ayLık bir çaLışmayLada mod oLman bana göre doğru değil senden çok daha fazLa hak edenLer var o böLümü .
(-1907)

Forum Morum diyorlar
Benim Gözüm Forumda
Morum'un eksiği var
Oyun eksik Forumda :hhmanD

+61

Online olmak gunluk mesaj sayisina bakmaz ;)

+1

yaaa adaylığın için tşkler fakat henüz erken olduğunu düşünüyorum forumda o kadar aktif değilsin gibi geliyor - 1965

Derbederin onayLamı$..ßende oLumLu bakıyorum.
[+]
HayırLısı oLsun

Bende seni pek göremedim kardeş ama adaylık koymanda büyük cesaret böle bi forumda tarafsızım ben ama modumuz onay vermişse bişey biliodur...(+) (-)arası kaldım ben hayırlısı olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri