Forum Oyunları (Pchacker & İspiyoncu)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yanlız bu basLık ne zaman acılmıstı ona bi dikkat edinde ;)

iSpiYonCu' Alıntı:
yanlız bu basLık ne zaman acılmıstı ona bi dikkat edinde ;)
harbıden bu ara amam ilgi var bu bolume herkez oranın modu olmaya calışıyor ama
bence sen hak edıyorsun

orayı en iyi ispi ve durex idare eder bence bi daha +1 veriom hade hayırlısı zaten ilk isteyende onlar her türlü halledersiniz o bölümü :)

+++++++++++++++++++++++++++++

Evet arkadaşlar bu başlığın açıldığını yeni farkettim. Arkadaşlardan sonra bazı arkadaşlarda başvuru yaptı , bir kısmı kapandı bile..

Bence artık forum oyunlarının bir düzene girip oranın işi bilen arkadaşlarca kpmple düzenlenmesi gerekir. Bunuda ancak bu işleri bilen birileri halledebilir.. Arkadaşlarında zaten tecrübelerini söylemeye gerek bile yok. Artık forum oyunları , lüzümsuz msj atılan vede konu diye alakasız uydurma oyunlar açılan bir bölüm oldu.

durex ve ispiyoncu arkadaşlarımız bence orayı HackHell' in hakettiği seviyeye getirebilir. Bu konununda bir an önce sonuçlanmasını bekliyorum. Bu çözümlenmediği sürece aday üstüne aday olacaklar çıkacak iş yılan hikayesine dönecektir.

Uzun lafın kısası... Her iki arkadaşımıza da + 1

Beyler isteyenlerin 1 yüzü kara vermeyen zenci :D ben önceden bi +vermiştim ama :d şimdi 2 + verem alın size

+ +

bence iki mod ii düşünce orasıylada ilgileniceğinize inanıyosanız yani diğer konulardan vakit kalırsa ozman
ispioncu +1:):)
durex'in paylaşımları için =+1:):)
benim waktim bazı zamanlar orada geçti reklam verenler war aralara sıkışıo bazen:)
geçio ama reklamın babasını orada veriolar biz göz atın!!!:):)
sıkı bi disiplin gerektirio bence orası!!:)

ispik durex olm siz daha olmadınızmı oraya mod?
gösünüs doysun emi, sizin görev aşkınıza tükiriyim :)
euhehu :) çalışın çalışın, Allah çok çalışanı sever,
ispik :mad: no alcohol

Başvuru tarıhı 03-16-2006, 07:11 PM :D

2 buçuk ay olmuş :D

Şimdiye kadar olmamıssa yada cevap gelmemişse ilginç dıyorum :p

ahaa bu baslık duruomu daha :D tolga işi buldu bıraktı tabı forum oyunlarını bile ;)

neyse adayız hala :cool:

ispi ben şimdi sana + veriom tolgaya - nasıl olcak :p bu tolga adult resimlerede aday diilmiydi oda yalan oldu

şimdiye kadar 999 kişi başvuru yaptı forum oyunları için 1000 başvuru yapılınca hepsi toptan değerlendirileckmiş :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri