Forum kirliliği

hangi taraftasın ?

• Kullanılan toplam oy
    8

:..asker..:

New member
Reaction score
0
selam arkadaşlar ilk başta önerimi kimsenin kalbini kırmak için yazmadığımı ve de kimseye karşı bir art niyetim olmadan sunacağımı belirtmek isterim...

güncel bölümünde aşırı önemli olmayan haberlerin verilmemesi taraftarıyım...
arkadaşlarında fikrinin alınması ile bu işin bi sonuca bağlayayım...

-bilmeden kalbini kırdığım arkadaşlardan şimdiden özür dilerim-
modlardan birisi bu konuya anket ekleyebilirse çok güzel olur herhalm -anket eklemeyi atladığımızdan sonradan ekleyemedim:-(-

buda b fikir saygı duymak lazım

NoSteam' Alıntı:
buda b fikir saygı duymak lazım

Saygı duymak lazım değil, her fikre saygı duyman lazım. + bunu belirtmen "boş" bir mesaj ortaya çıkartmış..

Konuya gelince;

Bende sana katılıyorum kardeş ki chamfer de bu konuda bir kural ekledi,max. 3 başlık açma hakkı şeklinde..

Saygı duymak lazım değil, her fikre saygı duyman lazım. + bunu belirtmen "boş" bir mesaj ortaya çıkartmış..
------------------------------
ben sadece bundan sonra mesaj yazacak arkadşlara hatırlatim dedim kusur işlediysek affola
ayrıca sana katılıyorum
güncel bölümü gereksiz konularla dolu

güncel bölümünde gerekli kurallar var bunlar forum kirliliğini ortadan kaldıracak ve bizde modlar olarak gerekli şeyleri yerine getiricez...

hakkaten yaw, dünyanın bir ucunda bi deve kişnemiş onun haberi,
ya bize ne o haberden :D, neyse kurallar konmuş saten :) ...

önemli Kavrami Göreceli 1 Kavram. Paylaşim Yapanlar önemli Olduğunu Düşündükleri Için Yapiyor Mutlaka. Bunu önemli Bulmadik Deyip Kapatmamali Kimse, Kapatmazda Zaten Başlik Açma Siniri çare Olabilir...

başlıklar direk kapatılarakda
verilebilir. yorum yapılması
gerekmez. çünkü ne bilim
bu bir program bir hack yöntemi
veya aşk yazısı değil. haber...
gerçi bu biraz veren içinde
kırıcı olabilir.

yada şöle olsun ilk 3-5 msg açık
diğerleri direkt kapalı verilsin.

saygılar...

ya zaten kural koydu chamfer oraya bi kişi günde 4 mesaj atıcak.1 gün içinde yorum yazılmayanları falan da kilitlenecek bu kadar basit cagri0905'in yorumuna katılıyorum bu yüzden de başlıkları silmek yerine kilitliyoruz..

aslında bu bölümler kendi aralarında kollara ayrılsa hem bizler için hem de modlar için kolaylık olur

arkadaşlar ben bu güncel bölümü abartan olarak karara saygılıyım siz nasıl isterseniz öyle olssun.:)ben kendm adıma özürdiliyorum:(
(not)spynsense bu konu sanırım sana ve bana geldi bizim ikimizden başka bukadar sıklıkta güncel konu açan yoktu:)

demilles öle düşünmene gerek yok özür diledi saten şimdiden kalbini kırdığım biri varsa özür dilerim demişti sanırım bunu şahıslra yada birilerine doğrudan yöneltmedi ok fakat biz enede paylaşıma devam ediyoruz bi şey pylaşıldıkça büyür ok biz hepimiz seviyoz birbirimizi ve sevmeyede devam ....

Chamfer kuralları açıkça belirtti zaten eminim bundan sonra kirlilik olmaz :)

Geri