Forum Hack!! (FV Harıc) :)

..::cadawra::..

New member
Reaction score
0
Forum Hack!! (FV Harıc) :)

basit bir yöntem.Sık Kullanılan 2 forum tipi vardir Snitz ve Web Wiz Guide dir. google dan bu isimleri arıyorsunuz orda sürüyle forum göreceksiniz.google de arattin ve örneğin www.metalmonster.net/forum adresini google dan buldun ve siteye girdin eger Snitz forum ise sonuna sunlari ekleyin /snitz_forums_2000.mdb sonra karsiniza bu dosyayi yüklemek istiyormusunuz diyecek kaydet de ve dosyayi yükle.sonra Microsoft Access varsa bu dosyayi açip o forumun bütün sifrelerini alabilirsin.Tabiki aldığın sifreler arasinda admin sifreside wardır bu sayede siteyi hackleyebilirsin fakat eski bi yöntem olduğu için çoğu sitede olmamaktadır.

Snitz forum diye arattiginiz sitenin sonuna "/snitz_forums_2000.mdb" yi ekle mesela www.metalmonster.net/forum/snitz_forums_2000.mdb

Web Wiz Guide forum diye aratigin sitenin sonuna "/admin/wwForum.mdb" yi ekle mesela www.metalmonster.net/forum/admin/wwForum.mdb

basarılar FPRIVATE "TYPE=PICT;ALT="

bn yaptim ama dosyayida yıkledim exel açmadi:(

valla bu açıkı olan site bulmak zor eper bulursanuz heme index basmayın fso upload edilebiliordu zehir yada efso upload ediniz serveri hacklersiniz

db den cıkan şifreler md5 li olmazmı

ben bu yontemle baya bir ugrasmıstım harbiden eski bir yontem ama ugrasınca oluyor elimde nerden baksanız 1gb ye yekın dosya olustu en sonunda bir tanesinde admin sifresi olmasada bir hotmail şifresi bulmustum ama adamı cok ugrastırıyor..

Geri