Forum GeneLi Hakkında ÖneriLerim

AngeL Of Death

Wishmaster
Altın Üye
Reaction score
0
ArkadaşLar bugünkü 2.nci önerim oLuyor ama;

Forumda geniş bant içerisinde hiti çok az oLan ve 'özeLLikLe' modu oLmayan böLümLerin kaLdırıLması forumu daha rahatLatıp,bu böLümLerin yerine katıLımı yüksek böLümLer açıLamaz mı?
Ayrıca Forumdaki böLümLerin yeniden sıraLandırmasının yapıLmasının da seçenekLer arasına aLınabiLeceğini beLirtmek istiyorum..

Son oLarak;
biLdiğim kadarıyLa hh adult böLümü kaLdırıLdı.Ama forumda haLa böLüm Linki mevcut.Eğer yeniden açıLmayacaksa Linkin kaLdırıLması gerekir diye düşünüyorum..

SaygıLarımLa..​

Kaldırılsın dediğin bölümler ne mesela Inflames ? Eklenmesini istediğin bölüm-bölümler nedir ?

İkinci hususa katılıyorum bu arada.

Kaldırılsın dediğin bölümler ne mesela Inflames ? Eklenmesini istediğin bölüm-bölümler nedir ?

İkinci hususa katılıyorum bu arada.

Şu kaLksın,şu ekLensin diye bir önerim yok.Ama az çok biLiniyordur kaLdırıLmak ve ekLenmek istenen böLümLer..SöyLememdeki amaç forumun hitini arttırmak ve katıLımı sağLamak.Tabi karar yine yönetimin oLacaktır.Biz sadece öneriLerde buLunuyoruz..=)

Mesela şöyle olabilir mi?
vBullettin,Joomla,Programcılık istek gibi bölümleri tek ana konu etrafında toplasak eminim forum sayfa uzunluğu yarı yarıya kısalacak
Sonra cs,metin,frp gibi online tabanlı oyunlarda tek bölüm olsa iyi olur hatta cs bir yer bulun orasıda boş boş duruyo
Sonra gereksiz yerde olan bir kaç kouda var sağlık bölümü HHGırls e taşınsa iyi olabilir nasılsa onlardan başka kimse ilgilrnmiyor bari bayanlar düzenleyince takip edebiliriz
Aklıma gelenler bunlar

Geri