Forum arama sistemi hakkında!!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

.:CHECHEN

Banned
Reaction score
0
Arkadaşlar forum arayüzü değiştirilip yeni çalışmalar yapıldı yapılalı ben eskisi gibi arama yapamaz olum.Arama bölümünde kendi nickimi yazıyorum örneğin Hackhellde görev almak isteyenler bölümünü aratıyorum sonuç bulunamadı diyor ondan öncede 2-3 defayok 20 saniye yok 40 saniye de bir arama yapabilirsiniz diyor.Bu nasıl iştir ya?Eskiden ne kadar güzeldi tek aramada istediğini bulabiliyordun.Bilmiyorum siz bu sorunları yaşıyormusunuz ancak beni çıldırtıyor ve doru düzgün arama yapamadığımdan habire yanlış şeyler oluyor.Yöneticilerimize duyurulur.Eski arama sistemi neydiyse o olsun.Konu aratırken sorunn çıkmıyor ama kişilerin mesajlarını aratacağımda olmuyor.Lütfen bi çözüm bulun...

Saygılar

Aynen arkadaşım bendede aynı şey oluyor !

bu sitenin aramasini adam gibi yapmadılar gitti aryoz garip garip şeyler çıkıyor yada hiç bişi çıkmıyor eskiden daha iyidi

sitemizin arama butonu gayet güzel çalışıyor arkadaşlar..
altta verdiğim resme bir göz atın..daha detaylısını bu akşam hazırlar konu olarak açarım..

adsz.jpg

Böyle Arama Butonuna Can Kurban =)

Bende de Bi Sorun Yok Tıkır Tıkır ÇaLı$ıyor ;)

Chamur tamam üstad aynısını yapıyorum zaten 3 yıl oluyor nerdeyse bu forumdayım son arayüz den sonra başladı bunlar daha önce mükemmeldi arama şimdi eskiden yaptığım işlemlerin AYNIsını yapıyorum senin onun yaptığınızdan farklı bişey değil yani.Ama olmuyor.Bugün hackhellde görev almak istyenler bölümünde kendi msajlarımı arattım karşıma 2 konu çıkarı:S
Bisürü mesajım var halbuki benim bu bölümde ama yok!!!!!Ancak kndi profilimde üyenin tüm msajlarını bul kısmından bulabiliyorum Kİ oda nerden baksan 20 dk.mı alıyor.

iyi günler, öncelikle foruma yeni üye sayılırım.Ama hergün ziyaret edip, bir çok bilgiden faydalanıyorum.Ancak Chechene katılıyorum.Eski arama motorunun durumunu bilmem ama şuandaki pek verimli çalışmıyor.Mesela simulasyon yazıyorum falconun olduğu yerler çıkıyor,Falcon yazıyom bişi bulamıyor.Bu tür şeyler var.Herşeye rağmen emeğinize, elleriize sağlık .
İyi çalışmalar.

chamur ben de aynı sorunu yaşıyorum maalesef aynen dediğin gibi aratıyorum ama çoğu zaman netice yok...Üye mesajlarını arattığımda yaşanıyor bu olay yaşanıyor sadece bu olay...
Bir de eskiden profilde teşekkür edilen mesajlarını gör diye bi şey vardı güzeldi o şimdi de konulamaz mı...

Bende De Bir Sorun Yok
Cok Iyi Calisiyor Yani =)

arama sonuçlarında sorun yaşayanlar benim yaptığım gibi arama yapmadan önce 'arama yaptıkları şekilde' bir ekran görüntüsü ve daha sonra da çıkan sonuçlar için bir ekran görüntüsü alıp koysunlar..

sorunun nerede olduğunu bulalım..

kuLLanabiLen kuLLanıor kardeşim :hhdil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri