Forum İmzası ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Teşekkürler ama her emeği geçeni mod yapmıyorlar heralde burada değil mi?. Ayrıca yanılıyorsun arkadaşım buraya attığımız her mesajın bu siteye bir faydası var elbet...Konu açmak önemli ama bunlarda önemli şeyler..
Mesaj sayım yükselınce konu açınca falan beni Mod yada dediğin gibi haber e alacaklarını nereden biliyorsun? O zaman her imza isteyen bunu bekler senın açıklamana göre..

İşte Her mesaj atanda emek vermiyo : )

Herkesin imza kullandığı forumlarda müthiş bir görüntü kirliliği oluşuyor.
Hackhell' in bu anki durumu gayet iyi bence.
Ayrıca Modlar bile imza kullanma hakkını üst yönetimden zarzor kopardı.
Üyelerin bu konuda pek şansı olacağını da sanmıyorum.

Eh her konu açanda emek vermiyo ona kalırsa...
Bu bir açıklama değil..Herkesın yeterınce konu açtıgını düşün hepsını nasıl mod yapabılırler ? Nereye kadar? Yanı benım ımza ıstegımle bunu kıyaslamak saçma...
En baştakı arkadaşlara katılmakta ısrarlıyım ben....
Belli bir mesaj sayısından sonra ımza ekleyebılmelı üye..

Iyı Forumlar

Eh her konu açanda emek vermiyo ona kalırsa...
Bu bir açıklama değil..Herkesın yeterınce konu açtıgını düşün hepsını nasıl mod yapabılırler ? Nereye kadar? Yanı benım ımza ıstegımle bunu kıyaslamak saçma...
En baştakı arkadaşlara katılmakta ısrarlıyım ben....
Belli bir mesaj sayısından sonra ımza ekleyebılmelı üye..

Iyı Forumlar

İşte Konu açmakLa Mesaj atmakLa oLmuyo bu işLer kendinde cevapLamışsın

Bak burda kaç yıLdır spor böLümünde Beşiktaş ağırLıkLı ama hem gs fb genel e emek harcayan orda payLaşım yapan biri var o kendını biLiyo

haLa mod değiL şu sıra tekrar aday oLdu bekLiyo bayadır da yani emek harcamak farkLı bişey...

İnnuendoya katıLıyorum en azından Görüntü kirLiLiğini engeLLemek açısından da bu işe - benden

Bu Kampanya değil , tüm üyelere olursa imza kasar dendiği için en azından bu şekilde emek sarfeden üyelerin isteklerine cevap verebilme....İmza denen şey de çok büyütülecek olmayacak şey değil sonuçta..Bir çözüm yolu bulunabilir bu şekilde belki..

konuyu açan sen olduğuna göre emek sarfeden de sen mi oluyorsun ata kızı. :huh:

daha forumda aktifliğin kaç gün ki hemen imza demeye başladın. : ) imza olsa ne olur olmasa ne olur. buraya geldiğinde mutlu oluyor musun eğleniyor musun istediklerini elde ediyor musun. bence gerisi önemli değil.

üstelik bu şekilde olması çok iyi hatta yönetimde olanlara da kısıtlama getirilmeli bence. koca koca 2 resim ekliyorlar. çok mu hoş göründüğünü sanıyorlar acaba merak ediyorum.

imzanın içeriğinde 'dışarda ve içeride' ifadeleri olacak mı diye merak ettim ?

konuyu açan sen olduğuna göre emek sarfeden de sen mi oluyorsun ata kızı. :huh:

daha forumda aktifliğin kaç gün ki hemen imza demeye başladın. : ) imza olsa ne olur olmasa ne olur. buraya geldiğinde mutlu oluyor musun eğleniyor musun istediklerini elde ediyor musun. bence gerisi önemli değil.

üstelik bu şekilde olması çok iyi hatta yönetimde olanlara da kısıtlama getirilmeli bence. koca koca 2 resim ekliyorlar. çok mu hoş göründüğünü sanıyorlar acaba merak ediyorum.

Emek sarfeden ben değilim elbette.
Emek kısmı da bana ait değil ben sadece imzayla ilgili bir konu açtım birkaç arkadaşta belli bir mesaj sayısına ulaşana verılebılır diyince onlara hak verdim hepsi bu..Tek tek okursanız görürsünüz. Bu konuyu tartışma olsun diye açmadım .Öneri ve İstek Bölümü yazdığı için önerimi dile getirdim .

Yönetim olur yada olmaz der olur biter .Bu kadar uzatılcak birşey yok..
O yüzden de buraya bır daha yorum yapmayağım..

Saygılar Herkese..

İmza yetkisini mesaj sayısına göre verirsek, önüne geçilemez bir hal alacaktır.
Hackhell'de bu her dönem böyle olmuştur.
Siyasi mesaj verenler olacaktır, birbirine hakaret edenler olacaktır, gerilimi arttırıcı özlü sözler yazanlar olacaktır.
Yönetici ve Uploader seçerken özenle davrandığımız için bu arkadaşların imza yetkisi olması sorun teşkil etmiyor.
Ayrıca profilinizden oluşturabileceğiniz albüm ve gruplar aracılığıyla kendinizi kolayca ifade edebilir,
arkadaşlarınızla paylaşımda bulunabilirsiniz.

2o.ooo MesaJ Yazın Sizinde iMZa KuLLanmaya Yetkiniz oLsun :p

Bknz: KnowN 2o.ooo Msj Yazar iMZayı Kapar :D

Şaka ßir Yana NormaL üyeLerin iMza Yetkisi oLduğu çoğu Yerlere Görüyorumda Karman Çorman Gerçekten ßöyLe ßir Şeye ihtiyacı Yoktur HackheLL'in..

İmza yetkisini mesaj sayısına göre verirsek, önüne geçilemez bir hal alacaktır.
Hackhell'de bu her dönem böyle olmuştur.
Siyasi mesaj verenler olacaktır, birbirine hakaret edenler olacaktır, gerilimi arttırıcı özlü sözler yazanlar olacaktır.
Yönetici ve Uploader seçerken özenle davrandığımız için bu arkadaşların imza yetkisi olması sorun teşkil etmiyor.
Ayrıca profilinizden oluşturabileceğiniz albüm ve gruplar aracılığıyla kendinizi kolayca ifade edebilir,
arkadaşlarınızla paylaşımda bulunabilirsiniz.

Teşekkür ederim açıklayıcı ve düzgün yorumunuz için..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri