Forum İmzası ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ata Kızı

Angel Of Revenge
Moderatör
Reaction score
0
Herkese Selamlar ;
Öğrendim ki normal üyeler ımza ekleyemıyormuş , sadece mod lar bunu yapabılıyormuş. Çok Şaşırdım doğrusu. Bu biraz saçma değil mi?
Ben normal üyelerin de imza ekleyebilmesini rica ediyorum ..Çünkü artık burdayım ve imzamıda burda görmek istiyorum.

Saygılar..

imza için ulaşmamız gereken bi msj sayısı varmı ??

O Halde hiçkimse kullanmasın o kadar kasıyorsa ımzalar siteyi
Neyse teşekkürler cevaplarınız için ..
O kadar sorun yapacak birşey değil alışırız belki zamanla :)

Iyı Forumlar.

imza için ulaşmamız gereken bi msj sayısı varmı ??

Yönetimde görev almanız, HUT' da görev almanız veya çok emin olmamakla birlikte Haber Editörü olmanız gerekmekte. Mesaj sayısıyla alakalı bir şey değil.

bu konuda mesaj sayısı uygulaması getirilse çok iyi olurdu bence.şimdi 1,232,960 üyenin imza kullanması çok yük getirebilir.örneğin;mesaj sayısı 1.600 üstünde olanlara imza kullanabilme yetkisi olsa.sonuçta 1,232,960 üyenin neredeyse hepsi 1.600 mesaj üstü değil dimi.

enderuη;5106440' Alıntı:
sen 1600 e yaklaştığın için mi :001_smile:

bence en az 5000 olması lazım. ozaman paylaşımıda teşvik eder

ewet aynen :D

1.600 veya aşağıdaki herhangibir rütbe olabilir.

Misafir: 0
Yeni Üye: 25
Geçerken: Uğradım 50
Üye: 100
Meraklı: 200
Bağımlı: 400
Eski Üye: 700
Hızlı Üye: 1100
Onursal Üye: 1600
Sadık Üye: 2200
Kıdemli Üye: 2900
Ebedi Üye: 3700
Hackhell Kıdemlisi: 4600
Forum Demirbaşı: 5600
Forum Gururu: 6700
Forum Ustası: 7900
Forum Onursal Üyesi: 9200
Hackhell Onursal Kıdemli Üyesi: 10600
Hackhell Onursal Demirbaş: 12100

İmzayada KuLLanmayada Ne Gerek Var Ki

Bknz: KnowN iMza Sevmez :p

İmza için mesaj sayısı 100.000 olsun, hatta bunun için imza toplayalım. Sonra ikametgah belgesi, nüfus kayıt örneği falan istesinler :)

тнєĵøкєя;5106468' Alıntı:
Gereksiz bişey
Amaç Foruma katkıysa İmzaya gerek yok

O halde avatara da gerek yok bılgılerede hıcbırseye gerek yok bos bı kutu olur Foruma katkı yaparsınız :closedeyes:

Diğer arkadaşa katılıyorum ..Mesaj sayısına göre olsa bari iyi olur belli bir sayıya ulaşana verilsin bu hak..

hackhellin böyle kampaynyalar yapmasına gerekyok

5000 mesaj yapana imza yetkisi verilecek falan ,hackhell yeni kurulmuş bir site olsa hadi dersin insanları paylaşıma teşfik etmek için böyle birşey yapılsın

hackhell zaten gelebileceği en üst noktaya gelmiş bundan sonrada büyümeye devam edecektir şüphesiz.

türkiyenin 2. Büyük forumu olması lazım
1.forumun 3 milyon üyesivar isim vermyieyim reklama kaçmasın

Bu Kampanya değil , tüm üyelere olursa imza kasar dendiği için en azından bu şekilde emek sarfeden üyelerin isteklerine cevap verebilme....İmza denen şey de çok büyütülecek olmayacak şey değil sonuçta..Bir çözüm yolu bulunabilir bu şekilde belki..

O halde avatara da gerek yok bılgılerede hıcbırseye gerek yok bos bı kutu olur Foruma katkı yaparsınız :closedeyes:

Diğer arkadaşa katılıyorum ..Mesaj sayısına göre olsa bari iyi olur belli bir sayıya ulaşana verilsin bu hak..

Pff Avatar kuLLanmayanLarda var...Ayrıca bu forumu 3-4 yıLdır biLirim KuraLLar böyLeydi...Şikayet eden de yoktu iyi böyLe bence En azından Haber editörü oLup ya da HUT a katıLıp İmza kuLLanabiLirsiniz...Emek sarfeden arkadasLar İmzasızda Emek sarfediyo bakın görürsünüz...İyi ForumLar...

Bencede katılıyorum ne gerek var imzaya imzası olana madalya mı veriyorlar?

5000 çok fazla. 3000 ve üzeri olabilir bence . 5000 mesaj Çok zor yani !

тнєĵøкєя;5106485' Alıntı:
Pff Avatar kuLLanmayanLarda var...Ayrıca bu forumu 3-4 yıLdır biLirim KuraLLar böyLeydi...Şikayet eden de yoktu iyi böyLe bence En azından Haber editörü oLup ya da HUT a katıLıp İmza kuLLanabiLirsiniz...Emek sarfeden arkadasLar İmzasızda Emek sarfediyo bakın görürsünüz...İyi ForumLar...

Ben şikayet etmiyorum isteğimi ve talebimi dile getiriyorum. Ayrıca hiç kimse şikayet etmıyor diye herşey sonsuza kadar aynı gidecek değil heralde..Siz hep bu şekilde düşünüyorsanız vay halimize ....Bu tür istekler normaldır bir sıtede ayrıca hiçbiryerde olmayan bir şeyde önerebilirdim yeniliğe açık olmalı..
Hayır anlamıyorum neden iyi böyle sizce ? İmza oldugu zaman istemeyen yine kullanmaz zorla imza eklenmıycek heralde profıllerınıze...Şimdi buraya kalkıp ben ımza ıstemıyorum böle ıyı yazmanın anlamı ne ki? Konuya neden sadece imza ısteyenler yada ımza olmaz şu şu sebepten dıyecek birileri yazmıyor yalnız?

Ben şikayet etmiyorum isteğimi ve talebimi dile getiriyorum. Ayrıca hiç kimse şikayet etmıyor diye herşey sonsuza kadar aynı gidecek değil heralde..Siz hep bu şekilde düşünüyorsanız vay halimize bu ....Bu tür istekler normaldır bir sıtede ayrıca hiçbiryerde olmayan bir şeyde önerebilirdim yeniliğe açık olmalı..
Hayır anlamıyorum neden iyi böyle sizce ? İmza oldugu zaman istemeyen yine kullanmaz zorla imza eklenmıycek heralde profıllerınıze...Şimdi buraya kalkıp ben ımza ıstemıyorum böle ıyı yazmanın anlamı ne ki? Konuya neden sadece imza ısteyenler yada ımza olmaz şu şu sebepten dıyecek birileri yazmıyor yalnız?

İmza NormaL üyeLere oLmasın çünkü;

HacKHeLL e "gerçekten" yararı oLan gerçekten katkı sağLayanLara bi Avantaj oLsun
Mesaj atmışsın noLmuş HacKHeLLe yararı var mı şuan yazdıkLarımızın ?

Ayrıca Boşu boşuna KirLiLik fazLadan hikâye

Moderatör oLursun böLümü İdare edersin sana bi avantaj oLur HUT'a girersin upLoad yapar site adını googLe da duyurursun avantajın oLur :001_cool: iyi böyLe :001_smile:

Teşekkürler ama her emeği geçeni mod yapmıyorlar heralde burada değil mi?. Ayrıca yanılıyorsun arkadaşım buraya attığımız her mesajın bu siteye bir faydası var elbet...Konu açmak önemli ama bunlarda önemli şeyler..
Mesaj sayım yükselınce konu açınca falan beni Mod yada dediğin gibi haber e alacaklarını nereden biliyorsun? O zaman her imza isteyen bunu bekler senın açıklamana göre..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri