Formun en güzel kızını açıklıyorum....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Güzelsin ya da değilsin...iyi de bunu niye reklam yapıyosun ki...

Bu sitede Sat komandosu var mı arkadaşlar?
Foruma hoşgeldin ya derdini tam anlatamadın
ya da bizler o kadar üye seni yanlış mı anlyoruz...
632842726557688395.gif

Güzelliğin kalp güzelliği, iç güzelliği olsun beden güzelliği değil
30 yıl sonra beden güzelliğin kalmayacak varsa iç güzelliğin kalacaktır.

İyi forumlar...

Crazyboy demişki Allah ın yarattığı her mahlukat güzeldir diye.. bir de cinsini söyleseydi :S :(
çok abartı bi başlık, saçma sapan yorumlar var, yazık ya

bende bişeyler anlamadım
hoşgeldin...
arada bi bakıorum...
unutulmamak için...

tmm ya kızmayın cocuga :)
ben onun yerine koydum bi tane :)

angelina_jolie_13.jpg

buarada hoşgeldin diyelim dimi :)

senin aşkını merak ediyorum gercekden..
Hangi aşık hangi sevdalı sevdiği insanı bu şekilde tanıtır...
Sevginin değeri bu kadar ufaqmı .
neyse Hoş geldin herhaLde

Butun Yorumları okudum öldüm gülmekten valla hackhell ailesinden olarak gurur duydum manyak espiriliyiz hala kim olduğu anlaşılmayan arkadaş hoşgeldin.. Yemin ediyorum 10 dk dır gülüyom yorumlara... hay allah yaa..

herzaman güzelim diyende bişey ararım beN ; )

blackarmy' Alıntı:
şimdi benim anladığım kadarıyla bübüş nick inin arkasında iki ayrı kişi var. biri komando abi diğeri manitası. yalnız bübüş hangisinin ismi onu bende anlamadım eğer komando abimizinse sakat. iki kişilermiş ama ikisini toplayınca ortaya bübüş gibi bişey çıkıyor.

bir ihtimal daha var tabi. belkide bebekleriyle oynamaktan sıkılmış küçük bir sabi biz abileriyle kafa bulmaya çalışıyor.

neyse her neysen hoş geldin.

zuahahahaha koptum yaa hakkten ne güsel cwplar werilmiş böle:) yalnıs kıs gelir gelmes sansasyon yaratmayı başarmış anlaşılan zuahahahaa

:durdurun tam bir metafor oluşmuş burda.nerden düştüm bunların arasına demişti kız :durdurun

ben bı zamanlar bu forumda güzelim ulaşılmazım dıyen kadıkoylu bı kız tanımısdım

SurLarına kadar ilerlemişdim moskowadan gerı geldım bakdım Kızdan eser yok:)
ne post atar nede online oLur :D

Şimdide bu Güzelim felan ayaq yapıo ZamanLa anLaşır :)

Formunuzda ne kadar zeki insanlar var yorumlara bak gerçekten iyisiniz...görüşler güzel .... eğlendirdiniz bizi...hadi hepinize bir kılıç çekiyim ayıp olmasın...

ne demek asıl siz bisi bu kadar eğlendirdinis tşk ederis(=

ayrıca o zeki arkadaşları dzkk ' ya bekliyorum belki içlerinden bir adam lazım olur..:))) sizinle gemiden makara yaptık bütün presonel güldül helal çocuklar buarada iyi formlar...Sat komandoları lideri poyraz........................................... hack den anlayanlar gelsin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri