Formun en güzel kızını açıklıyorum....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bişey Anladımsa Ajdar Oliyim :D

forumda guzellerı var ama ıdare edecez gali
guzelsın tamam dıyecek bısı yokda bıde o yuzundekı ısaret olmasa ortadan ıkıye bolmus suratını goremıom yuzunu

böğgh! .......

bu neydi anlamadım hiç bişi ama hoşgeldin hackhell e

Gapriscim senin a.mod. olduğun bölümde bi tartışma çıkmıştı bi konuda hatırlamıyorsan ne diyim.... =) Neyse hoşgeldin aramıza...İyi forumlar...Ama resim üzerindeki "örnektir" yazısını kaldırsanız daha iyi olcak yaa...

AyInAtEşİ' Alıntı:
Gapriscim senin a.mod. olduğun bölümde bi tartışma çıkmıştı bi konuda hatırlamıyorsan ne diyim.... =) Neyse hoşgeldin aramıza...İyi forumlar...Ama resim üzerindeki "örnektir" yazısını kaldırsanız daha iyi olcak yaa...
halen şoktayım ha....

ne yazıyonuz, kime yazıyonuz?...

sitedemi bi anormallik var yoksa bendemi?.....:vur

Aramıza Hoş Geldin

allahın yarattığı her mahlukat güzeldir =)

sEntieL' Alıntı:
ßen güsele güsel demem güsel benim olmainca :p
yaw biri sölesin...

şimdi resimdeki örnektir şahıs bübüşün manitasımı...
(eğer manitasıysa beyler bakın yazdığına göre paylaşımı aşırıya kaçırıyo... insan manitasını forumda paylaşmazki böyle beyler bakın falan diye...)

yoksa örnektir şahıs bübüşmü?...
(eğer bübüşse niye devrik cümle kuryo?...)

yoksa dur bi reklam yapayım millette beni tanısın mı diyo...
(eğer öyleyse orasını mod.lar bilir...)

yalnız benim kafam çok karıştı...

elmir' Alıntı:
yaw biri sölesin...

şimdi resimdeki örnektir şahıs bübüşün manitasımı...
(eğer manitasıysa beyler bakın yazdığına göre paylaşımı aşırıya kaçırıyo... insan manitasını forumda paylaşmazki böyle beyler bakın falan diye...)

yoksa örnektir şahıs bübüşmü?...
(eğer bübüşse niye devrik cümle kuryo?...)

yoksa dur bi reklam yapayım millette beni tanısın mı diyo...
(eğer öyleyse orasını mod.lar bilir...)

yalnız benim kafam çok karıştı...

bnde bişey annamadim kie :D öle yazdim falla amaaan bu konuya parıl parıl kilit gelirse şaşmam :D

kızı üye olduğu için bin pişman ettiniz :p :d

şimdi benim anladığım kadarıyla bübüş nick inin arkasında iki ayrı kişi var. biri komando abi diğeri manitası. yalnız bübüş hangisinin ismi onu bende anlamadım eğer komando abimizinse sakat:) iki kişilermiş ama ikisini toplayınca ortaya bübüş gibi bişey çıkıyor:)

bir ihtimal daha var tabi. belkide bebekleriyle oynamaktan sıkılmış küçük bir sabi biz abileriyle kafa bulmaya çalışıyor.

neyse her neysen hoş geldin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri