Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bı dakka ya asıl konu bunun benım remsımın olması ve aksımın bu resmımı calıp benden habersız sıteye ılan etmesı askım barı bu resmı kaldır ıgrenc bı resım bu yaama tskler suprız ıcınde
bı dakka ya asıl konu bunun benım remsımın olması ve aksımın bu resmımı calıp benden habersız sıteye ılan etmesı askım barı bu resmı kaldır ıgrenc bı resım bu yaama tskler suprız ıcınde
arkdslar bübüş resmı bana aıtte benım bu resmımım buraya konuldgundan haberim yoktu daha dmeın ogrendım artı zaten guzellıgımle ıdda eden bır ınsan deglım ama bu resmım ıgrenc gercktende calanı ben bı bulsa gorusucez
bende bıse anlamadım kım calmıs kız senın resmını alla alla .. ama ısın enteresan tarafı calmıs sıteye avatar olarak koymus ve sana sıtedekı kullanıcı adını ve sıfrenı vermıs gercekten cok ılgınc
peki..şu sekılde soylesem bende hıc bısey anlmadım daha zaten yenı üye oldum zorunlu olarak erkek arkadasım su sıteye gır bı bak forumun en guzel kızına dedı bende merak ıcınde baktım..Yoksa benımde sızden bı farkım yok tekrar soyluyorum süprüz oldu ve guzellıgımle zaten övünmüyorum yazanının deliliği saygı gosterelımarkadssı sat komandosu dıye tanıyomuslar oyle dıyolar bende onun kız arkadasıyım