Formun en güzel kızını açıklıyorum....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bubus

New member
Reaction score
0
İşte benim bibişim beyler....beklediğiniz kız....Nasıl güzel diğil mi yorumlarınız bekliyorum....

güzelmiş maşallah :)

masallah masallah :p

hosgeldin foruma

Bişey anlamadım ama hoşgeldin

ben daha güzelim senden :D:D

güzel güzel..Allah sahibine BAğışlasın..
Aramıza hjg..İiİ 4umlar :D

bı dakka ya asıl konu bunun benım remsımın olması ve aksımın bu resmımı calıp benden habersız sıteye ılan etmesı askım barı bu resmı kaldır ıgrenc bı resım bu ya:)ama tskler suprız ıcınde:)

bı dakka ya asıl konu bunun benım remsımın olması ve aksımın bu resmımı calıp benden habersız sıteye ılan etmesı askım barı bu resmı kaldır ıgrenc bı resım bu ya:)ama tskler suprız ıcınde:)

Aslında öyle dikkat çekici bir güzelliğin yok ama Forumdaki kızlara bakılırsa fena sayılmazsın:emzik

:hhmanD

Hoşgeldin

arkdslar bübüş resmı bana aıtte benım bu resmımım buraya konuldgundan haberim yoktu daha dmeın ogrendım artı zaten guzellıgımle ıdda eden bır ınsan deglım ama bu resmım ıgrenc gercktende calanı ben bı bulsa gorusucez:)

Aileye hoşgeldin...Forumun tadını çıkarmaya bak...diyebiliyom ancak..Çünkü hocus la aynı düşüncedeyim..hiç bişi anlamadım..

bende bıse anlamadım kım calmıs kız senın resmını alla alla .. ama ısın enteresan tarafı calmıs sıteye avatar olarak koymus ve sana sıtedekı kullanıcı adını ve sıfrenı vermıs gercekten cok ılgınc :D:D:D

neyse forumun tadını cıkarmaya bak bübüş :D:D

peki..şu sekılde soylesem bende hıc bısey anlmadım daha zaten yenı üye oldum zorunlu olarak erkek arkadasım su sıteye gır bı bak forumun en guzel kızına dedı bende merak ıcınde baktım..Yoksa benımde sızden bı farkım yok tekrar soyluyorum süprüz oldu ve guzellıgımle zaten övünmüyorum yazanının deliliği saygı gosterelım:Darkadssı sat komandosu dıye tanıyomuslar oyle dıyolar bende onun kız arkadasıyım

:D:D neyse yınede hos geldın su sat komandosunu bırde bız tanısak cok guzel olacak . senı tanıdık bübüş. :D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri