Formattan sonra veri kurtarma????

arkadaşım formattan sonra verilerine ulaşmak için herhangi bi programa ihtiyacın yok sadece formattan sonra hiçbir işlem yapmadan yükleme falan hardiski sök ve çalışır vaziyette olan başka bir bilgisayara tak ve tarma yap bütün herşeyin karşında olacaktır program kullanarak verilerinin hepsine ulaşamayabilirsin bazen %20 kadar falan ulaşabiliyorsun ama bu yolla hepsine ulaşman garanti teşekkür etmene gerek yok kolay gelsin

taratmaktan kastın ne? baska bir harddiske slave olarak takıp defrag mı yapılınca geri geliyor veriler? anlamadım..

mrb, ben bu foruma yeni üye oldm bir arkadaşm tavsiye etti, benim easy data recoverye ihtiyacm var yada ona benzer bir program. bilgisayara format attm ve 76 gb bir verimi kaybettim şimdi üzerine 1 gb kadar bir şey kopyaladm ama gerisi boş. eğer senin kullandığın program iiyise nasl bulabilirim verilerim önemli kurtarmam gerekior...

eger format atmadan verileirni acılmayan pc den kurtarmak istiyosan en garantili cözüm cd den calısan xp cd tak xp acılsın istedigin verini kayıpsız geri al

Formattan sonra veri kurtarmada Recover My Files Programı işe yarıyordaa bu sitedede var ben indirdim tarattım buldu fakat crekli degil kaydete bastıgımda lisans istiyor hatta indirdigim program full otomatik programlardan indirdim lütfen banada yardımcı olunn.Teşekkürler

Geri