Formattan sonra veri kurtarma????

arkadasim hic kimse sana verilerini tam manasiyla geri getirebileceginin garantisini veremez

eger veriyorsa deli gibi ucret ister,

bu tarz programlar ile tam verim alindigi gozlemlenememistir

tavsiyem verilerini yedeklemen dogrultusundadir

eger format attiktan sonra verilerim geri gelmiyor dersen yapabilecek birseyim yok benimde basima geldi ve sonuclarini cok pahali odedim,
1 hafta ugrasmama ragmen verilerimi istedigim sekilde kurtaramadim,

kurtardiklarimda ya eksikti, ya calismiyordu

tekrarliyorum tavsiyem verilerini bir dvd veya cd'ye depolaman dogrultusundadir

kolay gelsin

al bak en iyisi bu recuva adında bi veri kurtarma yazılımı bana da geçenlerde gerekti kullandım cok işimi gördü. format atılmıs diskin üzerine yeni datalar yazmadıgın surece geçmiş datalara ulasabiliyorsun.
link bu: http://download.pcinspector.de/pci_filerecovery.exe

üstteki link yanlıs pardon o file recoverynin miş recuvayı burdan indirebilirsin dierini tavsiye etmiorm arızalı bi sekilde geri getirebiliyor file recovery.
recuva linki : http://www.indirlan.com/12506/genel/recuva-117339-indir-download-yukle.php

r-Studio diye bi program var.. Oldukça Kullanışlı.. veriLerin Üzerini Yeni Verilerler Yazmadıysan Bu Programla Bulabilirsin.. Kusura Bakma Vaktim Olmadığı İçin Araştırıp Link veremedim..

arkadaşım formattan sonra verilerine ulaşmak için herhangi bi programa ihtiyacın yok sadece formattan sonra hiçbir işlem yapmadan yükleme falan hardiski sök ve çalışır vaziyette olan başka bir bilgisayara tak ve tarma yap bütün herşeyin karşında olacaktır program kullanarak verilerinin hepsine ulaşamayabilirsin bazen %20 kadar falan ulaşabiliyorsun ama bu yolla hepsine ulaşman garanti teşekkür etmene gerek yok kolay gelsin

oy oyyy 150 gb lık verim gitti recuva programı ile denedim ama veriler parca pincik geliyor .recuva 10 formata kadar destekliyormuş ,orjinal sürümü ile belki ama size söyleyeceğim tek şey
harici hard disklerde ,diske bağlantılı olan yeşil renkteki herkesin bildiği plakardan vardır.işte bu plakanın aynı marka diğer hardiskten sökülüp veri kaybı olan diske montajı ile kurtuluyor,yani arkadaşlar diskte sorun olmuyor.kısa devre ,hatalı program kurulumu vs..gibi sorunlardan yeşil plakanın hatası bu sayede biçimlendirme ,format istiyor.

arkadasim hic kimse sana verilerini tam manasiyla geri getirebileceginin garantisini veremez

eger veriyorsa deli gibi ucret ister,

bu tarz programlar ile tam verim alindigi gozlemlenememistir

tavsiyem verilerini yedeklemen dogrultusundadir

eger format attiktan sonra verilerim geri gelmiyor dersen yapabilecek birseyim yok benimde basima geldi ve sonuclarini cok pahali odedim,
1 hafta ugrasmama ragmen verilerimi istedigim sekilde kurtaramadim,

kurtardiklarimda ya eksikti, ya calismiyordu

tekrarliyorum tavsiyem verilerini bir dvd veya cd'ye depolaman dogrultusundadir

kolay gelsin

Evet kardeşim hakılısın. bu tür programlar alakasız seyler bazende 4/4 lük getirir garantisi yok ama gerçketen 4/4 lük iş yapan programlar var ama ismi devlet sırrı gibi saklanıyor.

arkadaşlar bende o programları kullandım ama 11 gb verimi bir türlü geri getiremedim nasıl yapcam bilen varsa yardım etsin hayat memat meselesi lütfen şimdiden teşekkürler

eger halen arıyorsan program ben sana werebilirim ben kendim denedim bir kac kez hemde istediğim sekilde alabiliorm werilerimi bana mail at link koyim buraya suan waktim olmadığı icin link weremiorm.

dinle kardeş
pardus cd si ile pc ni aç
verilerinin hepsini farklı bir yere kaydet
sonra format atıp viruslerden kurtul
sistem kurulumu bitince aldığın yedeği xp ye ekle ve imajını al
böylece sonsuza kadar format atmaktan ve veri kaybından kurtlursun
ntsf sistemli pc lerde verileri geri getitmek %100 mümkün değildir çünkü verilerin üzerine yeni veri yazılımı mümkün:eek:ha:melek

dostum bende 80 gb verımı kaybettım fakat daha onceden tecrubelı oldugumdan dısk uzerıne hıc bırsey yazmadım ve farklı bır pc de R-Studio ıle tarttıktan sonra 80 gb verımı kayıpsız olark kurtardım... yanı tavsıyem R-Studı ne magıc recovery ne recovery my fıles ne handy R-Studıo yu tk gecerım ha neden Easy recovery

hard diski söküp başka bilgisayara takmak gerçekten güzel bi fikir olması gerekende bu zaten program yardımıyla bunlar pek olmaz ama eğer bilgisayarınız diz üstüise bu hard disk sökmek pek mantıklı değil hard diskiniz parçalı ise C ve D halinde muhtemelen işletim sistemi C de kuuludur biz D ye kuralım şimdi diyeceksiniz D deki veriler nolacak kurulumun özelliği hiçbir değişiklik yapmadan parçalı yere sistemi kurabilirsiniz 2 tane işletim sistemi gözükecektir çalışanı biz seçeceğiz genelde 2.sırada olanı ve bu işletim sistemi üzerinden bütün verilerimizi kurtaracağız diğer çalışmaz hale gelen işletim sisteminin bulunduğu hard diski verileri aldıktan sonra biçim atarak o külfettende kurtulacağız ben bu yöntemle çok veri kurtardım kolay gele

hyden hydeneva pardus cd den açma ilede yapılabilir arkadaşında dediği gibi aferin arkadaşa

Eger kurtarıcagın dosya resim, word,exel vs ofıs belgelerıyse,Easy Recovery Professional kullan.
Mp3,video gibi dosyaları kurtarmaya calıscaksan Recovery My Files azda olsa işini gorur.
Onemlı olan formattan sonra Hddye hıcbırsey yuklememen,eger herhangı bısey yuklemedıysen korkma,zararsız bı sekılde gerı alabılırsın.

PC İnspector File Recovery diye bi program kullanıyorum şimdi 160 gb lık hdd uçtu benim.
şu an da bu program çalışıyor. 140 dk. gibi kısa sürede bulacağını vaat etti.
bakalım tarama daha bitmedi. ama bulduğu 22580 dosya adeti umut verici.
tarama bitince bilgi veririm tekrar

ben size verilerinizin garantisini veriyorum .
bilgisayarınıza format atın .ama ondan sonra hiçbir şey yüklemeden anakart ekran kartı dahil hiçbişey yüklemeden harddiskinizi bilgisayarınızdan sökün ve çalışır durumdaki başka bir bilgisayara takın ve tarama yapın bütün herşeyiniz orada olacaktır gerisi size kalmış saygılarımla

aynı şekilde bende herşeyimi uçurdum sadece fotoraflarımın bir kısmını getirebildim diğer dosyalarım hep hasarlı geldi birazda bozulmasının sebebi fazla oğrasma çok iyi arastıracaksın sadece onu kullanacan çok oğrastığım disk bolumunun ustune birbardak su içtim diğerlerinden resimleri kurtardım allahtan diger bir çok programlarım ve arsivim dvd de arsivlidi

Geri