Format Sonrası Ses!!!!!!!!!

Ares

Banned
Reaction score
0
29oia6o.jpg
29cuupz.jpg
Ben pc ye format attım fakat ses ile ekran kartını geri yükledimde gene ses çıkmıo pc nin işletim sistemini bilmiorum 2 adet resmini koyuorm yardım edeceklerin belki işine yarar

29oia6o.jpg

ßuradaki Soru iŞaretleri KaLKINCada Ses Çıkmıyor Mu?

yok onları kaldır dedim gene gelmedi ses

yok onları kaldır dedim gene gelmedi ses

ßunLaRa KaLDIR Denirmi Dostum. ßunLar senin ßirisi PCI VeriyoLundaki driverin Yani ßunLarın Soru iŞaretLeri kaLKmadan n ekranIn oLur Nede Sesin.. ekrAn KaRTI V ses Driverini ßuL ve YüKLe Sorunun ÇözüLür..

bunları kaldırdım baktm pc iyice bozuldu tekrar format attm soru işaretleri geri geldi elimde ses ile ekran kartı cd si var ama yükledimde ne ses var ne bişe

ßuNLaRIN Soru iŞaretLeri gitmeden N sesin oLur ne ekRaNIN Cd'den KuruLum YapmayI Dene Aygit Yöneticisini kuLLanmadan..

soru işaretleri gitmeden sesin yada ekranın gelmiceni bende biliom ama yükledimde C ye realtek ile ati sürücülerini yüklüo fakat genede ne ses var ne ekran zaten aygıt yöneticisini kullanmadan yükleme yapıorm

peki yükLemeden Sonra Soru iŞaretLeri gidiyormu ?

hyr gene duruo hepsi

hyr gene duruo hepsi

Dedigim gißi ßunLar dOGru yuKLenmedigi Sürece Sesinde ekraninda düzeLmicektir. Yani Soru iŞaretLerin KaLKMaDIKÇa DüzeLmez. Ekran kaRTI Driverini ve ses Driverini Tekrar TAKARAK Driverlerin hepsini YüKLe..

ses kartinin high defination oldugunu tahmin ederek yaziyorum bunlari.

http://rapidshare.com/files/94069255/kb888111.rar link'ten microsoft'un kb888111 nolu updateini cek kur, kurduktan sonra ses kartini bulacak ve driver isteyecek sonra driver cd'sinden yolu göster tamamdir

yanliz birde söyle bir ihtimal var eger ses kartin onboard ise bios'tan disable durumuna cekilmis olabilir mi ?

kolay gele

ses kart disable olsa burada görünmemesi lazım
kardeş sen kb88811 güncellemesi yüklemeden ses çalışmaz
işletim istemin 32-64 bit hangisiyse ona uygun kb güncellemesini yüklemelisin

driver yüklemed sorun var anlaşılan
bilen biri ile yapman lazım
mümkün değilse yaz yardımcı oluruz

bunu format atmayı ilk öğrendiğim zamanlarda çok yaşadım. sistemimde hiçbir problem olmamasına rağmen format sonrasında driverleri yüklememe rağmen ses çalışmıyordu. sonra araştırdım ve buna sebep olan şeyi öğrendim. sadece şu sıralamayı izle.

1 yeniden format at

2 ana kartın driverini yükle

3 ses driverini yükle
sonrada ekrandı vs..

eğer ana karttan sonra ekran driverini yüklüyorsan çalışmıyor.
defalarca denedim bi tek böyle çözdüm problemimi

hadi geçmiş olsun:))))

benimkisi bir fikir genelde anakartın içinde ses dosyaları olur yolunu göstermene rağmen yüklenmez ses kartları içinde keçerli bir durumdur. sonuç olarak şuna gelmek istiyorum anakart orjinal olmaya bilir 32 lik pc vardır 64 anakart takıyorsundur. orjinalinin olduğuna emin olduktan sonra ses kartını tak soru işaretinin üzerine gel sürücüyü güncelle de sihirbazın kendi aramasını sağla o da olmassa internetten ses dosyaları bulunur indirip yükleyebilirsin

Çakışma olma ihtimali varmı...
Bilgisayarım sağ tık>özellikler>donanmı sekmesi>aygıt yöneticisi>se,video ve oyun kumandası bölümüne bak yüklü bir şeyler varsa çakışma olabilir...

Edit:
Anladfığım kadarıyla:
pci ekran kartın,
ek sata diskin
ve onboard ses kartın var
anakart modelini ve markasını yazabilirmisin bize..

Geri