Format Dvd si yapmak ?

Ne Kadar Cd Veya Dvd Yazdırıran Yazdır Veya Orjinal Cd Alsan Dvd Sini De Alsan Bios Ayarlarını Düzenlemedikçe Mümkün Değil Sen Gel Sözzmü Dinle Beni Takip Etmek Istiyorsan Evet De Başlayalım

Bak Internetten Fazla Anlamam Diyorum O Yüzden Acele Etsen Iyi Olur Yoksa Burdan çıkarsam Mümkün Değil Aynı Sayfayı Tekrar Bulamam

Ne Kadar Cd Veya Dvd Yazdırıran Yazdır Veya Orjinal Cd Alsan Dvd Sini De Alsan Bios Ayarlarını Düzenlemedikçe Mümkün Değil Sen Gel Sözzmü Dinle Beni Takip Etmek Istiyorsan Evet De Başlayalım

Bak Internetten Fazla Anlamam Diyorum O Yüzden Acele Etsen Iyi Olur Yoksa Burdan çıkarsam Mümkün Değil Aynı Sayfayı Tekrar Bulamam

arkadaşım tmm dediklerin doğru ama yanlış yere girdi biosta cpu voltaj ayarlarını bozdu ne olcak uzaktan olmaz

benim anlattığım olaya gelince az bekle bakalım oluyormu olmuyormu

Bios Ayarlarına Benimle Beraber Aynı Anda Girmesi Zaten Mümkün Değil . Beni Takip Ettiğini Söylemesi Yeretli Ben Anlarırken Not Alması Lazım Veya Ikinci Bilgisayarla Beni Takip Etmesi Gerekir. Dediğim Gibi Beni Takip Ettiğini Söylemesi Yeterli Benim Maksadım şu Internete Bağlandığımdan Beri Hep Aldım.bugün De Bu Site Aracılığıla Hem Yardımcı Olmak Hemde Birazcık Da Olsa Aldıklarımın Karşılğını Vermeye çalışmak.

Bu Vesileyle Bios Ayarlamasını Bilmeyen Diger üyeler Veya Ziyaret Edenler En Azından Bios Nedir Nasıl Düzenlenir Hakkında En Azından Bir Fikir Sahibi Olurlar.

Bios Ayarlarına Benimle Beraber Aynı Anda Girmesi Zaten Mümkün Değil . Beni Takip Ettiğini Söylemesi Yeretli Ben Anlarırken Not Alması Lazım Veya Ikinci Bilgisayarla Beni Takip Etmesi Gerekir. Dediğim Gibi Beni Takip Ettiğini Söylemesi Yeterli Benim Maksadım şu Internete Bağlandığımdan Beri Hep Aldım.bugün De Bu Site Aracılığıla Hem Yardımcı Olmak Hemde Birazcık Da Olsa Aldıklarımın Karşılğını Vermeye çalışmak.

Bu Vesileyle Bios Ayarlamasını Bilmeyen Diger üyeler Veya Ziyaret Edenler En Azından Bios Nedir Nasıl Düzenlenir Hakkında En Azından Bir Fikir Sahibi Olurlar.

Tamam kardeşim sen yaz haklısın diğer üyeler içinde faydalı olabilir.Bende seni takip edeceğim.

edit:Cdden önyükleme olayı yine olmadı.Ama cdden otomatik kullan seçeneğini seçerek formata başladım.
Yardımlarınız için çok teşekkürler

BİOS AYARLARIYLA FORMAT ATMAK :BEN ASLINDA BİRAZ ANLATIP SİZLERE ALLASMARLADIK DEMEK İSTİYORUM. FORMAT ATMAK İSTEYİPTE, CD BAŞLAT KOMUTU ALAMAYAN BİLGİSAYARLARDA BİOS AYARLARINI DÜZENLEMEK. BİLGİSAYARI AÇARKEN (MDELLERİNE GÖRE F1 VEYA ESC VEYA DA DELETE )TUŞLARINDAN BİRİNE MAVİ EKRAN YANİ BİOS GELENE KADAR ARALIKSIZ BASINIZ. 1. BÖLÜME GİRİN FLOPİ YAZILI YERİ DİSABLET YAPIN- 2 BÖLÜM YANİ GERÇEK AYARLARIN YAPILDIĞI BİOS A GİRİN. GENELDE İKİNCİ SIRADA OLUR. YANLIZ BAZI MDELLERDE YER YER DEĞİŞİKLİK GÖSTERSEDE ADI DEĞİŞMEZ. BİOS AYARLARINDA ÖNELİ OLAN 3 ALAN VARDIR. 1. FLOPİ 1. HARDİSK VE SON OLARAK TA CD ROM/RW . 1 . ADIMDAKİ FLOPİ (GENEL DE ARTIK GÜNÜMÜZDE KULLANILMADIĞINDAN DİSAPLED YAPARAK SORUNU KÖKTEN ÇÖZMEK) AMA HALEN FLOPİ KULLANMAK İSTİYENLER DE İSTEMEYENLER DE BU FLOPİ YAZAN YERE GELİP ENTER YAPTIKLARINDA 3 SEÇENEKLE KARŞILAŞIRLAR BURADA CD ROM/RW SEÇ. 2 ADIM DA DA ENTER YAPARAK BU SEFER DE HADRİSKİ SEÇİN VE SON OLARAK YANİ 3 . FLOPİ KULLANMAK İSTEMEYENLER ENTER TUŞUNA BASARAK DİSAPLED SEÇİN AMA FLOPİ KULLANMAK İSTEYENLER FLOPİ Yİ SEÇSİNLER. BU İŞLEMDEN SONRA SIRALAMA DEĞİŞMİŞOLACAKTIR. 1 SIRADA CD 2 SIRAD HARDİSK VE 3 VESON SIRADA FLOPİ (KULLANMAK İSTEYENLER İÇİN) DİGERLERİ İÇİN SE 3 SEÇENEK TAMAMEN YOK OLACAktır.
ŞİMDİ YAPMAMIZ GEREKEN (TEK HARDİSK KULLANANLAR F10 YAPARAK KAYDEDİP ÇIKABİLİRLER. 2 VEYA DAHA FAZLA HARDİSK KULLANANLAR ESC YAPARAK BİR ÖNCEKİ MENÜYE DÖNÜN BURAD 3 SEÇENEK YANİ BİOSTA HARDİSK SEÇENEGİYLE KARŞILAŞIRLAR.
BURADAN DA FORMAT ATILACAK YADA SİSTEM KURULACAK HARDİSKİ SEÇMEK LAZIM. İŞTE BURSI ÇOOOOOK ÖNEMLİDİR. DOĞRU HARDİSK HANGİSİ BUNU ANLAMANIN ÇOK BASİT BİR YÖNTEMİ HARDİSKİN MODELİNİ BİLİYORSANIZ SORUN YOK SİSTEM OLAN HARDİSKİ SEÇİN VE F10 YAPARAK SAVE YANİ KAYDET VE ÇIK. BİLMİYORSAN bence sistem olan hardisk dışındakilerin fişlerini çıkart öyle devam et. YOK BEN ÇEKEMEM DİYORSANIZ DA ALLAH KOLAYLIK VERSİN F10 YAPARAK KAYDEDİP ÇIKINIZ. BÜTÜN KULLANICILAR İÇİN. BU İŞLEMLERDEN SONRA BİLGİSAYAR KAPANIP AÇILIR OTAMATİK BİR ŞEKİLDE CD BAŞLAT KOMUTU GELİR. ENTER TUŞUYLA FORMAT BAŞLAR ....... BELİRLİ BİR SÜRE SONRA BİRKAÇ SEÇİMİN OLDUĞU SAYFA GÖRÜNÜR. BURADA........C OLAN BÖLÜMDE WINDOW YAZIYORSA TEBRİKLER BURDAN D HARFİNE BASIN ENTER L TUŞUNA BASARAK TAMAMEN SIFIRLAMIŞ OLURSUNUZ. C TUSŞUNA BASIP İSTEDİĞİNİZ KADAR (HARDİSKİNİZİN BOYUTUNA GÖRE 1 BÖLÜM OLUŞTURUN 80 GB HARDİSK İÇİN ÖRNEK 20 GB GİBİ) ENTER C BÖLÜMÜ YENİDEN GÖRÜNECEKTİR.FORMAT BÖLÜMÜNÜ TAMAMEN BİTİRMİŞ OLDUNUZ. ARTIK KURULUMDASINIZ. KOLAY GELSİN........ YARDIMCI OLABİLDİYSEM NE MUTLU SORUSU OLANLAR İNTERNETTEN PEK FAZLA ANLAMADIĞIMDAN BANA ULAŞMAK İSTEYENLER NASIL BECERİRSİNİZ BİLMEM AMA SİTE GÖREVLİLERİ SANIRIM YARDIMCI OLURLAR. HERKESE KOLAY GELSİN....

Tekrar Söylüyorum Cd Başlat Komutu Haricinde Format Veya Windowsu Kurmak Mümkün Değildir Yanlız Masa üstünden Format Atmak Veya Windows Kurmanın Tek Bir Yöntemi Vardır. Oda Kesinlikle Ve Kesinlikle Orjinal Lisans Anahtarı Ve Kurtarma Anahtarınızın(şifrenizin Elinizde Olası Gerekir) Zira Kurulumda Size Seral Sormaz. Cd Verilen Anahtar şifresini Sorar. Eger Varsa Zaten Istediğiniz Gibi Bilgisayarda Dans Edebilirsiniz. Hatta Hiçbirsey Hapmadan Azcık Bir Ingilizceniz Varsa Windows Yazılım Siteleri Size Uzaktan Hertürlü Kolaylığı Sağlar. O Yüzden Masa üstünden Formata Başlamadan önce Bir Kere Değil Iki Kere Düşünün 1 Format Atabilecek Birini Bulmak Veya Lisans Anahtarını Bulmak Bu Nu Da Tahminim çok Az Kişi Bilir Buda Sana Yük Getirir. Beni Takip Edenlere Kolay Gelsin.
Kimbilir Belki Bu Site De Görev Alır Daha Etkili Konulara Imza Atarız. Ama Dediğim Gibi önce Interneti Kapmam Lazım.

Site Görevlilerine Kaqrdeş şu Misafir Başlığını Kaldır. Yada Ne Yapmam Lazım Sende Bana Anlat Ta Bende Ufakta Olsa öğreneyim Ne Dersin

Tamam kardeşim sen yaz haklısın diğer üyeler içinde faydalı olabilir.Bende seni takip edeceğim.

edit:Cdden önyükleme olayı yine olmadı.Ama cdden otomatik kullan seçeneğini seçerek formata başladım.
Yardımlarınız için çok teşekkürler

snin amacın formatlamak değilmiydi ne farkı var bu şekildede işini görürsün

Geri