Format attim 25 gigabytem silindi bilmeyerek .. baksaniz sevinirim

bitmesine az kaldi .. yeniden baslatmak zorunda kaldim recorver programini .. toplam 17 saat sürecek bu sefer .. surda yaklasik 7 saat kaldi .. bittiginde size haber veririm .. ykt1 kardese cok ama cok tskler ederim ..firefox sanada bilgilerin icin cok tsk ederim .. eger insallah recorver programi cok ise yaramazsa bana biraz daha detayli olarak baska makinaya takma olayinda yardimci olursan cok sevinirim ... slmetle

At çöpe uqrasma pc ile bea at sende kurtul bizde senden kurtulam :D:durdurun ! ! ! ! ! SAka saka ! :D

abi cevap vermek bana düşmez ama recover programları epeyce veri kurtarır.ancak bu arada baska kayıtlar yaptıysan pc ye o zaman o verilerin üzerine kayıt edeceği için sanırım onlara ulasamazsın.saygılar kolay gelsin

yaw recover my files'dan yukledm silinen tum resmlermi ama resimler acılmıo onizleme yok diyor ya da artık desteklenmiyor diyor ne yapmam gerek resmler cok onemliydi yardımcı olrsanız cok sewinirim!

dediginiz gibi recuva yı da kullandım ama bu fotolarda onizleme yok diyor hala.ne yapacam bilmiom :S

Geri