Format Atmak Istiyorum Ama Diskler Gözükmü Sebebi Ne Olabilir Yardım Lüften

Oncelikle merhaba Bilgisayarıma format atamıyorum Format atma aşamasında C silmem lazım ama C yi görmüo bile Neden böle oluyor beyler Bios ayarlarındamı soroun var lutfen yardım
my.php

Oncelikle merhaba Bilgisayarıma format atamıyorum Format atma aşamasında C silmem lazım ama C yi görmüo bile Neden böle oluyor beyler Bios ayarlarındamı soroun var lutfen yardımhttp://img105.imageshack.us/my.php?image=img0040ars9.jpg

dostum c sileceğin bölümdeyken esc ye bas gelecekdir :D farkı göreceksin :D format atmayı bilmiyorsun galiba ayıp değil bilmemek :D öğrenmiş oldun :D

yok kardes olmuyor aynen kalıyor bilgisi olan varsa yardım ETSİN LÜTFEN

kardes eger görünmüyosa bios ayarlarından harddiskinin işaretlenmeyip işaretlenmediğini kontrol et.olacaktır.

kullandıgın xp de sata entegresi olmaya bilir kardes entegreli olanla denemeni tavsiye ederim.

xp pro yüklüyon yoksa servis pack 3 modifiyeli bir xp yüklüyon

yok kardes olmuyor aynen kalıyor bilgisi olan varsa yardım ETSİN LÜTFEN

Sen xp yi kurarken şuna dikkat ettinmi home edition xp kurulu ve sen bunun üstüne format atarken profesyonel xp yi kurarsan gözükmez tabi :D yada ntfs fat la alakalı bu dediğin? ama home xp nin üstüne profesyonel xp kurarsan bende çok yaşamıştım bunu

benim arkadaşta aynı hatayı veriyordu yani hardisk filan görmüyordu...sata driver gömmen lazım format CD sinin içerisine ....nlite adlı program bunun için ideal bişi.....

Sata driverından yapıyordur ya sata entegleri bir xp ile kur ya da anakartının sata driver disketini tak kurulum ilk başlarken F6 tuşuna bas ve tanıt bu işini görücektir ;)

hard dıskın sata deyıl o yuzden yerel dısklerı gormuyor

biostan RAID denetleyiciyi IDE konumuna getir sorunun hallolur..

Geri