Football Manager 2010 Crack Çözümü HH-RS

teşekkürler blue... yalnız bende patchi yüklerken fm.exe başka bir kullanıcı tarafından kullanılıyor dedi yüklemedi sorun ne olabilir...

ARKADAŞLAR YARDIMA İHTİYACIM WAR ACİL.BEN OYUNU KURDUM OYUN GAYET GÜZEL AÇILIYOR BURAYA KADAR HERŞEY NORMAL OYUNU AÇIYPRUM YENİ OYUN DİYORUM PROFİL OLUŞTURMA YERİNE GELİNCE ADIMI FELEN HEPSİNİ DOLDURUYORUM PASWORD DA İSTİYOR AMA :s NE ŞİFRESİ O ONU YAZMAYINCA TAKIM SEÇEMİYORUM LÜTFEN YARDIMMMM

Teşekkürler kardeşim
Güzel araştırma olmuş :goz:

ARKADAŞLAR YARDIMA İHTİYACIM WAR ACİL.BEN OYUNU KURDUM OYUN GAYET GÜZEL AÇILIYOR BURAYA KADAR HERŞEY NORMAL OYUNU AÇIYPRUM YENİ OYUN DİYORUM PROFİL OLUŞTURMA YERİNE GELİNCE ADIMI FELEN HEPSİNİ DOLDURUYORUM PASWORD DA İSTİYOR AMA :s NE ŞİFRESİ O ONU YAZMAYINCA TAKIM SEÇEMİYORUM LÜTFEN YARDIMMMM

Arkadaşım Password oyuna senden başka kimse girmesin diye sadece bi eklenti..Zorunlu değil Password yerini doldurman..es geç o bölümü..

Hh farkı ama üzüldüğüm konu pek fazla teşekkür göremedim mesajda. Emeğine sağlık.

ben 1. sezonu bitirdim haziran 11de crack hatası veriyor yine.. nedeni ne olabilir acaba, ayrıca oyunu her save ettiğimde de aynı crack hatasını alıyorum

aynı hatayı bende de veriyor, disk dolu gibi bişey yazıyor oyundan atıyor

crack yapıyorum oyunu açmaya çalıştığımda bu hatayı alıyorum arkadaşlar ne yapabilirim?
show-image.php

http://i37.tinypic.com/a0dy4g.jpg

Aşağıdaki verdiğim uzantı içerisinde saAuditMT.dll adlı bir belge olacak onun adını saAudit2005MT.dll yap oyunun açılacaktır..

[ C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2010 ]

blueextreme hacı ben senin dediğini yaptım ondan sonra oyunun içinde retry falan bir şeyler dedi nasıl yapıcaz onu . . .

saçma
madem daemon tools dan mount etmek gerekiyor niye crack yapayımki
şuan zaten hiç crack yapmadan sadece mount ederek oynuyorum

eyvallah kardeş çok makbule geçti.saolasın...niye cracksiz oyun yaparlarki gerizekalı herifler...

Arkadaşlar ben bu soruna çözüm buldum. Bu crackla sorunu hallettim. Alttaki linkten indirin:

FM 2010 Crack Only - Download from rapidshare.com - Filestube.com

He bu arada daha önce patch 10.0.1 i yüklemiştim. Bu patch sorunu halletmeyince onun üzerine bu cracki atmıştım. Onu yüklemeniz gerekebilir. Direk crack attığınızda çalışmazsa bu patchi yükleyip tekrar crackleyin. iyi oyunlar :)

crackler bende de çalışmadı bilginize

Geri