Football Manager 2009 [Full RiP] - [RS] - [Hackhell Farkı]

İndirdim .. Kurdum Ama .. Oyun Bi Türlü Açılmıyo Masa Üstüne Gelen Fm09 a Tıklıyorum .. Ama Bi Türlü Açamadım Oyunu .. Sizce Sorun Ne Olabilir ? ? ?

oyunu indirdim sorunsuz çalışıyor, teşekkür ederim bunun birde live versiyonu var o da mevcut mu acaba ?

http://www.microsoft.com/downloads/...38-DB71-4C1B-BC6A-9B6652CD92A3&displaylang=en

bu linkteki dosyayı indirirseniz probleminiz olacağını sanmıyorum. Bahsettiğiniz hatalar Vista' dan ya da yeni bilgisayar olup DirectX sürümünüz eski olmasından kaynaklanıyor. Üsteki link mevcut sürümünüzü tanıyıp, üzerine gereken en son sürümü ekliyor. Oyunu paylaşan arkadaşıma teşekkür ederim.

bn bunu indirdm ama açamadım yardm edr msniz?

Ben partlari indirdim çikan dosyayi dvdye yazdim F sürücüsü olustu ama içi bos oyun açilmio "birlikte aç" ekrani geliyo. Yardim edebilir misiniz.

arkadaşım 7.part hata veriyor bi bakarmsın..şimdiden teşekkürler..

Hayran olduğum, en sevdiğim PC oyunu. Teşekkürler arkadaşım.

0x01001966 adresindeki yönerge 0x00000000 bellek adresine başvuruldu bellek read olmadı bu sorun çııyo şimdiden tşekürler

oynu kurdum ama açılırken hata veriyor

Cannot runned to game : cant upset graphic system gibisinden bişeyler yazıyor :S

ben indirdim 8 partıda ama şifre yanlış diyo yardım edermisiniz pek de anlamıyorum şifre kırıcı falan indirdim beceremedm onuda:( doğrumu şifre

aga linkleri bi kontrol edermisin :S

arkadaşım paylaşım için saol ama linklerin hepsi palak

Geri