Football Manager 2009 [Full RiP] - [RS] - [Hackhell Farkı]

teşekkürler emeğine sağlık güzel oyun

öncelikle oyun kesinlikle çalışıyor bu yüzden SHARK'A sonsuz teşekkürler..Kendi bilgi yetersizliğimden dolayı oyunun kurulumu için biraz uğraştım bu yüzden benim gibi olan arkadaşlara biraz kurulumu anlatayım.öncelikle sekiz partın tamamını indirin.sonra ilk partı winrar ile dosyaya çıkartın.Daha sonra alcohol%120 gibi bir programla sanal disk sürücüsü yaratın. ve çıkan ilk partı bu sanal sürücüye tanıttırın.gerisini program otomatik olarak hallediyor.iyi oyunlar

oyunu kurduktan sonra bu bölümde bulunan TÜRKÇE YAMA'sınıda indirdim.yamada sorunsuz çalışıyor bilgilerinize.

ya ben bu kodları da altındaki 8 partı da ayrı ayrı mı indircem? alttaki 8 partı indirdim dosya hasarlı diyor biri yardımcı olabiliri mi?

2 seçeneğin var ya kod içindeki linklerden kopyala yapıştırla indirirsin ya da alttakilerden tıkla indirle indirirsin.2si de aynı sonuçta:goz:

Dosya hasarlı diyorsa da muhtemelen partlardan 1i veya birkaçı eksik olarak inmiştir tekrardan indirmelisin:victory

oyunu indirdim kurdum hata verdi ne yapmam gerekli acil yardım ederseniz.. d3dx9_37.dll bulunamadığından bu uygulama başlatılmadı uygulamanın tekrar yüklenmesi sorunu giderebilir dedi .. 4. yükleyişim halen aynı her türlü yükledm ama olmadı :( ..

Emegine SagLik Dai ; )

Football Manager 2009 Türkçe Yama İndir - FM 09 Türkçe Patch

r_7gnmh9z9rcpuxdmgtg4t.jpg

Fm serisinin son yapımı olan Football MANAGER 2009 TÜRKÇE FMGraphic.NET Aracılığı ile FM severlere sunuldu.

İndirdiğimiz Yamanın Kurulumu:

C/Program Files/Sports Interactive/Football Manager 2009/Data/Languages KLasörünü tamamen siliniz.

Daha sonra ise:

C/Document and Settings/Kullanıcı Adı/Application Data/Sports Interactive klasörünü siliniz

Ve artık FM 2009'nuz Türkçe.

Kod:
http://rapidshare.com/files/166576835/FMGraphics_FM2009Turkce.rar

oyun için saol..

ama bu türkçe olayını yapamadım ben bi yardımcı olurmusun..

Emegın ıcın saol da bende oyun acılmadı d3dx9_37.dll hatası verdı ındırdım kurdum yıne acılmadı
soyle bir hata verıyor
fm.exe has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience.??

Oyunsuz Sorunsuz Çalışmaktadır Tarafımdan Denenmiştir Tekrar Kurunuz Eksik Bişeler Yapmıssınızdır Muhtemelen..

SĦARK;4031384' Alıntı:
http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?d3dx9_37

Yukardaki Dosyayı İndir Oyunu Kurmuş Oldugun Klasöre Ve Sistem32'nin İçine Kopyala Sorun Düzelecektir..

Üstad ben bu dll file yi indirdim winrar ile actim dll dosyasini bulamadim sadece read me var,bu rar dosyasini neyle acmam lazim ,birde system32 ye nasil girecegim su ana kadar hic girmedim oraya ,lütfen yardim et üstad..:(
cok tsk

öncelikle emeğine sağlık
benim bilgisayarda hata veriyor
cannot run game: failed to set up graphics system
bu sorunu nasıl çözerim.

arkadaslar bana yardım edebilecek olan var mı ?

ya benm pc de d3dx9_37.dll dosyası bulunmadığı için çalıştırılamıyor diyor ben directx10 kullanıyorum oyunu açamaz mıyım? yardımcı olan olursa çok sevineceğimdir:S

edit: söylediğin linkteki dll dosyasını indirdim system32 ye ve program files ta oyundaki klasöre attm ama bu kez hata vermediği halde program düzgün çalışmadı deyip kapatılıyor. sanrm directx9 a tabanlı yapılmış yaması filn varmıdır acaba:S

arkadaşlar ben oyu nu sorunsuz çalıştırıyorum artık microsoft.com dan directx in son sürümünü indirince grafik problemi ya da d3dx9_37 hatası vermiyor oyun

emeğin içi sağol

arkadaşlar bende oyun "football manager is already runnig" diye yazmıştı ilk başta böyle olan varsa bu hata değil görev yöneticisinde uygulamalardan fm.exe'yi durdurun sonra tekrar oyunu açın çalışır....

Geri