Flash Template Degıstırmek Resımlı Anlatım

çok güzel emeğine sağlık...

ama değiştirmeyi anlatsam 200 resim gerekir diyorsun...

varsa zamanın yap bize böyle bir iyilik...

anlat detaylı anlatım..

seninde Hackhellinde farkı bir kezdaha ortaya çıksın...

emeğine sağlık...

Tamam güzel anlatmışsında. Her zaman flash decompiler işe yaramıyor, çoğu flash dosyalarını bozuyor...

çok güzel emeğine sağlık...

ama değiştirmeyi anlatsam 200 resim gerekir diyorsun...

varsa zamanın yap bize böyle bir iyilik...

anlat detaylı anlatım..

seninde Hackhellinde farkı bir kezdaha ortaya çıksın...

emeğine sağlık...

Kardes aslında zamanım olsa video ya cekip nasıl yapıldıgı anlatsam guzel olacak ama aklımda bulunsun.begendigine sevindim.

Tamam güzel anlatmışsında. Her zaman flash decompiler işe yaramıyor, çoğu flash dosyalarını bozuyor...

Kardes dedigin dogru bozdugu zamanlar oluyo onun için de sürekli ctrl enter la yaptıgın degişiklikleri kontrol etmeli ve oyle kaydetmelisin yoksa profosyonel template ler oldugu için dedigin dogru .O yuzden ben sadece nasıl yapılmıs bu template ler diye bir bilgi sahibi olunsun ve deneme yanılma yoluyla ilerleme kaydedilsin diye konuyu actım.Çalıştıkca işinize yarayacak bir bilgi sanırım.

güzelde saol eline saglık ama cevirdigim dosyayı açmıyo flash bende format hatası veriyo flash mx 2004 kullanıyorum ondan olabilirmi yardımcı olursan çok sevinirim benim için çok önemli

güzelde saol eline saglık ama cevirdigim dosyayı açmıyo flash bende format hatası veriyo flash mx 2004 kullanıyorum ondan olabilirmi yardımcı olursan çok sevinirim benim için çok önemli

Mami malesef bazı templates lerde dogru ceviremiyor mx2004 den dolayı degil o sorun ,daha cok action script filan varsa o dosyalarda genelde sorun cıkıyo,istersen link i ver bide ben deneyeyim cevirirse upload ederim sana.

saol sorunu çözdüm cs 3 yükledim sorum çözüldü açılıyo ama edit yapamıyorum şimdi de :(

saol sorunu çözdüm cs 3 yükledim sorum çözüldü açılıyo ama edit yapamıyorum şimdi de :(

Kardes dedigim gibi action coklugundan ve saglam temp oldugundan sorun verir acarken de MISSING FONT WARNING diye de uyarı vermistir font ve birkaç seyde hata uyarısı verir.Bunların çözümü yok gibi.

bu template değiştirmekten çok, swf yi fla yaparak çaldığımız bir templateyi değiştirmeye benziyor :)

Arkadaş silmişsin ama bizim günahımız ney
O "gereksiz" kişinin mesajı silinsin. Atılsın bu paylaşım ortamından.
Bize haksızlık yapılıyor.

abı bende dıyorum bu adam nerde anlatmıs ınsanlar cok guzel falan yazmıslar ben nıye goremıyorum kral cıplak olayımı yoksa dıye dusunuyordum :) koy abı gozunu seveyım konuyu gerıye bırak gereksız adamlara takılma yaw! gereksızdıde madem ne ısı vardı burda o kadar bılıyorsa aha template monster aha arşın :) kendı calsın kendı oynasın :)

amacın ne arkadaşım ? şurda zahmet edipte birşey paylaşıyorsan eyvallah emeğine sağlık ama böyle komplekslere girip, konu silmek başkasına laf sokuşturmak yerine daha yararlı şeyler yapmalısın bu ne yani..

amacın ne arkadaşım ? şurda zahmet edipte birşey paylaşıyorsan eyvallah emeğine sağlık ama böyle komplekslere girip, konu silmek başkasına laf sokuşturmak yerine daha yararlı şeyler yapmalısın bu ne yani..

Paylastım arkadas alan aldı zamanında konu aktifken ,öldü yenilemedim,amacım paylasım yapmaktı yaptım bu kadar.Komplexliyim dogru ,o kadar ugras yap,sonra lavugun biri laf desin ,dedide ve de yenilemedim ,eee ne oldu sende nasiplenemedin ,anladın mı arkadasım EMEGE SAYGI diyip te saygısızlık yapanlar cok oldukca boyle olur.

Geri