Flash Oyunları İndirmek ???

Gizli Özne

New member
Reaction score
0
İnternetteki flash oyunları indirip bilgisayarımda internete bağlanmadan oynamak istiyorum
Böyle bir şey mümkün müdür acaba ?​

sayfanın kaynağına yani html kodlarına bakarak flash'ın hangi adla bulunduğunu öğrenip download edebilirsin..

ayrıca flash'ı çalıştırdıktan sonra yüklenmesi bitince bilgisayarda *.swf şeklinde arama yaparsan tarih olarak en son sırada o flash dosyasını bulabilirsin.. yüklenen her flash bilgisayara da kaydedilir çünkü, yolunu tam olarak bilmiyorum..

sayfanın kaynağına yani html kodlarına bakarak flash'ın hangi adla bulunduğunu öğrenip download edebilirsin..

ayrıca flash'ı çalıştırdıktan sonra yüklenmesi bitince bilgisayarda *.swf şeklinde arama yaparsan tarih olarak en son sırada o flash dosyasını bulabilirsin.. yüklenen her flash bilgisayara da kaydedilir çünkü, yolunu tam olarak bilmiyorum..

html kodlarına bakıp oyunun adını öğrendikten sonra nasıl indirecem, anlamadım

*.swf şeklinde arattım bikaç dosya buldu ama son oynadığım oyun yoktu

ilgilendiğin için tşkler

Firefox kullanıyorsan, CTRL+i tuşlarına bas yada tools->Page İnfo de, karşına gelen pencerede Media sekmesine geç, orada swf leri "Embed" olarak göreceksin.Son olarakta swf yi seçip aynı pencere üzerideki "Save As" e tıklaman yeterlidir

Firefox kullanıyorsan, CTRL+i tuşlarına bas yada tools->Page İnfo de, karşına gelen pencerede Media sekmesine geç, orada swf leri "Embed" olarak göreceksin.Son olarakta swf yi seçip aynı pencere üzerideki "Save As" e tıklaman yeterlidir

Peki ya kullanmıyorsam ? :D

sayfa içerisinde herhangi boş bir yere sağ tıklayıp "kaynağı görüntüle" de, açılan not defterinde swf şeklinde arama yap, büyük ihtimal oyunun yolunu göreceksin..

örneğin http://bilmemne.com/oyun.swf gibi, daha sonra flashget tarzı herhangi bir download yöneticisine bu url'yi yapıştırıp flash'ı bilgisayarına kaydedebilirsin..

bu sefer tamamdır TuRK_HaRD
çok teşekkürler
her zamanki gibi süpersin

senin oyunlar da güzelmiş kuzay
teşekkürler

Geri