Flash Flash! Tifunny.net Scripti ilk Defa HHde

taNdeN

New member
Reaction score
0
tifunny.jpg

Script Özellikleri
Okey, Batak, Tavla eğlencesini yep yeni bir arkadaşlık scripti ile bütünleşik yapıda birleştiren, birbirine bağlı, tam bir kombine içinde çalışan bir script harikası. Yep yeni modüller, görsel grafikler, ajax, css ve php?nin müthiş uyumu ile dikkatle seçilmiş tasarım renkleri. Bir kişi siteden ne bekler? Beklediklerinden fazlası artık Tifunny?de. Tifunny çok özel sürümü ve sınırlı sayısa satışı ile çok özel 4 sahibini bekliyor.

Admin Onaylı Üyelik
Üye Girişinden sonra Admin Onayı bekle
Zorunlu Profil Resmi Yükleme
28 Yeni Modül
Yeni Yazı, Aktivite, Eğlence Alanları
Yep Yeni patlat modülü
Geliştirilmiş Kahve Mix entegresi ile bütünleşik yapıya geçen okey, batak, tavla sistemi
Yep yeni oyun grafikleri, avatarlar
Kurulum Notları:
Bu scripti satın aldıktan sonra dilerseniz kendiniz kurabilir, yada kurulumun yapılması için destek bölümünden kurulum talep edebilirsiniz. Kurulum süresi ortalama 1 Saat | 3 Saat arasındadır.Kurulum için gerekli olan sistem alt yapısı;

Demo kullanıcı nickleri yoktur. Demo site aynı zamanda normal yayın yapan bir site olduğu için gerçek bilgileriniz ile kayıt olunuz..

Windows / Sunucu
Php 4x
Mysql / Phpmyadmin
IONCUBE
Dikkat:
Bu ürün ön sipariş ile satış hakkını doldurduğu için şu anda satış yoktur. Açılacak kontenjan / yada ön sipariş iptali durumunda satışa sunulacaktır.

[IMG]http://http://www.iamilkay.net/wp-content/yukleme/demo.png[/IMG]

Geçen gece yaptığım operasyonla sunucularına daldım ve scripti çektim.
Ayrıca Tifunny'den başka 2 tane daha script vardı ilkay popoünün yazdığı onlarda şu an elimde.ilerki zamanlarda buraya koyacağım.Şimdilik bunu alın.İnanmayanlar için Admin paneline girmiştim bunlarda screenler
hadi güle güle kullanın.

2a6vw2w.jpg

2a6vw2w.jpg

14w9lq9.jpg

w02q6o.jpg

20qcpj4.jpg

download :http://rapidshare.com/files/148987913/Tifunny_Yeni_Pubs.rar.html

Alıntıdır.

güzel paylaşım ama rar dosyasından çıkarınca windows application dosyası çıkıyor. Tıklayınca hata veriyor.. Bunu açmanın başka bir yöntemi mi var ??

TAMAM şimdi Açtım ama şifre isitiyor ...???

Sakın İndirmeyin Bu adam Resmen Vurus koymuş be adam hiç exe dosyası scprit olurmu adminler ilgilensin ve bu kişiyi cezalandırsın lütfen terbiyesiz

Sakın İndirmeyin Bu adam Resmen Vurus koymuş be adam hiç exe dosyası scprit olurmu adminler ilgilensin ve bu kişiyi cezalandırsın lütfen terbiyesiz

Exeyi winrar ile aç açılıyor ama içinde şifreli dosyalar var.. Şİfresi önemli olan..

bu dosyanın şifresi ne ekleyen arkadaş bi baksın şuna

bu dosyanın şifresi ne?

arkadaşım dosyanın şifresini verebilirmisin?

Yok şifre felan zaten buda script değil kanmayın bunlara Reklam bu herkez duysun diye bu şekilde reklam yapıyorlar...

ilgilenmeyin

Öncelikler ellerine sağlık diyorum.

herkez birşeyler soylemiş bakalım deneyelim işinize yaramayan bir yere kurun ne olacak arkadaşlar bu kadar stress yapmaya ne gerek var.

bir sorun varsa buradan paylaşacağım.

arkadaşkar exe dosyasında bir sorun yok bu scriptin özellikleri fazla sadece bir kaç. eksik var içinde o kadar da aolacak onuda en kısa zamanda çaresine bakalım paylaşalım. kolay gelsin.

script 999 ytl ye satıldıgını biliyorum ama

Arkadaslar bunun icinde Tiffuny falan yok, Resmen bunun icinde Jamboo Red Var. :) Arkadasimiz madem dogru söylüyor, madem ftp ye girdi madem scriptin tümünü cekti, ne diye cektigi scripte sifre birakiyor? :) Tamam hadi birakti ne diye paylasmiyor madem öyle :)) bu arada Arkadasimizdan sifresini bekliyoruz madem dogru söylüyor.

Tifunny.net Scriptini

Arkadaslar lütfen banada su yeni tifunny scriptini bana gönderen bir arkadas varmi acaba.

simdilik sevgiler saygilar

1.si link kirik.
2.si reklam kokuyor.
3.sü kimseye yardim edilemez cünkü mesaji ekleyenin bile 1 tek mesaji var, gelmis reklamini yapmis gitmis.
4.Kapatilmasi gereken bir konudur, site yöneticilerinin dikkatine !!!

çalışıyor gibi. bunu bir sunucuya yüklemek gerekiyor yanlış fark etmediysem... teşekürler paylaşım için

Geri