Flash Dİsc Sorunu

M3T3HAN

New member
Reaction score
0
arkadaşlar flash disc imde programlar var

bu programları bilgisayarıma aktarıp yedeklemek istedim

ancak bi klasör açıp oraya kopyalamak istediğimde hep alttaki gibi bir sorunla karşılaşıyorum

3177ii8.jpg

perfect xp kullanıyorum

ALLAH AŞKINA BU SORUN NEDİR NASIL HALLEDERİM BİLEN VAR MI...​

kardeşim senin bu perfect xp seni cok uğraştırıyor. formatı at kurtul sp2 li bir xp ile

arkadaşlar flash disc imde programlar var

bu programları bilgisayarıma aktarıp yedeklemek istedim

ancak bi klasör açıp oraya kopyalamak istediğimde hep alttaki gibi bir sorunla karşılaşıyorum

3177ii8.jpg

perfect xp kullanıyorum

ALLAH AŞKINA BU SORUN NEDİR NASIL HALLEDERİM BİLEN VAR MI...​

hayir'da neden internet temporary files'i yedeklemek istersin ki onu anlamadim :) türkce cevap vermis zaten alet ille de o klasörü yedeklemek istiyorum dersen önce bir üst klasörüne cik mouse ile üstüne gel sag tik yap kopyala de sonra c:\ veya herhangi bir partition'un icine girip yine mouse ile sag tik yapistir de ondan sonra o yapistirdigin klasörü yedekle bunlari yaparken internet explorer kapali olsun.

kardeşim senin bu perfect xp seni cok uğraştırıyor. formatı at kurtul sp2 li bir xp ile

SANIRIM PERFECT XP YE HAKSIZLIK EDİYORSUN...ŞİMDİ PERFECT XP V2 YÜKLEDİM

SÜPER HIZLI VE SORUN YOK SANIRIM

ANCAK BU ÜSTTEKİ SORUNUM ACABA KULLANDIĞIM İŞLETİM SİSTEMİNDEN Mİ ONU BİLMİYORUM

BÜTÜN HDD Mİ FORMATLADIM VE YENİ BİR WİNDOS SABAH KURDUM BUNU....:clap

hayir'da neden internet temporary files'i yedeklemek istersin ki onu anlamadim :) türkce cevap vermis zaten alet ille de o klasörü yedeklemek istiyorum dersen önce bir üst klasörüne cik mouse ile üstüne gel sag tik yap kopyala de sonra c:\ veya herhangi bir partition'un icine girip yine mouse ile sag tik yapistir de ondan sonra o yapistirdigin klasörü yedekle bunlari yaparken internet explorer kapali olsun.

SÖYLEDİKLERİNİ AYNEN UYGULADIMM KARDEŞ SAĞOL ÇOK TEŞEKKÜR

ANCAK SORUN YİNE AYNI ACABA FLASH DİSKTE BİŞİ Mİ VAR YADA İÇİNDEKİ EXE DOSYALARDA FALAN BİR UZANTI VAR GİBİ GELİYOR BANA

SİLECEM AMA AYLAR SÜREN ARAŞTIRMALARIMLA HAYATİ PROGRAMLARIM VAR İÇİNDE

VAKİT AYIRDINIZ İLGİLENDİNİZ ÇOK SAĞOLUN ALLAH RAZI OLSUN

SORUN GİDERİLEMEDİ

Geri