Flash Animasyon Intro Video .....

By_SEKOPY

_C*_Özel Harekat_
Süper Moderatör
Reaction score
0
Arkadaşlar bir sorum olacak umuyorum bir cevap bulacağım

Şimdi bazı web sitelerinde flashlar videolar çeşitli gifler vb. çalışmaları kopyalamak istiyorum fakat kopylanmıyorlar

bu tip eklentileri nasıl kopyalayabilirim bilgisayara nasıl kayıt edebilirim

yardımlarınız için teşekkürler...

Araçlar-İnternet seçenekleri-Gözatma geçmişinde Ayarlar-Dosyaları görüntüle de aradığın dosyaları bulabilirsin uzantılarına dikkat et. Ben hep ordan alırım istediklerimi.

Not: Vistaya göre yazdım XP de biraz farklı olabilir

Araçlar-İnternet seçenekleri-Gözatma geçmişinde Ayarlar-Dosyaları görüntüle de aradığın dosyaları bulabilirsin uzantılarına dikkat et. Ben hep ordan alırım istediklerimi.

Not: Vistaya göre yazdım XP de biraz farklı olabilir

cevap için teşekkürler bu işlemi ben bir programla nasıl yaparım....

arkadaş da adını vermiş, orbit downloader diyorum ben de..

programdaki grab seçeneğini kullanarak o an açık olan sayfada bulunan avi flv vs uzantılı tüm video flash dosyalarını tek tık'la indirebilirsin..

programın kullanımında sıkıntı çekersen tekrardan yaz buraya..

TuRK_HaRD kardeşim programı yükledim ama henüz çözemedim bu konuda yardımcı olabilirmsiniz teşekkürler...

program açıkken ve videonun olduğu sayfa da (ie'de veya firefox'da olması farketmez) üst menüden tools, ordan da grab++'ı aç, ardından videonun olduğu sayfayı yenile

programın yeni açılan penceresinden dosya isimleri sıralanmaya başlar, videonun formatına göre flv veya avi uzantılı olan dosya senin video dosyandır..

bunun başına tik at ve download'a bas, video bilgisayarına yüklenecektir..

Geri