Flaş.! Kaddafi Öldürüldü!

Kaddafi de kahramansa iyiymiş... Davulun sesi uzaktan hoş gelir. Hiç libyalı bir arkadaşınız oldu mu? soru sorup doğrusunu onların ağzından öğrenseniz keşke...

Kaddafi de kahramansa iyiymiş... Davulun sesi uzaktan hoş gelir. Hiç libyalı bir arkadaşınız oldu mu? soru sorup doğrusunu onların ağzından öğrenseniz keşke...

Yok hiç Libya'lı arkadaşım olmadı ama çok sayıda TÜRK arkadaşım var.Onlar da kendi ülkelerinden hiç memnun değiller.Eğer birilerinin ölmesi gerekiyorsa Tayyip Erdoğan'ın da Kaddafi gibi linç edilmesini istiyorlar.Sordum doğrusunu ağızlarından öğrendim.

Davulun sesi uzaktan hoş gelir ya , hani Erdoğan da dünya lideri ya demek diğer ülkelere uzaktan öyle görülüyormuş.Keşke yabancı uyruklu biri de bana soru sorup işin doğrusunu benden öğrenseydi :wink:

bakıyorumda akp,tayyip amcamız kime düşmansa bizimkilerde ona düşman kesiliyor.hayır acaba bunların kendi aklı falan yok mu sorgulayıp analiz etme kabiliyetleri yok mu ? çok mu zor kaddafi den sonra esaddan sonra nelerin olacağını görmek görebilmek ? suriye deki muhalifler kendileri diyor esad ı devirip israil i tanıyacaz diye ? e peki size soruyorum sayın akpliler siz israil i tanıyacak olan muhaliflere destek veriyosunuz acaba bu islam a uygun mu varmı böle bişi islam da ? gerçek müslümanlara destek olmazsınız nerde sahtekar abd ve israil yada avrupa ile ittifak içinde olan müslüman liderler varsa hepsine destek verirsiniz. Daha dün esad a çok yakın arkadaşım falan gibisinden toz kondurtmayan tayyip şimdi nedense birden değişti ve ne hikmetse tayyipçilerde birden değişti.kimse göt.nden anlayıp kaddafi ve esad gibi liderlerin yönetim şeklini desteklediğimi sanmasın ama onları devirme şekilleri yanlış.hak,hukuk,adalet,demokrasi diyen müslüman cehalet içindeki insanlar linç ederek öldürerek liderlerini indiriyorlar.sadece bunu görmek bile orada demokrasinin olamayacağının bi göstergesi.

Tayyip Erdoğan'ın yaptığı ve tuttuğu yol eleştirilir ki buna müsaittir. Ama ikisi arasında fark var. Sonuçta çoğunluk tarafından seçilmiş. Kaddafi ise askeri darbeyle yönetime gelmiş bir diktatördür. Tayyip Erdoğan için ise diyorum ki ülkede ona oy verenler var. Halka cahil, bilgisiz, kandırılmış filan gibi damgalar sürekli yapıştırılıyor ama CHP'nin iktidar olduğu dönemler hep dikkat edilirse antidemokratik ortamın hakim olduğu dönemlerdir. Ne zaman halk başka bir adama oy vermeye kalktıysa hemen bir darbe olmuştur bu ülkede. Bu ülkedeki temel sorun bana göre maddiyat, ekonomi değildir. Halkın maneviyatına her dönem vurulmuş olan darbedir. Ortaya çıkan daha demokratik Türkiye'de gördüğüm manzara budur. Çünkü ekonomik açıdan baktığımızda hangi parti iktidara gelirse gelsin memlekette buna 3 aşağı 5 yukarı benzer ekonomik politikalar uyguladı ve uygulardı. Bu demokrasi, oy verme sahası benim ilgi alanıma girmiyor. Beklentisi sadece dünya hayatı, madde olan, zorla bu hale getirilen bu toplumun kendisi olmadıkça kalkınamayacağını biliyorum. Biz ki dünya hayatını önemsemiyorduk. Kazandığımız başarılar sonrasında Allah'a şükrediyorduk, O'nun kitabını elimizden düşürmüyorduk. Maneviyatımız kuvvetli olduğu için bu sahada birbirimizle yarışıyor ve bunun için en büyük kardeşlik, dayanışma örneklerini sergiliyorduk. Biz 10 tane kafirin karşısına hayatını hiçe sayarak tek başına çıkabilen bir neslin evlatlarıydık. Maneviyatımızdan soğutulduk, şükretmez olduk, maddiyata ağırlık verdik, başarılarımızla övünmeye başladık. Madde için birbirimizin kuyularını kazar olduk. Kur'anı-ı tavan arasına salladık, cennetimizi bu dünya yapmak istedik. Geçmişiyle övünen ve kibirlenen bir toplum haline geldik. Gerçek cenneti ve gerçek Allah'ı anlayamadık. Düşman karşısında ölmekten korkar olduk. 10 kafirin karşısına tek başına çıkan müslümanı, kafire muhtaç hale getirdik. Kafirin teknolojisi yerine en kötü yanlarını aldık. Onlara bu yönüyle benzemeye çalıştık. 50 müslümanı, kendi süngüsünden korkan 1 kafirin altında ezdirdik. Ülkelerimize üsler kurdular, kaynaklarımızı emdiler bizi yediler, köleleştirdiler, kendi yaptıkları ürünleri bize satarak sırtımızdan büyük karlar elde ettiler. 5 paralık şerefimiz kalmadı şu dünyada. Allah dedi ki madem sizin hedefiniz, cennetiniz dünya oldu alın size dünya dedi. Bizi kafire 5 paralık edenler utansınlar...

...Bir toplum kendilerindeki özellikleri değiştirinceye kadar Allah, onlarda bulunanı değiştirmez. Allah bir topluma kötülük diledi mi, artık onun için geri çevrilme diye bir şey yoktur. Onların Allah’tan başka yardımcıları da yoktur.

Rad Suresi 11. Ayet

Geri