Flaş! Kılıçdaroğlu'na ŞOK Dava

akşam tek'e tek programında kılıçdaroğlu vardı..!! fatih altaylı sordu..: cihan haber ajansı ilk başta böyle bi dava var diye açıkladı.. ancak yalanladı bu haberi günün ilerleyen saatlerinde..!!! ne diyeceksiniz buna... Kılıçdaroğlu: böyle bişey varsa ilk önce benim öğrenmem gerekliydi öyle bişey bilmiyorum...!!! yani bu haberde ayyuka akp akpciler... =)))

akşam tek'e tek programında kılıçdaroğlu vardı..!! fatih altaylı sordu..: cihan haber ajansı ilk başta böyle bi dava var diye açıkladı.. ancak yalanladı bu haberi günün ilerleyen saatlerinde..!!! ne diyeceksiniz buna... Kılıçdaroğlu: böyle bişey varsa ilk önce benim öğrenmem gerekliydi öyle bişey bilmiyorum...!!! yani bu haberde ayyuka akp akpciler... =)))

ben de gördüm o programı. kılıçdaroğlu seçilirse baya birşey değişecek gibi duruyor. fakat seçilir de yine aynı tas aynı hamam olursa benden birdaha chpye oy çıkmaz..

ben de gördüm o programı. kılıçdaroğlu seçilirse baya birşey değişecek gibi duruyor. fakat seçilir de yine aynı tas aynı hamam olursa benden birdaha chpye oy çıkmaz..

hocam kılıçdaroğlu plan projelerle geliyor ben... kimileri gibi ne balon şov yapıyor nede istanbul'u tanımamazlık yapmıyor..!!! eminim istanbul'u alırsa çok şeyler değişecek..!!! tabi seçildikten sonra meclisteki AKAPEciler izin verirse başkan olmasına..!!!

Yahu siz değil misiniz Genelevde basıldı diye iftira atan ?
Sonra gerçekleri öğrenince Hala burda ahkam kesen .

Bırakın Muhterem ' Dindar ' üyeler . İftira Atmak Günahtır .
Sürekli birilerine İftira atmayın .
:goz:

KılıçdarOğlu geçen gün Teke Tek programında çıktı söyledi.
Kaldırsınlar dokunulmazlığımı yargılanayım .
Kaldırsınlar Tayyip'in dokunulmazlığını oda yargılansın .

Varmı o yürek Tayyip'te ?

Bu davadan bir halt çıkmaz .
Boş bir dava

kılıçdaroğlu kim ya tayyip odunu aday gösterse bu adamdam çok oy alır, odunun memlekete faydası olur ama bunun olmaz, çünki bu odunda bete taş gibi bişey....

tayyip erdoğanın odunu aday göstermesi önemli değilde
senin gibilerin bir oduna oy atması manidar :))

aysun kayacı dagdaki çobanla oyun bir mi olacak dediğinde herkes bozuluyor...
al işte oyunu oduna atmaya razı biri şimdi benim oyum bunla eşit mi olacak ? :vur

çamur at izi kalsın hesabı ..adamı yemeye calısıyorlar:D

Geri